Waarom Ternair? Kies voor succes, kies voor Ternair

Bij Ternair omarmen we de kracht van data om jouw marketinginspanningen te transformeren. Als toonaangevend Customer Data Platform (CDP) en marketing automation bedrijf zijn we gepassioneerd bezig met het bieden van geavanceerde oplossingen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Bekijk webinar Lees het verhaal van klanten

Complete software voor datagedreven marketing

Bij Ternair geloven we in de kracht van volledig geïntegreerde, datagedreven marketing. Onze software is jouw alles-in-één oplossing. In real-time brengen we al jouw data samen, waardoor je onbeperkte mogelijkheden hebt om te bewerken, te segmenteren en te activeren via e-mailmarketing en diverse andere kanalen. Versterk je marketingstrategie met een platform dat zich aanpast aan jouw behoeften, zodat jij altijd een stap vooruit blijft.

Ontdek onze software

Nederlandse softwareorganisatie

Kies voor een partner die niet alleen de markt begrijpt, maar ook jouw specifieke uitdagingen. Als Nederlandse softwareorganisatie spreken we jouw taal, staan we dichtbij en begrijpen we de unieke eisen van de lokale markt. Samen creëren we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen. Waarom kiezen voor Ternair? Omdat we weten wat er speelt en altijd in jouw buurt zijn.

Ontmoet ons team

Ondersteuning bepaalt je succes

Bij Ternair stopt onze betrokkenheid niet bij het leveren van software. Wij zijn toegewijd aan jouw succes. Ons team staat klaar om je te onboarden, te trainen en te ondersteunen. Wij zijn niet slechts leveranciers; we zijn jouw partners en specialisten. Jouw succes is ons succes, en wij gaan verder om ervoor te zorgen dat je het maximale uit onze oplossingen haalt.

Bekijk wat we doen

Connectiviteit zonder grenzen

Wij begrijpen dat jouw data overal vandaan komt en overal naartoe moet kunnen gaan. Ternair biedt connectiviteit zonder grenzen. Of het nu standaard databronnen zijn of maatwerkoplossingen, wij ontzorgen je door naadloos te verbinden met elke databron. Laat Ternair de brug zijn tussen jou en de rijkdom aan data die jouw marketingstrategie kan versterken.

Verken de mogelijkheden

Ternair in cijfers

logo
20 jaar ervaring

Onze bewezen expertise vormt de basis van ons succes en stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die het verschil maken.

logo
9,5 klantwaardering

Klanttevredenheid onze drijfveer. Met een gemiddelde beoordeling van 9,5 bewijzen we bij Ternair dat klanttevredenheid onze hoogste prioriteit is.

logo
400+ gebruikers

Ervaar de kracht van Ternair. Dagelijks vertrouwen meer dan 30 bedrijven en 400 gebruikers op onze software voor het optimaliseren van hun marketingactiviteiten.

logo
ISO27001

Wij waarborgen de veiligheid van jouw gegevens, zodat jij met volledig vertrouwen kunt genieten van onze datagedreven oplossingen.

Wij houden van een goed succesverhaal

Hoe Vesting Finance marketing automation inzet voor online betalingen | Ternair.com

"Ternair heeft uitstekend meegedacht in de digitale transformatie van de processen binnen Vesting Finance. De implementatie hebben we pilotwise opgepakt en is met advies van Ternair steeds breder in onze organisatie geïmplementeerd. Met behulp van Ternair hebben we nu beter inzicht in campagnes, e-mail acties en de geautomatiseerd e-mailflows."

Conrad Doornheim
Senior Data Intelligence Consultant

20%

meer online betalingen

Vergroting

betaalgemak

Verlaging

portokosten

Hoe de RAI 10% meer bezoekers werft | Ternair.com

"Met de inzet van SEO, contentmarketing en marketing automation realiseerde de RAI 10 procent meer bezoekers voor de Aquatech Amsterdam beurs. De rebook door exposanten bereikte een record van 62%."

Annelie Koomen
Senior Brand Marketing Manager

12%

meer registraties

10%

meer bezoekers

62%

rebook door exposanten

Hoe Bouwmaat een persoonlijke winkelervaring omnichannel maakt | Ternair.com

"Ternair biedt ons de mogelijkheid om snel gepersonaliseerde campagnes op te tuigen. Iedere bouwer is anders en hier spelen we graag op in. Ternair houdt net als wij van aanpakken en staat met de voeten in de klei. Zodoende was de samenwerking in no-time opgetuigd en konden we aan de slag. "

Nick Vieberink
Marketing Manager & E-commerce

80.000

gepersonaliseerde e-mails

30%

groei in online bestellingen

8.7

gemiddelde klantbeoordeling

Hoe KLM wereldwijd 10 miljoen klanten persoonlijk en relevant benadert | Ternair.com

"Wij sturen het iFly KLM Magazine naar 10 miljoen klanten wereldwijd. Alles moet kloppen in de e-mails, deze moeten in een strak gereguleerd tijdschema verzonden worden om de loads op de servers te managen en binnen de lokale e-mailplanningen te passen. Met Ternair lukt dit en blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kosten beheersbaar."

Marc Jansz
Customer Media Manager

10 miljoen

e-mails verspreid over 80 landen in 5 verschillende talen

90%

tijdsbesparing door data-driven 1-1 e-mailtemplate

83%

stijging in geopende e-mails door personalisatie

Hoe Springer Nature 50 procent meer conversie realiseert | Ternair.com

"Met Ternair kunnen we geautomatiseerd het juiste moment kiezen om bepaalde boodschappen te sturen. De flows zijn afgestemd op de interesses die iemand toont. We hebben zicht op het hele proces en weten steeds beter wie we wanneer wat moeten sturen, zodat we niemand lastigvallen met onze boodschappen."

Michael Dam
Marketingmanager

50%

stijging in open rates

x2

Click-Through-Ratio

30%

lagere opt-out

Hoe Vakmedianet gepersonaliseerde content toepast op websites | Ternair.com

"Door inzet van een integraal klantbeeld en slim opgebouwde campagnes maakt Vakmedianet niet alleen nieuwsbrieven dynamisch maar ook de content op zijn websites. Met een fors hogere click through ratio als resultaat."

Stephanie Gillissen
Marketingmanager Data & Projecten

360°

klantbeeld

x3-x10

Click-Through-Ration

>50

titels met websiteherkenning

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com