Awards & Certificeringen

DDMA Privacy Waarborg label “GOUD” voor Ternair

04 mei 2020

Ternair heeft in 2020 opnieuw met succes de Privacy Waarborg Security Check doorlopen. Ons organisatorische informatiebeveiliging is geaccrediteerd met het beveiligingslabel Goud.

Security-check
DDMA Privacy Autoriteit: "Ternair heeft de Privacy Waarborg Security Check met succes doorlopen. De informatiebeveiliging van de organisatie is geaccrediteerd met het beveiligingslabel: Goud. Ternair heeft informatiebeveiliging geborgd binnen de organisatie en beleid gedefinieerd met betrekking tot operationele processen, toegangsbeheer, good governance en het inschakelen van derde partijen." Lees de beoordeling van de DDMA hier.

Wat houdt het keurmerk in
Door een terugkerende audit van de gegevensverwerking, kijkt branchevereniging DDMA of organisaties de geldende wet- en regelgeving gericht op het beschermen van persoonsgegevens respecteren. Als een organisatie het Waarborg voert, betekent dat ze gecontroleerd zijn of ze privacywetgeving in acht nemen en transparant omgaan met persoonsgegevens.

Privacy Waarborg, keurmerk van DDMA
Het Privacy Waarborg is het keurmerk van DDMA, de brancheorganisatie voor data en marketing. Onze 340 leden halen en brengen bij ons kennis over het inzetten van data om relevant te kunnen communiceren met hun doelgroepen. We organiseren regelmatig netwerk- en kennisbijeenkomsten. Wij eisen van onze leden dat zij handelen binnen het kader van de wet en de gedragscodes omtrent privacy. Daarom doen al onze leden de privacy en security check van het Privacy Waarborg. Daarnaast spreken wij met de stakeholders in Den Haag en Brussel over de ontwikkeling van een duurzame data-economie. Ook ondersteunen wij onze leden met juridisch advies op het gebied van datasecurity en privacyregels.

Over Ternair
Wij ontwikkelen en leveren marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

Voor meer informatie neemt u contact op met Cindy Vergeer: T: +31 (0) 30 687 7103; E: c.vergeer@ternair.com.

Terug naar Awards & certificeringen

Volgende

Bouwmaat genomineerd voor DIA Awards

Vorige

Ternair op #1 in Emerce 100