Nieuws

Clinic Beeckestijn [video]

Naar een werkbare, klantdata-gestuurde organisatie

 

Veel organisaties denken eerst een 360-graden of integraal klantbeeld nodig te hebben om

data-gestuurd te kunnen werken. Deze clinic toont dat je sneller kunt beginnen

en tegelijk data gedegen door je organisatie laat stromen.

 

In de clinic bespreken Ceesjan de Vos (Ternair) en Kees Groenewoud (Cmotions) hoe je op een praktische manier data door je organisatie laat stromen, klantdata combineert en klantcommunicatie personaliseert, zonder eerst een 360-graden klantbeeld te creëren. Het klantbeeld op basis van de voor jou relevante (first party) data ontstaat namelijk gaandeweg en moet bovendien flexibel blijven.

Ceesjan en Kees laten zien hoe je Data, Decisions (intelligentie), Design (content) en Distributiekanalen praktisch met elkaar verbindt. Een clinic voor digital marketeers, project en business owners die snel waarde willen halen uit klantdata-gestuurd werken.

 

Quick Guide

  • 00:00 Intro
  • 04:42 Inventarisatie meningen deelnemers clinic (Mentimeter)
  • 16:20 De data-gestuurde organisatie
  • 24:41 Data-gestuurde marketing (het zandlopermodel)
  • 31:15 Wat is een 360-graden klantbeeld?
  • 34:20 Drie trends in data management
  • 50:00 Welke technologie heb ik nodig?
  • 56:25 Conclusies en tips

 

Over Kees Groenewoud
Kees Groenewoud is directeur van Cmotions. Hij helpt profit en non profit organisaties klantgerichter te werken door o.a. het omzetten van (klant)data in kennis voor het maximaliseren van de waarde van en voor de klant. Zowel via offline als via online kanalen. Kees' expertisegebieden zijn creatief ondernemerschap, marketing, sales, customer service en consultancy.

Over Ceesjan de Vos
Ceesjan heeft als marketing director ruime ervaring in het begeleiden van digitale en klantdata-gedreven marketingtransities. Na dit jaren in de media (Wolters Kluwer, Vakmedianet) vanuit klantzijde te hebben ontwikkeld, helpt hij nu klanten vanuit bureauzijde bij Ternair Marketing Automation met het ontsluiten en activeren van hun data met software en dienstverlening.

Opzoek een werkbare, klantdata-gestuurde organisatie?

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Demo aanvragen
Opzoek een werkbare, klantdata-gestuurde organisatie?
Volgende

Ternair voor vijfde jaar op rij in Emerce100

Vorige

Ternair behaalt topnotering in Emerce100 2022