Awards & Certificeringen De beloning op ons werk

Ons harde werk wordt al jaren beloond met verschillende awards en certificeringen. Naast dat dit een enorme eer is voor ons werk, motiveert het ons elke dag om verder te groeien en het beste resultaat voor onze klanten te behalen.

Demo aanvragen

Awards & Certificeringen

logo
Winnaar van de Emerce top 100

Ternair is in 2020 door Emerce 100 uitgeroepen tot de beste ‘Marketing Automation Software’ in Nederland. Met een score van 5,5 sterren voert Ternair de lijst aan. Het aantal sterren dat de Emerce 100 ranking bepaalt, komt voort uit ‘kennis/knowhow’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’.

Lees meer
logo
Ternair in Main Software 50

Ternair is in 2020 wederom opgenomen in de Main Software 50, een lijst van de 50 meest snelst groeiende Nederlandse softwarebedrijven. Ternair, specialist op het gebied van marketing automation, heeft een mooie plaats behaald in deze lijst.

Lees meer
logo
Ternair wint FD Gazelle

Ternair wint FD Gazelle Award 2020. Deze award wordt uitsluitend uitgereikt aan bedrijven die sneller gaan dan alle andere en die financieel gezond zijn. Daarmee zijn wij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. 

Lees meer
logo
DDMA Privacy Waarborg

Ternair mag in 2020 het DDMA Privacy Waarborg voeren met het hoogste beveiligingslabel ‘Goud’. We respecteren privacy en gaan zorgvuldig en transparant om met persoonsgegevens in lijn met relevante wet- en regelgeving.

Lees meer
logo
Certified Senders Alliance (CSA)

Ternair is lid van de Certified Senders Alliance (CSA). Het doel van de CSA is om de kwaliteit van commerciële e-mails te verhogen. Om dit doel te bereiken, stelt de CSA wettelijke en technische kwaliteitsnormen vast.

Lees meer

Vraag een demo aan

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Request a demo | Ternair

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
We zijn er om te helpen | Ternair