Awards & Certificeringen

Ternair en 2bMore in Emerce 100

20 september 2019

Vandaag is de viertiende editie van de Emerce 100 verschenen. Ternair is op een gedeelde tweede plaats geëindigd in de categorie ‘Marketing Automation Software’.  Ook 2bMore noteert een tweede plaats in de categorie ‘E-mailmarketing bureaus’. In de Emerce 100 worden de beste bedrijven in de e-business 2019 bekend gemaakt.

Met 5 sterren hebben Ternair en 2bMore mooie scores behaald in de jaarlijkse Emerce 100. “Een enorme waardering voor onze oplossingen en diensten van onze klanten en gebruikers.”, aldus Erik van Stiphout, managing partner van Ternair en 2bMore.

Ternair en 2bMore in Emerce 100 2019 | Ternair

Deze erkenning is voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn en is een stimulans om dit voort te zetten. Door de kracht van de Ternair sotware oplossingen te bundelen met de dienstverlening van 2bMore bieden we toegevoegde waarde aan onze klanten en gebruikers op het gebied van data-driven marketing.”

Over Emerce 100

Ieder jaar presenteert Emerce de Emerce 100. Hierin publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het aantal sterren dat de Emerce 100 ranking bepaalt, komt voort uit ‘kennis/knowhow’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’ van de onderzochte bureaus.

Over Ternair en 2bMore

Ternair levert geavanceerde marketing automation software voor organisaties met grote klantdatabases. 2bMore implementeert Ternair oplossingen en ondersteunt organisaties bij het verbeteren en versnellen van hun data driven marketing processen.

Voor meer informatie neemt u contact op met Cindy Vergeer: T: +31 (0) 30 687 7103; E: c.vergeer@2bmore.nl.

Volgende

Hoe volwassen is je datagedreven marketing?

Vorige

Bouwmaat wint DIA Award 2020