Nieuws

VPRO kiest Ternair voor de optimalisatie van gepersonaliseerde campagnes

14 december 2020

Omroepvereniging VPRO gaat de technologie van Ternair Marketing Cloud inzetten om haar digitale marketingcampagnes te automatiseren om zo haar doelgroepen gepersonaliseerde content te kunnen bieden.

De publieke mediaorganisatie VPRO gaat Ternair Marketing Cloud inzetten om haar verschillende doelgroepen en stakeholders gericht en gesegmenteerd op het juiste moment met relevante content via verschillende kanalen te benaderen.

Melanie Vergeer, consultant van VPRO bij Ternair, over de samenwerking: ‘Wij zijn erg blij dat VPRO heeft gekozen voor onze oplossing. VPRO heeft een duidelijke visie op marketing automation, customer engagement en het verhogen van de klanttevredenheid. Een mooie partner om met Ternair Marketing Cloud te bouwen aan de toekomst.’

De beste customer journey bouwen met connectiviteit | Ternair
Lees ook
De beste customer journey bouwen met connectiviteit

Over VPRO
De VPRO is een moderne crossmediale omroepvereniging met een lange staat van dienst. Grensverkenner sinds 1926, bakermat van iconische televisie en radioprogramma’s, broedkamer van innovatie en talent en een podium voor eigengereide verhalen en vertellers. De VPRO wil de komende jaren een belangrijke rol blijven spelen als leverancier van programma’s die ertoe doen voor een groot en geïnteresseerd publiek. De VPRO onderhoudt een creatief maatschappelijk en cultureel netwerk en heeft een betrokken achterban van leden, abonnees, donateurs en sympathisanten.

De missie van de VPRO is het publiek inspireren met eigenzinnige en creatieve programma’s die onafhankelijk, vernieuwend, divers, maatschappelijk relevant en grensverleggend zijn.

 

Over Ternair
Ternair ontwikkelt en levert marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

Ook starten met krachtige 1-op-1 marketing automation?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook starten met krachtige 1-op-1 marketing automation?
Volgende

Fijne feestdagen en een succesvol 2021

Vorige

Waardering voor Ternair: van FD Gazellen tot Main Software 50