Nieuws

Sijthoff Media en Ternair breiden samenwerking uit

10 juni 2020

Sijthoff Media - uitgever van onder meer Adformatie, AG Connect, Binnenlands Bestuur en Kidsweek -  en Ternair hebben de samenwerking uitgebreid. Sinds 2017 werkt Sijthoff Media met de Ternair Marketing Cloud.

De Ternair Marketing Cloud stelt Sijthoff Media in staat om haar doelgroep te voorzien van hoogwaardige en gepersonaliseerde vakinformatie. Met de uitbreiding van het Ternair Customer Data Platform en Ternair Leads heeft Sijthoff Media de volgende stap gezet in de ontwikkeling van haar Marketing Automation Platform.

Kevin Wetzel, Marketing Director bij Sijthoff Media, over de samenwerking: “Met onze merken willen wij mensen verbinden en verder brengen in hun ontwikkeling en persoonlijke groei. We bereiken dagelijks meer dan 850.000 professionals binnen marketing & communicatie, IT en overheid. Dankzij de slimme oplossingen van Ternair kunnen wij relevante content op het juiste moment aanbieden. Hierdoor krijgen onze klanten niet alleen een zeer gepersonaliseerde ervaring, maar kunnen wij ook de effectiviteit en return on investment van onze campagnes en activiteiten nog beter optimaliseren!

Centraal klantbeeld

Het Ternair Customer Data Platform voorziet Sijthoff Media in een 360-graden klantbeeld dat uit meerdere databronnen is opgebouwd. Op basis van de vele profiel- en gedragskenmerken worden relevantere proposities voor klanten en prospects ontwikkeld.

Met Ternair Leads centraliseert Sijthoff Media de administratie van leads realtime achter haar websites en portals. Gegevens van informatieaanvragen, downloads, workshops, etc. worden binnen één omgeving opgeslagen en vormen het startpunt voor leadgeneratie. Met behulp van lead scoring kunnen dagelijks volledig geautomatiseerd event-driven campagnes worden verstuurd op basis van (realtime) gedragsdata en leadscores.

Wij zijn erg blij dat Sijthoff Media de samenwerking heeft uitgebreid”, zegt Charles van Zandbergen, consultant van Sijthoff Media bij Ternair. “Sijthoff Media is de kennis-hub voor vakspecialisten hebben een duidelijke visie hoe ze de customer-engagement met deze specialisten naar een hoger niveau wil tillen. Daarnaast is er een sterke ROI-focus op alle campagnes en activiteiten.  Kortom een ideale partner om de engagement-capabilities met het Ternair Marketing Cloud verder uit te bouwen

Wil je meer weten over het Customer Data Platform, Leads of de Ternair Marketing Cloud klik hier.

Vraag een demo aan

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Request a demo | Ternair

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
We zijn er om te helpen | Ternair
Volgende

Hoe MindCampus volledig digitaal ging door corona

Vorige

Bouwmaat genomineerd voor DIA Awards