Nieuws

Agrio en Ternair verlengen partnership

06 maart 2020

Agrio en Ternair hebben de samenwerking met drie jaar verlengd. Sinds 2017 werkt Agrio met de Ternair Marketing Cloud. Deze oplossing stelt Agrio in staat om boeren te voorzien van hoogwaardige en gepersonaliseerde vakinformatie.

Met de contractverlening en uitbreiding van de modules van de Ternair Marketing Cloud willen Agrio en Ternair de 1-1 communicatie richting verder optimaliseren. Het gaat erom dat de boer precies de informatie krijgt die hij zoekt of de kennispartner precies de boeren bereikt die overwegen een bepaalde aankoop te doen.

Met deze verlenging én uitbreiding van de Ternair oplossingen bouwen we verder aan onze data-gedreven marketing strategie“, aldus Arjan Goorman, Hoofd Marketing bij Agrio. “De software is flexibel en de implementatie van de verschillende modules was binnen no-time geregeld. Ternair denkt mee vanuit de business, zij willen gas geven, net als wij.

Melanie Vergeer, consultant van Agrio bij Ternair, over de samenwerking: “We zijn ontzettend blij dat Agrio de samenwerking met Ternair heeft verlengd en uitgebreid. “We hebben veel ervaring bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers en zetten deze kennis graag in voor Agrio. Zo kunnen we via de Ternair Marketing Cloud de contactmomenten optimaliseren en zo de klantwaarde door 1-1 data-gedreven marketing voor Agrio verder verhogen.

Hoe Agrio haar doelgroep van hoogwaardige en gepersonaliseerde content voorziet | Ternair.com
Lees ook
Hoe Agrio haar doelgroep van hoogwaardige en gepersonaliseerde content voorziet

Samen bouwen aan een 1-1 data-gedreven communicatie

Agrio maakt al enkele jaren fanatiek gebruik van de Ternair software en bouwt aan een uitgebreide marketingdatabase waarin meerdere databronnen zijn samengevoegd. Deze is toegankelijk voor diverse marketingdoeleinden, voor zowel interne campagnes als campagnes die voortkomen uit partnerships. Agrio beschikt met de Agrarische Database (AAD) over ruim 50.000 actuele adressen, waaronder nagenoeg alle Nederlandse boeren, met hun bedrijfsspecifieke kenmerken. Deze kenmerken geven samen met gedragsdata een integraal klantbeeld. Zo weten we waar boeren in verschillende vakgebieden in geïnteresseerd zijn. Hierdoor kunnen we lezers gericht selecteren en van hoogwaardige vakinformatie voorzien, maar ook partners met geïnteresseerde boeren verbinden. Bijvoorbeeld door middel van content marketingleadgeneratie of eventmarketing.

Naast bovenstaande voordelen van een data-gedreven marketing kan Agrio een betere service leveren via haar online en offline kanalen en blijvend toegevoegde waarde bieden aan lezers en adverteerders. Door de beschikbare data en onderscheidende content ontstaan er mooie, nieuwe verbindingen waar ook adverteerders van kunnen profiteren.

 

Over Agrio
Agrio is veelzijdig mediabedrijf met een toonaangevend, crossmediaal agrarisch portfolio. Dankzij een onafhankelijke en kritische verslaggeving worden boeren continu voorzien van hoogkwalitatieve vakinformatie die hen ondersteunt bij de bedrijfsvoering. Daarnaast maakt Agrio samen met bedrijven uit de agribusiness de vertaalslag voor hun optimale communicatie.

Over Ternair
Ternair ontwikkelt en levert marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

Ook aan de slag met krachtige 1-op-1 marketing automation?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook aan de slag met krachtige 1-op-1 marketing automation?
Volgende

Vraag jezelf slim: waarom je klantdata moet verzamelen & verfijnen

Vorige

IJsselstein is een unieke fiets rijker