Nieuws

Ifunds en Ternair verlengen partnership

30 september 2019

Ifunds en Ternair hebben besloten hun strategisch partnership, dat al dateert uit 2017, voor de komende jaren te verlengen. De omnichannel marketing automation tool van Ternair wordt intensief gebruikt door veel Ifunds klanten. Deze oplossing stelt non-profit organisaties in staat om hun marketingprocessen te versnellen en te verbeteren door het eenvoudig samenbrengen en toepassen van klantgegevens uit verschillende offline en online databronnen.

Effectieve en efficiënte marketing automation voor fondsenwervers

“De combinatie Ifunds en Ternair biedt een gebruikersvriendelijke en krachtige oplossing voor gerichte, persoonlijke en relevante 1-1 communicatie met donateurs en relaties”, aldus Erik van Stiphout, directeur Ternair.

“Het slim kunnen toepassen van technologie binnen het marketingspeelveld door Ternair plus onze kennis en ervaring op het gebied van relatie en databasemanagement in de Non-Profit sector, stelt ons in staat om ons nog beter toe te wijden om social impact te creëren voor onze relaties. Kortom: sociale Impact door slimme oplossingen”, aldus Edwin Schalk, directeur Ifunds.

Hoe BNNVARA connected bereik realiseert | Ternair.com
Lees ook
Hoe BNNVARA connected bereik realiseert

Ifunds
Ifunds group uit Nieuwegein is marktleider en specialist in oplossingen voor goede doelen, ledenorganisaties, en vermogensfondsen. Op dit moment bedient het bedrijf vanuit drie kantoren ruim 400 non-profit klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Over Ternair
Ternair ontwikkelt en levert marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

Ook starten met krachtige 1-op-1 marketing automation?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook starten met krachtige 1-op-1 marketing automation?
Volgende

Ternair wint FD Gazelle 2019

Vorige

Ternair wint FD Gazelle 2020