Automotive Meer grip op klanten en verkoop

In de strijd om de klant gaat het om samenwerken én het verzamelen van eigen klantdata, deze ontsluiten en activeren. Door voertuig-, markt- en onderhoudsinformatie te combineren met klantprofiel en gedragsgegevens is Automotive als geen andere sector in staat prospects en klanten te binden en gerichte sales en onderhoud te doen. Voorwaarde is snel met data aan de slag en flexibele software gebruiken.

Hoe werkt marketing automation voor automotive.

Download whitepaper Ik wil een demo

Alle data gecombineerd beschikbaar

Integreer voertuiggegevens, RDW-data, app-data, transacties, onderhoudsinformatie, je DMS, webshop, proefritaanvragen en demografische data in één tool zonder tijdrovend integratietraject. Direct aan de slag met activatie, zien wat werkt en flexibel blijven met oog op samenwerkingen en nieuwe databronnen.

Flexibele connecties met elke databron

Relevant aanbod voor specifieke doelgroepen

Krachtige personalisatie mogelijkheden ondersteunen je bij de meest relevante communicatie: een belletje vanuit het service center, het aanbieden van een specifieke occasion uit voorraad, opvolgen van een websitebezoek. Getriggerd vanuit individuele klantdata en geautomatiseerd.

Optimale gebruikerservaring met persoonlijke content

Effectievere sales door actuele kooptriggers

Bezoekt een klant onverwacht de showroom? Welke voertuigen naderen einde leasetermijn? Waar zijn upsell mogelijkheden? Activeer sales met triggers in de CRM en bind klanten door rekening te houden met ‘car live changing events’ en voorkeuren.

Triggers op basis van klantdata

Converteer websitebezoekers naar traffic

Herken individuele websitebezoekers en zet zoekgedrag om naar het juiste aanbod uit showroom en werkplaats op de juiste locatie. Relevante en gepersonaliseerde content en aanbiedingen die ze niet kunnen weerstaan.

Individuele websiteherkenning

Koester loyaliteit

Waardevolle klanten zijn goud waard. Zijn ze klant van de fabrikant, de importeur of de dealer en het garagebedrijf? Wie heeft de beste binding en volgt klanten persoonlijk op met waardering en relevante communicatie.

Churn en Marketing Automation

Één tool met happy-to-help support

Of je websitepersonalisaties, custom audiences op social media, gerichte e-mailnieuwsbrieven of DM-campagnes voorbereid, zorg dat al je data centraal wordt geselecteerd en gecombineerd. Zonder technische kennis en in real-time. En kom je er niet uit dan helpen onze NL-experts je verder!

Hoe kunnen wij je helpen?

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com

Marketing automation voor Automotive

Onze geavanceerde marketing automation-oplossing voor de automotive industrie tilt jouw klantinteractie naar een hoger niveau. Met onze technologie ben je in staat om in real-time te connecteren met jouw doelgroep. Betrek websitebezoekers en transformeer potentiële klanten tot toegewijde supporters. Door jouw producten en diensten precies af te stemmen op hun behoeften, creëer je loyale klanten die jouw ambassadeurs worden. Ontdek het marketing automation platform dat persoonlijke interactie mogelijk maakt en echte gesprekken tot stand brengt.

 

Waarom marketing automation voor automotive?

Als een automotive onderneming verzamel je ongetwijfeld grote hoeveelheden waardevolle gegevens. Maar hoe voorkom je dat je verdwaalt in een oceaan van data zonder waardevolle inzichten te vinden? Onze technologie helpt je om al deze gegevens te centraliseren in een Data Warehouse (DWH), CRM of Customer Data Platform (CDP). Hierdoor kun je deze gegevens gebruiken om jouw communicatie te optimaliseren en te personaliseren.

Geef websitebezoekers de informatie die ze nodig hebben en zet ze om in toegewijde klanten. Met onze marketing automation software kun je persoonlijk communiceren en inspelen op de specifieke behoeften van jouw doelgroep. Zo ben je er zeker van dat je de volgende aanbieding of actie niet mist.

Wat levert marketing automation op voor automotive?

Met marketing automation voor de automotive sector kun je klanten aan je binden en betrekken. Pas jouw aanvullende producten of speciale services aan op basis van de echte behoeften van jouw klanten. Communiceer over onderwerpen waar jouw klanten echt in geïnteresseerd zijn en waar websitebezoekers naar op zoek zijn voordat ze hun beslissing nemen.

 • Gepersonaliseerde communicatie
  Personaliseer jouw boodschap om websitebezoekers te converteren naar klanten of loyale klanten die jouw merk blijvend steunen. Ontdek latente behoeften en bied gepersonaliseerde content aan.
 • Data die leidt tot nieuwe inzichten
  Verzamel en analyseer data uit verschillende bronnen op een overzichtelijk platform. Voorkom dat je verdwaalt in de overvloed aan gegevens en gebruik onze geavanceerde tools om patronen en nieuwe inzichten te ontdekken.
 • Sterkere samenwerking met partners
  Bied Marketing-as-a-Service oplossingen aan partners waarmee je samenwerkt of franchises in de automotive sector. Verstuur gepersonaliseerde e-mails en content voor elke partner. Werk nauwer samen dankzij automatische leadgeneratie.

 

Marketing automation voor automotive: de beste software

Onze experts hebben speciaal voor de automotive sector de beste marketing automation software ontwikkeld. Zoek je een oplossing om jouw communicatie te personaliseren, klanten te betrekken en websitebezoekers om te zetten in loyale supporters? Ons platform biedt de functionaliteiten die je nodig hebt.

 • Beheer al je kanalen vanuit één platform
  Houd het overzicht over e-mail, SMS, app, web-push, print en social media.
 • Optimaliseer de gebruikservaring
  Bied bezoekers de beste ervaring en maak ze om in loyale klanten.
 • Koppel al je verzamelde data
  Combineer data uit DWH, CRM en CDP tot hypergesegmenteerde en schaalbare oplossingen.

 

Marketing automation platform

Bij Ternair hebben we een marketing automation platform ontwikkeld dat specifiek is afgestemd op de behoeften van de automotive sector. We begrijpen de branche en weten wat bedrijven zoals die van jou nodig hebben. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke oplossing met professionele mogelijkheden.

 

Marketing automation bij Ternair

Wil je in contact komen met nieuwe websitebezoekers en van klanten toegewijde supporters maken? Onze software biedt de oplossingen die je zoekt.

Activeer nieuwe databronnen, converteer websitebezoekers en combineer alle kanalen die je gebruikt in één platform. Met onze Campagne Management Tool en andere software bieden we de beste marketing automation-oplossing voor de automotive sector. Onze experts laten je graag zien hoe het werkt.

 

FAQ: veelgestelde vragen over marketing automation

 • Welke kanalen kan ik allemaal beheren?
  Beheer bijvoorbeeld e-mail, SMS, apps, web-push, print, webpersonalisatie en sociale media. Onze software integreert al deze kanalen tot een overzichtelijk geheel.
 • Welke databronnen kan ik combineren?
  Haal data uit jouw CRM, CDP of DWH. Gebruik al deze data voor hypergesegmenteerde campagnes en gerichte benaderingen van websitebezoekers, nieuwe leads, klanten en bestaande supporters.
 • Is Ternair geschikt voor mijn automotive bedrijf?
  We werken met automotive bedrijven van elke omvang. Of je nu op zoek bent naar specifieke oplossingen of een alles-in-één platform nodig hebt, onze software biedt de tools, data en inzichten die je nodig hebt.

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Uitgeverijen

  Vorige

  Telecom