Non-profit & Fondsenwerving Ga een duurzame relatie aan met donateurs en supporters

Bereik en informeer je donateurs, supporters en sponsors. Stimuleer het doen van giften en donaties en bevorder de loyaliteit.

Ja, ik wil mijn marketing automatiseren
Effectieve en efficiënte marketing automation voor fondsenwervers | Ternair

Effectieve en efficiënte marketing automation voor fondsenwervers

Met Ternair Marketing Cloud kun je op grote schaal donateurs en supporters heel gericht op het juiste moment benaderen via verschillende kanalen. Uitgebreide segmentatie- en personalisatie mogelijkheden ondersteunen je bij iedere fase in de donateur journey.

Zo maken we successen behalen nog makkelijker

logo
Maak databronnen snel toegankelijk

Integreer donateur en supporter gegevens uit meerdere databronnen en combineer alle gegevens voor het heel gericht benaderen van je doelgroep(en).

logo
Van websitebezoek naar donatie

Herken, identificeer en volg jouw websitebezoekers. Gebruik deze data om ze stap voor stap op het juiste moment met relevante content en het juiste aanbod te converteren naar giftgevers of donateurs.

logo
Verbind donateurs aan je organisatie

Behoud en verbind donateurs en supporters aan je organisatie door aan de slag te gaan met geautomatiseerde datagedreven communicatieprogramma’s.

logo
Campagneplanning voor alle marketingkanalen

Beheer en optimaliseer campagnes voor alle kanalen om jouw donateurs en supporters een optimale ervaring te bieden.

logo
Automatiseer je nieuwsbriefproces

Beheer het inschrijf- en uitschrijf proces van nieuwsbrieven. Automatiseer het opmaken van content en het verzenden van nieuwsbrieven voor verschillende doelgroepen.

Organisaties helpen hun doelen te bereiken

VluchtelingenWerk | Ternair

"Vanuit VluchtelingenWerk zijn wij erg tevreden over de diensten van Ternair en de samenwerking die wij hebben. Met grote flexibiliteit en professionaliteit worden oplossingen gezocht en gevonden. Issues worden snel en adequaat opgelost. Ternair levert een belangrijke bijdrage aan de marketingcommunicatie van VluchtelingenWerk."

Aase Kretzschmar
Communicatieadviseur

Zonnebloem | Ternair

"Ternair Marketing Cloud biedt ons de mogelijkheid om snel en flexibel nieuwsbrieven te versturen naar onze verschillende doelgroepen. Door geweldige begeleiding vanuit Ternair hebben we een aantal klantreizen vanaf social media tot aan het callcenter kunnen automatiseren. Dit levert ons een efficiëntere klantreis op, met een kleinere foutkans en waar we minder repetitief werk aan hebben."

Vincent van Baarle – Overdevest
Online Marketing & Communicatie Manager

Aidsfonds | Ternair

"Ternair is een erg gebruiksvriendelijke software voor een e-mailmarketing. Met name het opmaken van e-mails werkt erg prettig. Ook het maken opzetten van a/b tests en het maken van selecties werkt goed."

Thomas Karsdorp
Online Marketeer

Ifunds | Ternair

"Het slim kunnen toepassen van technologie binnen het marketingspeelveld door Ternair plus onze kennis en ervaring op het gebied van relatie en databasemanagement in de Non-Profit sector, stelt ons in staat om ons nog beter toe te wijden om social impact te creëren voor onze relaties. Kortom: sociale impact door slimme oplossingen."

Edwin Schalk
Directeur

Laten we beginnen!

Wil je wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Personeel & Werving

  Vorige

  Retail & e-commerce