Awards & Certificeringen De beloning op ons werk

Ons harde werk wordt al jaren beloond met verschillende awards en certificeringen. Naast dat dit een enorme eer is voor ons werk, motiveert het ons elke dag om verder te groeien en het beste resultaat voor onze klanten te behalen.

Demo aanvragen

Awards & Certificeringen

logo
ISO 27001

We voldoen volledig aan de ISO 27001-normen voor informatiebeveiliging. Dit bevestigt ons voortdurend streven naar het waarborgen van gegevens, zodat je met volledig vertrouwen gebruik kunt maken van onze datagedreven oplossingen. 

Lees meer
logo
Ternair in Emerce top 100

Ternair behoort tot de beste ‘Marketing Automation Software’ in Nederland. Met een score van 5 sterren behaalt Ternair een topnotering in deze lijst. Het aantal sterren dat de Emerce 100 ranking bepaalt, komt voort uit ‘kennis/knowhow’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’.

Lees meer
logo
DDMA Privacy Waarborg

Ternair is gerechtigd het DDMA Privacy Waarborg te voeren met het hoogste beveiligingslabel ‘Goud’. Ternair respecteert privacy en gaat zorgvuldig en transparant om met persoonsgegevens in lijn met relevante wet- en regelgeving.

Lees meer
logo
Certified Senders Alliance (CSA)

Ternair is lid van de Certified Senders Alliance (CSA). Het doel van de CSA is om de kwaliteit van commerciële e-mails te verhogen. Om dit doel te bereiken, stelt de CSA wettelijke en technische kwaliteitsnormen vast.

Lees meer
logo
Ternair wint FD Gazelle

Ternair wint FD Gazelle Award. Deze award wordt uitsluitend uitgereikt aan bedrijven die sneller gaan dan alle andere en die financieel gezond zijn. Daarmee is Ternair één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. 

Lees meer
logo
Ternair in Main Software 50

Ternair is opnieuw opgenomen in de Main Software 50, een lijst van de 50 meest snelst groeiende Nederlandse softwarebedrijven. Ternair, specialist op het gebied van marketing automation, heeft een mooie plaats behaald in deze lijst.

Lees meer

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com