Awards & Certificeringen

Ternair: ISO 27001 gecertificeerd

Ternair voldoet volledig aan de ISO 27001-normen voor informatiebeveiliging. ISO 27001 is 's werelds bekendste norm voor beheersystemen voor informatiebeveiliging (ISMS). De norm definieert de eisen waaraan een ISMS moet voldoen.

De ISO 27001-norm biedt bedrijven van elke grootte en uit alle sectoren richtlijnen voor het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een beheersysteem voor informatiebeveiliging.

Conformiteit met ISO 27001 betekent dat een organisatie of bedrijf een systeem heeft opgezet om risico's te beheren met betrekking tot de beveiliging van gegevens die eigendom zijn van het bedrijf of die door het bedrijf worden verwerkt, en dat dit systeem alle best practices en principes respecteert die zijn vastgelegd in deze internationale norm.

Voordelen van een ISO-certificering

De certificering garandeert in het bijzonder het volgende:

  • Weerbaarheid tegen cyberaanvallen;
  • Voorbereid op nieuwe bedreigingen;
  • Integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van gegevens;
  • Beveiliging over alle ondersteuningen;
  • Organisatiebrede bescherming;
  • Kostenbesparingen.
DDMA Privacy Waarborg label “GOUD” voor Ternair | Blauw | Ternair.com
Lees ook
DDMA Privacy Waarborg label “GOUD” voor Ternair

Over ISO 27001
De ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging (ISMS). De norm definieert de eisen voor het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een beheersysteem voor informatiebeveiliging – met als doel organisaties te helpen hun informatiemiddelen beter te beveiligen.

Over Ternair
Ternair ontwikkelt en levert marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

Ook aan de slag met gecertificeerde marketing automation software?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook aan de slag met gecertificeerde marketing automation software?
Volgende

Ternair: Lid van Certified Senders Alliance (CSA)

Vorige

Ternair in Main Software 50 2020