Onboarding & Implementatie Soepel van start

Met een betrokken team specialisten integreren we je data, zetten we je portal op en kun je snel aan de slag. Wij schakelen snel met IT, data en focussen op business users die zonder technische kennis met onze software hun data en campagnes uitvoeren.

Ja, dit wil ik

Zó zetten we je op de rit

logo
Inrichten van jouw omgeving

We maken een Ternair omgeving voor je aan en stellen alle benodigde settings naar wens in. Denk aan autorisaties, trackers, kanalen, huisstijlen, API  webservices en verzenddomeinen.

logo
Koppelen databronnen

Al jouw klantgegevens uit verschillende databronnen en online omgevingen worden gekoppeld en beschikbaar gemaakt binnen Ternair. Ook de al wat oudere systemen.

logo
Kanalen inrichten

Op basis van jullie wensen maken we responsive HTML templates voor verschillende labels, we plaatsen trackers op websites, passen bijvoorbeeld tagging en RSS- contentfeeds toe.

logo
Nieuwsbrieven admin

Het volledige nieuwsbriefproces wordt volgens jullie richtlijnen opgezet: inschrijving, bevestiging (dubbele opt-in), beheer, rapportage en uitschrijfprocedure.

logo
Training & livegang

We trainen je gebruikers in Ternair zodat je direct aan de slag kunt. We begeleiden je bij de livegang en het inrichten en opstarten van je eerste campagnes.

logo
Begeleiding door specialist

Je hebt een persoonlijke consultant met in de meeste gevallen ervaring in jouw sector. Hij of zij begeleidt, coacht en schiet bij waar nodig, je hebt altijd een direct lijntje.

Wat onze klanten hierover zeggen

"De tools die Ternair aanbiedt zijn relatief makkelijk te implementeren en snel in te richten zodat iedereen ermee kan werken. Bovendien zijn ze pragmatisch: je organisatie hoeft zich niet te modelleren naar de software, de software wordt aangepast op de wensen en behoeften van de organisatie. Daardoor heb je snel een tool en omgeving waarmee je kunt werken. Bovendien hebben ze ook klanten in andere sectoren dan de uitgeverij, zoals KLM en de RAI. Daar worden soms verrassende oplossingen bedacht, waarvan wij ook wat kunnen leren."

Michael Dam
Marketingmanager

"We hebben voor Ternair gekozen vanwege de snelle implementatie en de enorme flexibiliteit die het systeem biedt: van procesboodschappen zoals een welkomstmail tot het bouwen van een complete customer journey. De organisatie achter Ternair werkt echt prettig: kom je er niet uit of wil je ondersteuning? Ternair reageert snel, vakkundig maar bovenal flexibel. De combinatie van het systeem met deze flexibele organisatie heeft ertoe geleid dat onze conversies omhoog schoten."

Wim Verbeek
Database Analyst / Marketeer

"De software van Ternair is flexibel en de implementatie van de verschillende modules was binnen no-time geregeld. Ternair denkt mee vanuit de business, zij willen gas geven, net als wij."

Arjan Goorman
Hoofd Marketing

"NRV maakt inmiddels al twee jaar gebruik van Ternair. Het team van Ternair heeft voldoende ondersteuning geboden bij de implementatie van de tool en komt tot op heden snel met oplossingen als wij ergens tegenaan lopen."

Dianne Ramakers
Online Marketeer

"We werken nu sinds 2018 samen met Ternair. Vesting Finance zit midden in de digitale transformatie van de processen. Ternair heeft hierin uitstekend met ons meegedacht. De implementatie hebben we pilotwise opgepakt en is met advies van Ternair steeds breder in onze organisatie geïmplementeerd. Met behulp van Ternair hebben we nu beter inzicht in campagnes, e-mail acties en de geautomatiseerd e-mailflows."

Conrad Doornheim
Senior Data Intelligence Consultant

Hoe kunnen we jou verder helpen?

Wil je meer weten over het implementatietraject? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Ja, help mij verder

  Indien het formulier niet wordt verzonden, kunt u een email sturen naar info@ternair.com. Excuses voor het ongemak.

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Gebruikerstrainingen

  Vorige

  Partners