Gezondheid & Welzijn Iedere cliënt een unieke behandeling

Communiceer met iedere cliënt individueel en biedt relevante behandelingen via communicatie op maat op het moment dat het ertoe doet. Maximaliseer conversie op basis van vraag én aanbod.

Hoe werkt marketing automation in de gezondheid en welzijn sector.

Download whitepaper Ik wil een demo

Maak klantbronnen snel toegankelijk

Integreer klantgegevens uit reserveringssystemen, ERP, online formulieren en combineer alle gegevens voor het gericht benaderen van cliënten.

Slim al je data gekoppeld zonder gedoe en tijdverlies

Van websitebezoeker tot cliënt

Herken websitebezoekers; gebruik de data om ze op het juiste moment uit te nodigen voor een behandeling van hun interesse.

Complete klantprofielen via online gedragsherkenning

Binden en boeien van cliënten

Behoud cliënten met relevante content gebaseerd op klantsignalen en gedrag. Een herinnerings-sms-je op de dag van de afspraak of Hoe gaat het?-email een week na de behandeling maken net dat verschil.

Optimale gebruikerservaring met persoonlijke content

Ondersteun de Cliënt Journey

Automatiseer het afspraken- en onboardingsproces en volg behandelingen op voor tevreden, loyale, terugkerende cliënten.

Geef klanten de maximale beleving in al je kanalen

Afspraken-proces automatiseren

Beheer het afsprakenproces, het behandelproces en het betaalproces met dynamische content en het verzenden van persoonlijke nieuwsbrieven en mailingen.

Klantvriendelijkheid bepaalt je imago

Resultaten bij onze klanten uit de branche

Cosmetique Totale kiest voor Ternair Marketing Cloud | Ternair.com

"Ternair biedt ons de mogelijkheid om verschillende databronnen te combineren. Dit geeft ons de vrijheid om campagnes op te zetten waar de grenzen van de onmogelijkheden ver weg liggen. Dankzij de tool en de professionele begeleiding zijn onze resultaten met ruim 100% verbeterd."

Anouk Schuchmann
Marketeer

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com

Marketing automation voor zorg en welzijn

Met marketing automation voor zorg en welzijn behandel je iedere cliënt uniek. Je communiceert op maat, precies op het moment dat dit voor cliënten belangrijk is. Ondertussen optimaliseer je conversie op basis van vraag en aanbod, dus levert de investering in marketing automation software onderaan de streep altijd meer op dan het kost.

 

Waarom marketing automation voor zorg en welzijn?

Organisaties als Cosmétique Totale en SpaOnline.com die al met ons platform werken, maken van geïnteresseerden afspraak boekende en terugkerende cliënten. Ze verzamelen en activeren klant- en gedragsdata. Het vormt de basis voor relevante communicatie die leidt tot een betere klantervaring.

De opkomst van steeds meer particuliere initiatieven maakt het belangrijk om, ook binnen de zorgsector, na te denken over het bereiken, binden en behouden van cliënten. Dat hoeft niet op basis van traditionele online marketing en concurrentie. Dat kan ook met maximale toegevoegde waarde.

Onze software voor marketing automation maakt het makkelijker om bezoekers en cliënten precies op het juiste moment de communicatie en informatie aan te bieden die zij zoeken. Jouw organisatie groeit op basis van toegevoegde waarde, omdat je de beste zorg biedt voor iedereen die voor jouw instelling of praktijk kiest.

De software combineert klantgegevens uit reserveringssystemen met die uit het ERP-systeem en online formulieren. Bovendien maak je alles met onze software heel eenvoudig en snel beschikbaar om zowel websitebezoekers als cliënten beter van dienst te zijn. Bind en boei klanten met content die het verschil maakt of specifiek van waarde is op het moment van versturen.

 

Wat levert marketing automation voor de zorgsector op?

