Awards & Certificeringen

DDMA Privacy Waarborg label “GOUD” voor Ternair

04 mei 2020

Ternair is gerechtigd het Privacy Waarborg te voeren. De organisatorische informatiebeveiliging is geaccrediteerd met het hoogste beveiligingslabel Goud. Wij respecteren privacy en gaan zorgvuldig en transparant om met persoonsgegevens volgens en in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving.

Security-check

DDMA Privacy Autoriteit: “Ternair heeft de Privacy Waarborg Security Check met succes doorlopen. De informatiebeveiliging van de organisatie is geaccrediteerd met het beveiligingslabel: Goud. Ternair heeft informatiebeveiliging geborgd binnen de organisatie en beleid gedefinieerd met betrekking tot operationele processen, toegangsbeheer, good governance en het inschakelen van derde partijen.Lees de beoordeling van de DDMA hier.

 

Wat houdt het keurmerk in

Door een terugkerende audit van de gegevensverwerking, kijkt branchevereniging DDMA of organisaties de geldende wet- en regelgeving gericht op het beschermen van persoonsgegevens respecteren. Als een organisatie het Waarborg voert, betekent dat ze gecontroleerd zijn of ze privacywetgeving in acht nemen en transparant omgaan met persoonsgegevens.

Ternair: Lid van Certified Senders Alliance (CSA) | Blauw | Ternair.com
Lees ook
Ternair: Lid van Certified Senders Alliance (CSA)

Privacy Waarborg, keurmerk van DDMA

Het Privacy Waarborg is het keurmerk van DDMA, de brancheorganisatie voor data en marketing. Onze 340 leden halen en brengen bij ons kennis over het inzetten van data om relevant te kunnen communiceren met hun doelgroepen. We organiseren regelmatig netwerk- en kennisbijeenkomsten. Wij eisen van onze leden dat zij handelen binnen het kader van de wet en de gedragscodes omtrent privacy. Daarom doen al onze leden de privacy en security check van het Privacy Waarborg. Daarnaast spreken wij met de stakeholders in Den Haag en Brussel over de ontwikkeling van een duurzame data-economie. Ook ondersteunen wij onze leden met juridisch advies op het gebied van datasecurity en privacyregels.

 

Over Ternair
Ternair ontwikkelt en levert marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

Ook aan de slag met gecertificeerde marketing automation software?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook aan de slag met gecertificeerde marketing automation software?
Volgende

Bouwmaat genomineerd voor DIA Awards

Vorige

Ternair op #1 in Emerce 100 2020