Nieuws

E-mailmarketing relevanter maken

Je kunt nog zulke mooie e-mails versturen naar je B2C en B2B doelgroepen, het grootste effect is verloren als je de juiste persoon niet geselecteerd hebt Bekijk video  

Hoe relevant is jouw e-mailcommunicatie? Een beetje relevant is niet meer voldoende. De mate waarin je de juiste persoon kunt selecteren en personaliseren is in de meeste e-mailmarketingsoftware beperkt. Vanwege beperkte klantbronnen, integraties of het ontbreken van professionele databewerking technologie. Dan ben je toe aan e-mailmarketing met betere segmentatie opties. En daar hebben we een instapmodel voor!

Je kunt nog zulke mooie flows bouwen en e-mails versturen naar je B2C en B2B doelgroepen, het grootste effect is verloren als je de juiste persoon niet aan de juiste content kan verbinden.

 

“Een beetje relevant is en blijft onvoldoende”

 

Verfijnde doelgroepsegmentatie is cruciaal. Met veel emailmarketingsoftware zoals Mailchimp, Spotler, Tripolis, Copernica, Deploytech of Maileon loop je bij het verfijnd segmenteren tegen databeperkingen. Herkenbaar?

  • Statische lijsten of standaardintegraties die niet (meer) werken
  • Beperkte, te grove of juist te technische features
  • Gelimiteerde bewerkingsmogelijkheden in je doelgroepen
  • Een overkill aan geüploade (csv) lijsten

 

De overstap naar een volwassen Customer Data Platform (CDP) waarmee je dit uitgebreid kunt, kan nog te groot, te tijdrovend en te kostbaar zijn.

De oplossing is een e-mailmarketing-CDP instappakket: alle opties van een CDP zonder de complexiteit en deskundigheid die het integreren, combineren en bewerken van data met zich meebrengen. Je hebt ook geen beperkingen zoals bij niche CDP's als Squeezely, Spotler Activate of Blueconic die vooral webpersonalisatie ondersteunen. Maar echt een full feature personalisatieplatform, inclusief Leadsegmentatie, Gedragsegmentatie op individuele websiteherkening, een geüniformeerd 360-graden Klantbeeld én outbound naar alle kanalen. Zonder dat je een data-analist, databasemarketeer of bureau in huis hoeft te halen. En het is binnen een maand geïmplementeerd.

 

“Bij klantgericht communiceren wil je wel de juiste klant persoonlijk benaderen!

 

Marketeers beschouwen datagedreven werken op basis van hun eigen, first-party, data als de toekomst van klantgerichtheid en conversieoptimalisatie. Toch is het combineren van databronnen en bewerken van klantgegevens geen alledaagse kost. Met het instap-CDP profiteer je van de volgende mogelijkheden:

  • Drag- en drop segmentatie met software die dat in haar DNA heeft
  • Flexibele dataconnecties met al je bronnen, in plaats van standaardintegraties
  • Persoonlijke ondersteuning, in plaats van een centrale helpdesk of manual
  • Features als communicatiedruk, golden records, gepersonaliseerde content, customized data exports, klantsegmentrapportages en zelf de rollen en autorisaties beheren
  • Alle opties uit emailmarketingsoftware geïntegreerd, met uitbreidingsmogelijkheden

 

“Wél de mogelijkheden, niet de kosten

 

 

Ook je e-mailmarketing relevanter maken?

Praat met een specialist en ontdek hoe je de juiste persoonaan de juiste content kan verbinden.

Demo aanvragen
Ook je e-mailmarketing relevanter maken?

Waarom kiezen voor Ternair!

 

Volgende

Ternair heeft instappakket voor e-mailmarketeers

Vorige

IJsselstein is een unieke fiets rijker