Nieuws

Ternair op #1 in Emerce 100 2020

07 april 2020

In 2020 is Ternair door Emerce 100 uitgeroepen tot beste "Marketing Automation Software" in Nederland. Een enorme eer.

Ternair op #1 in Emerce 100 categorie Marketing Automation Software

Ieder jaar presenteert Emerce de beste Nederlandse bedrijven in de e-business- en marketingbranche. Met 5,5 sterren is Ternair aangemerkt als beste in de categorie Marketing Automation Software.

Wij zijn ontzettend trots op onze medewerkers en willen onze klanten, gebruikers en partners bedanken voor hun stem en de grote waardering,” aldus Erik van Stiphout, managing partner van Ternair.

“Deze erkenning is voor ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn en een stimulans om dit voort te zetten. Dagelijks proberen we het verschil te maken met onze visie, gedrevenheid en vakmanschap. We zijn voor onze klanten altijd op zoek naar oplossingen waarmee marketing professionals zelf hun data-gedreven 1-1 marketingprocessen kunnen versnellen of verbeteren,” aldus van Stiphout.

Ternair wint FD Gazelle 2020 | Blauw | Ternair.com
Lees ook
Ternair wint FD Gazelle 2020

Over Emerce 100
Ieder jaar presenteert Emerce de Emerce 100. Hierin publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het aantal sterren dat de Emerce 100 ranking bepaalt, komt voort uit “kennis/knowhow”, “prijs-kwaliteitverhouding”, “betrouwbaarheid” en “flexibiliteit” van de onderzochte bureaus.

 

Over Ternair
Ternair ontwikkelt en levert marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

Ook aan de slag met award winning marketing automation software?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook aan de slag met award winning marketing automation software?
Volgende

DDMA Privacy Waarborg label “GOUD” voor Ternair

Vorige

Agrio genomineerd voor Dutch Interactive Award 2022