Awards & Certificeringen

Ternair in Emerce 100 2019

09 april 2019

Vandaag is de viertiende editie van de Emerce 100 verschenen. Ternair is op een gedeelde tweede plaats geëindigd in de categorie ‘Marketing Automation Software’.  Ook 2bMore noteert een tweede plaats in de categorie ‘E-mailmarketing bureaus’. In de Emerce 100 worden de beste bedrijven in de e-business 2019 bekend gemaakt.

5 sterren Marketing Automation Software

Met 5 sterren hebben Ternair en 2bMore mooie scores behaald in de jaarlijkse Emerce 100. “Een enorme waardering voor onze oplossingen en diensten van onze klanten en gebruikers.”, aldus Erik van Stiphout, managing partner van Ternair en 2bMore.

Deze erkenning is voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn en is een stimulans om dit voort te zetten. Door de kracht van de Ternair software oplossingen te bundelen met de dienstverlening van 2bMore bieden we toegevoegde waarde aan onze klanten en gebruikers op het gebied van data-driven marketing.”

Ternair wint FD Gazelle 2019 | Donkerblauw | Ternair
Lees ook
Ternair wint FD Gazelle 2019

Over Emerce 100
Ieder jaar presenteert Emerce de Emerce 100. Hierin publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het aantal sterren dat de Emerce 100 ranking bepaalt, komt voort uit “kennis/knowhow”, “prijs-kwaliteitverhouding”, “betrouwbaarheid” en “flexibiliteit” van de onderzochte bureaus.

 

Over Ternair
Ternair ontwikkelt en levert marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

 

Ook aan de slag met award winning marketing automation software?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook aan de slag met award winning marketing automation software?
Volgende

Inbound marketing gaat naar hoger niveau met dynamische content

Vorige

KLM iFly: persoonlijk en relevant communiceren met lezers