Training

Module training

Wil je meer leren over specifieke onderdelen en modules binnen Ternair? Bijvoorbeeld het bouwen van e-mailtemplates of landingspagina’s? Of het opzetten van leadnurturing campagnes of het inrichten van een dashboard met behulp van Datamart? Dan is de Ternair Module Training perfect voor jou!

Tijdens deze 4-uur durende training word je getraind in één van de Ternair modules.

Kies uit een of meerdere modules:

 • E-mail (HTML)
 • Reporting Datamart
 • Clicks
 • Leads

 

De training heeft een praktische en klassikale insteek met opdrachten waarbij je de zojuist besproken lesstof meteen zelf gaat oefenen. Tijdens de training neemt elke cursist zijn of haar eigen laptop mee. 

Na het succesvol afronden van de training ontvang je het Ternair Module Certificaat.

Praktische informatie

Starttijd: 9.00 uur
Duur: 4 uur
Locatie: Online
Prijs: €450,-

 

Vereiste voorkennis
Voor deze training is het noodzakelijk dat je een betaalde licentie hebt van Ternair Marketing Cloud en je beschikt over de basisvaardigheden, zoals die aan bod komen in de Ternair Fundamental training.

 

Groepsgrootte
De training gaat door bij minimaal 4 cursisten en bevat maximaal 8 cursisten, zodat we iedereen optimale persoonlijke aandacht kunnen geven.

Persoonlijk advies

Twijfel je of deze training goed aansluit bij je hulpvraag? Of wil je de training samen met collega’s volgen of wil je extra informatie ontvangen over de inhoud van de training? We helpen je graag.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Ja, ik wil me aanmelden!

  Volgende

  Fundamental training

  Vorige

  Advanced training