In de zorgsector is het belangrijk om kristalhelder te communiceren, precies op het juiste moment. Met onze oplossing voor marketing automation is het zelfs mogelijk om die communicatie te personaliseren en steeds verder te optimaliseren. Dat levert minstens drie belangrijke voordelen op:

 • Betere band met iedere cliënt
  Personaliseer communicatie om de onderlinge band met cliënten te verbeteren. Onze software helpt cliënten te bereiken, te binden en langer te behouden.
 • Automatisering van herhalende taken
  Voorkom dat er veel tijd gaat zitten in herhalende taken die zich prima laten automatiseren. Maak meer tijd vrij voor persoonlijk contact en voor wat er echt belangrijk is.
 • Toegevoegde waarde bieden
  Bied maximale toegevoegde waarde, bijvoorbeeld met een herinnerings-sms of relevante content die aansluit bij de zorgvraag of -behoefte van specifieke cliënten.

 

Marketing automation voor zorg en welzijn: de beste software

Onze software voor marketing automation is speciaal geschikt voor zorg en welzijn. Wij kennen het belang van afspraken, belangrijke cliënt-gegevens en bijvoorbeeld een goede onboarding voor medewerkers. Wij begrijpen de contentbehoeften, omdat we werken voor meerdere organisaties binnen de zorgsector.

 • Speciaal voor zorg en welzijn
  We hebben onze marketing automation speciaal voor de zorg ingericht. Onze software biedt specifieke mogelijkheden om berichten te personaliseren en cliënten te herinneren aan bijvoorbeeld een afspraak die ze hebben.
 • Uniek af te stemmen op jouw organisatie
  Tegelijkertijd biedt onze oplossing allerlei mogelijkheden tot unieke afstemming. Het resultaat is marketing automation die herhalende taken uit handen neemt en meer personalisatie en communicatie met meerwaarde mogelijk maakt.

 

Marketing automation platform

We ontwikkelden een heel handig marketing automation platform, specifiek voor de zorg- en welzijnsector. Dat betekent dat het daarmee makkelijk werken is, onder andere dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Bovendien richten we het dashboard en de software graag zo in, dat iedereen binnen de organisatie er eenvoudig mee kan werken. Het platform voor marketing automation maakt het mogelijk om iedere cliënt uniek te helpen en communicatie af te stemmen op wat er op dat moment voor iemand belangrijk is.

 

Marketing automation bij Ternair

Kies voor onze marketing automation voor zorg en welzijn en bied cliënten de informatie waar zij naar op zoek zijn. Beheer bijvoorbeeld het afsprakenproces, het behandelproces en het betaalproces met dynamische content. Dat betekent dat de content verandert op basis van het procesfase waar de cliënt zich in bevindt.

Daarnaast bieden we mogelijkheden voor bijvoorbeeld persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings die je wilt versturen. Dat kan allemaal met één druk op de knop, zonder dat medewerkers daar ervaring mee hoeven te hebben. Cliënten de beste beleving bezorgen is eenvoudig, omdat medewerkers werken met een systeem dat zij makkelijk onder de knie krijgen.

Onze oplossing voor marketing automation in de zorgsector maakt het makkelijk om een automatische herinnerings-sms in te plannen op de dag van een afspraak. Of om nog eens na te vragen hoe een cliënt de behandeling heeft ervaren, zodat je daarna de puntjes nog beter op de ‘i’ kunt zetten.

 

FAQ: veelgestelde vragen over marketing automation

 • Welke klantgegevens gebruikt jullie software?
  Ons platform voor marketing automation kan allerlei klantbronnen met data combineren. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens uit het reserveringssysteem, uit het ERP-systeem en uit online formulieren. Combineer alle gegevens, om cliënten gericht te benaderen en ze zo goed mogelijk van dienst te zijn.
 • Hoe verdient de investering zich weer terug?
  Met onze software wordt het makkelijker om (website)bezoekers precies de informatie aan te bieden die zij zoeken. Daarnaast zullen cliënten tevredener zijn, dus is de kans groter dat zij ook anderen aanraden om voor jouw instelling of organisatie te kiezen.
 • Wat is er nodig om te starten?
  We begrijpen dat je misschien weinig of geen ervaring hebt met marketing automation. Dat is gelukkig ook niet nodig. Onze specialisten leggen de software uit en we optimaliseren de oplossing voor de wijze waarop je die binnen de zorginstelling wilt gebruiken.

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Telecom

  Vorige

  Personeel & Werving