Award

Ternair wint FD Gazelle 2020

28 oktober 2020

Voor het tweede jaar op rij wint Ternair de FD Gazelle Award. Daarmee zijn wij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2020.

Jaarlijks beloont het Financiële Dagblad (FD) de snelst groeiende bedrijven voor hun prestaties met een FD Gazellen Award.

Erik van Stiphout, managing partner van Ternair, is trots dat Ternair deze award heeft gekregen. "We zien het als een beloning voor de oplossingen en dienstverlening die we leveren aan onze klanten. Deze erkenning is voor ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn en een stimulans om dit voort te zetten."

Over FD Gazellen

Het FD weegt de cijfers van alle bedrijven en nomineert alleen de snelst groeiende bedrijven. Het belangrijkste criterium om in aanmerking te komen voor een Award is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Daarnaast wordt ook rekening gehouden met de groei van het personeel (gemeten in fte's) en de winstgevendheid.

Over Ternair

Wij ontwikkelen en leveren marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

Voor meer informatie neemt u contact op met Cindy Vergeer: T: +31 (0) 30 687 7103; E: c.vergeer@ternair.com.

Terug naar Awards & certificeringen

Volgende

Vakmedianet genomineerd voor DDMA Customer Data Award

Vorige

Nieuwe website voor Ternair