Retail & e-commerce Een persoonlijke, omnichannel winkelervaring

Geen sterk merk zonder slimme activatie. Gebruik je offline en online klantdata om het online oriëntatieproces naar sales te bewegen. Toon de juiste aanbiedingen in het juiste kanaal en behoud waardevolle klanten.

Download whitepaper Retail voorbeeld
360-graden klantbeeld: klantdata centraal | Ternair.com

Alle klantdata combineren

De uitdaging is alle klantdata geïntegreerd in te kunnen zetten. Transactiedata, assortimenten, webgedrag, kassadata én openbare data, zoals het weerbericht per regio. Onze expertise is die te integreren, ook vanuit je bestaande database, datawarehouse of CRM. De marketeers beheren ze zelf, zonder technische kennis.

"Retail naar 50/50: weet waar je doelgroep zich bevindt" (Emerce)
Retail: Genereer traffic | Ternair.com

Genereer traffic met al je media

Zet al je media samenhangend in voor jouw webshops en winkels. Toon aanbiedingen aan nieuwe klanten, waardeer loyale klanten. Alle data en kanalen worden centraal aangestuurd en dynamisch berekend per relatie.

Hypersegmentatie: personaliseer op alle kenmerken | Ternair.com

Koester loyaliteit

Waardevolle klanten zijn goud waard. Herken en ontdek ze, deel relevante content en biedt voordelen met specifieke loyaliteitsprogramma’s en kortingscodes.

Hypersegmentatie: timing is alles | Ternair.com

Automatiseer e-mailprocessen

Automatiseer nieuwsbrieven met dynamische content van je website/webshop en bereken het ideale verzendmoment. Voor elk merk, elke locatie, partner of label via één template aan te sturen.

Websiteherkenning: herken website bezoekers | Ternair.com

Personaliseer je website

Herken individueel gedrag op je website en toon je gebruikers relevante content. Maak de gebruikerservaring perfect voor 20-50% hogere conversie.

Organisaties helpen hun doelen te bereiken

Hoe maakt Bouwmaat persoonlijke winkelervaring omnichannel | Ternair

"Ternair biedt ons de mogelijkheid om snel gepersonaliseerde campagnes op te tuigen. Iedere bouwer is anders en hier spelen we graag op in. Ternair houdt net als wij van aanpakken en staat met de voeten in de klei. Zodoende was de samenwerking in no-time opgetuigd en konden we aan de slag. "

Nick Vieberink
Marketing Manager & E-commerce

1 opmaak

80.000 e-mails met gepersonaliseerde content

30%

groei in online bestellingen

8.7

gemiddelde beoordeling klanten

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Reizen & Vrije tijd

  Vorige

  Fondsenwerving