Nieuws

Waardering voor Ternair: van FD Gazelle tot Main Software 50

07 december 2020

Afgelopen maand is Ternair twee keer in de prijzen gevallen. Eind oktober is Ternair beloond met de FD Gazelle Award 2020 en eind november met een vermelding in de Main Software 50. Daarmee zijn wij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Erik van Stiphout, managing partner van Ternair, is trots dat Ternair deze awards heeft gekregen. "We zien het als een waardering voor de oplossingen en dienstverlening die we leveren aan onze klanten. Deze erkenning is voor ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn en een stimulans om dit voort te zetten."

 

FD Gazellen

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: de awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarin kwalificeerden uitsluitend de bedrijven die sneller gaan dan alle andere: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst.

 

Main Software 50

Om de Nederlandse softwaresector, als aanjager van groei en innovatie, beter zichtbaar te maken bij het grotere publiek organiseert software-investeerder Main Capital Partners ieder jaar de Main Software 50. In deze lijst worden de meest succesvolle niet beursgenoteerde Nederlandse softwareondernemingen gerangschikt op basis van de grootte en groei van de omzet, de kwaliteit van de omzet, de mate van internationalisatie en de partnerstrategie.

Volgende

VPRO kiest voor Ternair Marketing Cloud

Vorige

Ternair in Main Software 50 2020