Services No-nonsense, persoonlijke begeleiding

Als je met ons werkt, krijg je rechtdoorzee deskundige begeleiding. We helpen je met de software betere resultaten te halen door betere campagnes te doen. Training en Support krijg je van mensen die dagelijks zelf met de tools werken. Jij bepaalt of gebruikers daarna  helemaal zelf aan de knoppen zitten, of deels met een Marketing Automation Specialist.

Hoe kunnen we je helpen? Inspirerende succesverhalen

Onze diensten

logo
Onboarding & Implementatie

Met een betrokken team van toegewijde specialisten zorgen we ervoor dat je een snel aan de slag kunt met het bouwen van je eerste campagnes in Ternair Marketing Cloud.

Ontdek meer
logo
Gebruikerstrainingen

Basis- en vervolgtrainingen. De gebruikers van Ternair worden maximaal begeleid om alles uit de software te halen. Wij trainen zelf, dus alle kennis komt direct uit de bron.

Ontdek meer
logo
Inspiratie masterclasses

Klanten inspireren elkaar en Ternair ontwikkelt nieuwe features om je business uitdagingen te automatiseren. In de Masterclasses ontwikkelen we je marketing verder en bouw je aan netwerken.

Ontdek meer
logo
Support team

Ons support team staat klaar om je te helpen met al jouw vragen over het dagelijks gebruik van Ternair Marketing Cloud. Direct een expert aan de lijn. Voor storingen of procesoptimalisatie dus altijd informatie uit eerste hand.

Ontdek meer
logo
Persoonlijke consultant

Iedere klant heeft zijn eigen consultant die bekend is met de uitdagingen in specifieke branches. Een expert die no-nonsense met je meedenkt in creatieve oplossingen en je veel werk en tijd bespaart.

Ontdek meer
logo
Marketing automation specialist

Een marketingspecialist vertrekt. Er gaat iemand met verlof of er zijn gewoon tijdelijk te weinig handen. Ons netwerk van Ternair-deskundigen helpt je bij de voortgang en doorontwikkeling van je marketing automation campagnes.

Ontdek meer

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com