Nieuws

Ternair heeft instappakket voor e-mailmarketeers

Slimme doelgroepsegmentatie toevoegen je aan (e-mail)marketing
Bekijk video  

Voor marketeers die e-mailmarketingsoftware gebruiken en over moeten naar een ander pakket, is er nu een alternatief mét ingebouwde segmentatie op klant- en leadgegevens, oftewel een Customer Data Platform (CDP). Het voorkomt steeds nieuwe lijsten in je software te moeten uploaden of nieuwe queries te (laten) maken. Via drag-en-drop selecteer je realtime je doelgroepen en je campagnes kunnen direct gepersonaliseerd en verzonden worden in alle kanalen.

  • Je data direct beschikbaar
  • Veel segmentatiemogelijkheden met CDP
  • Ook 360 graden klantbeeld
  • Ook online gedragsdata
  • Alle outbound kanalen waaronder e-mail inclusief
  • Aantrekkelijke licentie

Gebruikers van e-mailtools als Spotler, Tripolis, Webpower, Copernica, Deploytech of Mailchimp lopen tegen beperkingen van (realtime) doelgroepsegmentatie voor hun campagnes. Of het is heel bewerkelijk. Zeker als er meerdere databronnen gecombineerd moeten worden. Daarvoor heb je eigenlijk een CDP nodig. Ternair is al 17 jaar lang expert in customer data en marketing automation mét bijhorende dienstverlening. Het staat de afgelopen 6 jaar in de top 5 van de Emerce100 op dit specialisme. Het instappakket kost rond de €850 per maand en vormt daarmee een perfecte next-step voor gebruikers van genoemde pakketten. Met de mogelijkheid om in de loop van de tijd op te schalen.

 

“Tientallen procenten hogere conversie door relevantere doelgroeplijsten"

 

Het versturen van nieuwsbrieven of automatiseren van een welkomstflow of verjaardagsmail lukt meestal nog wel. Maar het kunnen selecteren van de juiste persoon uit meerdere klant- en leadbronnen in plaats van die laatst geüploade lijst verhoogt je conversie echt. Soms met tientallen procenten. Personalisatie is van doorslaggevend belang. Helemaal als je triggers kunt inzetten die je zelf in beheer hebt, zoals actief gedrag van individuele websitebezoekers, online én offline transactiegedrag of een berekend churn of upsell segment. De overstap naar een compleet en volwassen Customer Data Platform (CDP) kan nu nog groot zijn. De eerste stap is dat niet meer!

 

“Direct een 360-graden klantbeeld, leadmanagement én inzicht in webgedrag!

 

Je hoeft niet een compleet Customer Data Platform aan te schaffen of in beheer te nemen om snel de volgende stap in data-gedreven werken te zetten. Ternair heeft nu een instappakket waar je je e-mailmarketing uitbreidt met een 360-graden klantbeeld, leadmanagement, inzicht in individueel websitegedrag én meer kanalen. Standaard, dus je hoeft geen coderingsvaardigheden en datamanagement te beheersen. Want je kunt nog zulke mooie flows bouwen en e-mails versturen, het grootste effect ontstaat als je de juiste persoon op het juiste moment weet te benaderen voor dat geweldige aanbod. De verfijnde datakennis van Ternair zorgt ervoor dat je al je relaties 1-op-1 kunt bereiken op basis van jouw gecombineerde klantdata.

 

“Juist voor B2B én B2C marketeers die niet de hele dag met data werken

 

“We zien een enorme MKB+ markt, en ook nationaal opererende organisaties, in B2B en B2C, waar e-mailmarketing nog steeds beperkt wordt gebruikt. Verfijnde segmentatie vraagt om dataspecialisme. En het belang van beschikken over je eigen (first-party) data wordt -met het verdwijnen van de ‘third-party’ cookie- inmiddels ruimschoots onderkend.”

Niet iedereen beschikt over de kennis om die segmentaties te maken of data te bewerken. Toch is het grootste effect van communicatie verloren als je de juiste persoon slechts ten dele goed aan je boodschap kunt koppelen. Op een eenvoudige manier doelgroepsegmentaties verfijnen is cruciaal én klantvriendelijk. Dat is de specialiteit van Customer Data Platforms.

Die specialiteit is nu samen in één pakket met e-mailmarketingsoftware gevoegd op een manier dat allround campagnemarketeers en minder ‘data savy’ gebruikers er direct mee kunnen werken.

 

“Kant-en-klare campagnes

 

Om direct van start te kunnen gaan, zijn er standaardcampagnes die je kunt activeren en die direct conversie- en omzet verhogend werken. Bekijk onderstaand een aantal van deze campagnes.

 

Wat kun je met het Ternair Step-up pakket?

[volledige informatie op onze Tarieven pagina]

  • Alle e-mailfunctionaliteiten plus sms/whatsapp/exports. Onder meer A/B-testen, communicatiedruk centraal instellen, templating, content personaliseren, RSS-feeds
  • Realtime segmentatie op Nieuwsbrieven, Leads, 360graden klantdata en Websitegedrag
  • Zelf direct segmenteren uit je databronnen
  • Automatiseren van campagnes op basis van alle triggers en schedules
  • Onbeperkt aantal gebruikers binnen je organisatie, autorisatiemodule, optin-admin
  • Hands-on ondersteuning door Ternair specialisten, altijd beschikbaar
  • E-mail sendout pakket op maat gemaakt

Meer informatie over het instappakket van Ternair?

Praat met een specialist en ontdek de mogelijkheden.

Demo aanvragen
Meer informatie over het instappakket van Ternair?

Waarom kiezen voor Ternair!

 

Volgende

Agrio en Ternair verlengen partnership

Vorige

E-mailmarketing relevanter maken