E-mail Complete e-mailmarketing als onderdeel van je automation

Creëer eenvoudig en snel relevante e-mail content. Verstuur in korte tijd op grote schaal gepersonaliseerde e-mail berichten. Analyseer het gedrag van ontvangers en optimaliseer direct je e-mailcampagnes en vervolgacties. Met Ternair Marketing Cloud voer je al deze stappen in een handomdraai uit.

Ja, dit wil ik

Zó verstuur je e-mails in een handomdraai

logo
Eenvoudige contentcreatie

Maak snel en eenvoudig e-mailcampagnes op basis van bestaande templates. Gebruik de intuïtieve drag-and-drop editor voor het samenstellen en aanpassen van e-mail content naar jouw wensen.

logo
Personalisatie

Bereik klanten met gepersonaliseerde e-mails en dynamische content op basis van klantprofielen, interesses en realtime gedrag.

logo
Voor alle merken

Creëer, personaliseer en beheer e-mail campagnes voor verschillende merken en labels binnen één enkel platform met behulp van onze uitgebreide stylesheets.

logo
Integratie RSS-feeds

Versnel de creatie van e-mailcontent door het geautomatiseerd koppelen van RSS-feeds aan jouw e-mailtemplates.

logo
Landingspagina’s

Creëer dynamische landingspagina’s voor je e-mailcampagne met onze intuïtieve drag-and-drop editor. Maak gebruik van de mogelijkheden voor het vastleggen van respons en het verrijken van klantgegevens.

logo
A/B testen

Optimaliseer en automatiseer jouw e‑mail campagnes door berichten in meerdere varianten vooraf op een deel van een doelgroep te testen. Test op onderwerpregels, call-to-actions of andere onderdelen in de e-mail.

logo
Realtime rapportages

Bekijk realtime rapportages en volg het open- en klikgedrag van de lezers van jouw e-mails. Verrijk de respons in je e-mail met tags en automatiseer de ‘tracking’ van je websitegedrag.

logo
Afleveren e-mailings

We zorgen voor een hoge aflevering van je e-mails door het juist instellen van e-mail verzenddomeinen en een actief lijstbeheer en monitoring.

logo
Geschikt voor hoge volumes

Verstuur snel en betrouwbaar gepersonaliseerde e-mailings in grote hoeveelheden.

Ben jij ook klaar voor deze successen?

Hoe Mindcampus de e-mailmarketing conversie verdrievoudigd | Ternair

"De kracht van Ternair is dat zij zich snel kunnen verplaatsen in de problematiek. Dankzij de Ternair Marketing Cloud kunnen wij op een gestructureerde manier met onze doelgroep communiceren. Wij verliezen geen tijd meer met interne afstemming en zoekacties, maar kunnen focussen op output."

Pieter Lieverse
Algemeen Directeur

x3

stijging in conversie

x2

stijging in geopende e-mails

25%

conversie via remarketing e-mails

Hoe Springer Nature 50 procent meer conversie realiseert | Ternair

"Met Ternair kunnen we geautomatiseerd het juiste moment kiezen om bepaalde boodschappen te sturen. De flows zijn afgestemd op de interesses die iemand toont. We hebben zicht op het hele proces en weten steeds beter wie we wanneer wat moeten sturen, zodat we niemand lastigvallen met onze boodschappen."

Michael Dam
Marketingmanager

50%

stijging in open rates

x2

Click-Through-Ratio

20% - 30%

lagere opt-out

Hoe KLM 90 procent tijdsbesparing realiseert met data-driven 1-1 e-mailtemplates | Ternair

"Wij zijn een internationale marketingorganisatie en sturen het iFly KLM Magazine naar 10 miljoen klanten wereldwijd. Alles moet kloppen in de e-mails, deze moeten in een strak gereguleerd tijdschema verzonden worden om de loads op de servers te managen en binnen de lokale e-mailplanningen te passen. Ternair stelt ons in staat om al deze complexiteit te managen waarbij kwaliteit gegarandeerd is en de kosten beheersbaar blijven. Daarnaast heeft Ternair uitgebreide ervaring en vakinhoudelijke kennis over e-mail- en dataprocessen die goed aansluit op onze eisen en wensen."

Marc Jansz
Customer Media Manager

10 miljoen

e-mails verspreid over 80 landen in 5 verschillende talen

90%

tijdsbesparing door data-driven 1-1 e-mailtemplate

5

dynamische templates

Multi-brand e-mail­marketing | Ternair

"De kracht van Ternair ligt in twee dingen, de oplossing en de organisatie. De oplossingen zijn heel compleet: 90% van de databasevraagstukken kun je met de software standaard oplossen. Voor de overige 10% staat Ternair klaar om mee te denken over een oplossing. Daar zie je de kracht van hun organisatie: ze zijn deskundig en professioneel, ze nemen onze business serieus."

Erwin van Faassen
Mede-eigenaar en -oprichter

120 titels

multi-brand e-mailmarketing voor 120 zakelijke en vakinhoudelijke titels

1 dynamisch template

gepersonaliseerd per mediamerk

Hoe de RAI 10% meer bezoekers werft | Ternair

"Met de inzet van SEO, contentmarketing en marketing automation realiseerde de RAI tien procent meer bezoekers voor de Aquatech Amsterdam 2019 beurs. De rebook door exposanten voor 2021 bereikte een record van 62% tijdens de beurs."

Annelie Koomen
Senior Brand Marketing Manager

12%

meer registraties

10%

meer bezoekers

62%

rebook door exposanten voor 2021. Beursrecord!

Laten we beginnen!

Wil je wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

    Liever direct iemand spreken?

    Stuur een e-mail info@ternair.com