Nieuws

Koninklijke Boom uitgevers kiest voor de Ternair Marketing Cloud

22 september 2019

Koninklijke Boom uitgevers gaat gebruikmaken van de Ternair Marketing Cloud. Het uitgeversconcern, dat multimediale activiteiten ontplooit op het gebied van kwalitatief hoogwaardige, nationale en regionale informatievoorziening, wil klanten betere service gaan bieden door met Ternair een vollediger klantbeeld te krijgen en klanten op het juiste moment relevante gepersonaliseerde content te bieden via het juiste kanaal.

De beste customer journey bouwen met connectiviteit | Ternair
Lees ook
De beste customer journey bouwen met connectiviteit

Over Boom
Koninklijke Boom uitgevers is een puur en modern uitgeversbedrijf met gerenommeerde publicaties waarin cultuur, educatie, wetenschap en professie een leidende rol spelen. Ruim 400 professionals zijn vanaf diverse locaties in Nederland actief in de wetenschappelijke, educatieve en vakinformatieve branche, alsmede in de krantensector met nieuwsbladen en huis-aan-huisbladen.

 

Over Ternair
Ternair ontwikkelt en levert marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

Ook starten met krachtige 1-op-1 marketing automation?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook starten met krachtige 1-op-1 marketing automation?
Volgende

Klanttevredenheid in Ternair support applicatie

Vorige

Ternair MasterClass: De impact van inbound op sales en marketing!