Persbericht

Nieuwe website voor Ternair

19 oktober 2020

Trots zijn we. Op alle ontwikkelingen, groei en innovaties in de afgelopen 15 jaar. Maar ook op waar we nu als organisatie staan. En vooral ook: waar we voor staan. Dit jaar zijn we verkozen tot nummer 1 Marketing Automation Software in de Emerce100. Het is tijd om ook in onze uitstraling die stap naar voren te zetten. Daarom presenteren we met trots onze nieuwe website.

Een website met volop informatie over wat we doen en wie we zijn. Maar vooral ook waar we voor staan en waarom Ternair organisaties verder kan helpen met marketing automation.

 

Think. Build. Connect.

Gedreven door de ambitie om data-driven marketingprocessen te verbeteren en te versnellen, besloten we in 2006 de handen ineen te slaan. Nu, 15 jaar later, zijn we de nummer 1 Marketing Automation Software in Nederland,” aldus Erik van Stiphout, managing partner van Ternair.

Dagelijks proberen we het verschil te maken met onze visie, gedrevenheid en vakmanschap. We zijn voor onze klanten altijd op zoek naar oplossingen waarmee marketing professionals zelf hun data-gedreven 1-1 marketingprocessen kunnen versnellen of verbeteren. Het was tijd om ook in onze uitstraling een stap naar voren te zetten.”

Ook aan de slag met krachtige 1-op-1 marketing automation?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen

Contact opnemen
Ook aan de slag met krachtige 1-op-1 marketing automation?
Volgende

Bouwmaat wint DIA Award 2020

Vorige

Hoe MindCampus volledig digitaal ging door corona