Gezondheid & Welzijn Iedere cliënt uniek

Communiceer met iedere cliënt individueel en biedt relevante behandelingen via communicatie op maat op het moment dat het ertoe doet. Maximaliseer conversie op basis van vraag én aanbod.

Download whitepaper Ik wil weten hoe dat werkt
360-graden klantbeeld: klantdata centraal | Ternair.com

Maak klantbronnen snel toegankelijk

Integreer klantgegevens uit reserveringssystemen, ERP, online formulieren en combineer alle gegevens voor het gericht benaderen van cliënten.

Slim al je data gekoppeld zonder gedoe en tijdverlies
Zet je content om in klantdata | Ternair.com

Van websitebezoeker tot cliënt

Herken websitebezoekers; gebruik de data om ze op het juiste moment uit te nodigen voor een behandeling van hun interesse

Complete klantprofielen via online gedragsherkenning
Relevant aanbod voor specifieke doelgroepen | Ternair.com

Binden en boeien van cliënten

Behoud cliënten met relevante content gebaseerd op klantsignalen en gedrag. Een herinnerings-sms-je op de dag van de afspraak of Hoe gaat het?-email een week na de behandeling maken net dat verschil.

Optimale gebruikerservaring met persoonlijke content
Marketing automation: customer Journey flows | Ternair.com

Ondersteun de Cliënt Journey

Automatiseer het afspraken- en onboardingsproces en volg behandelingen op voor tevreden, loyale, terugkerende cliënten.

Geef klanten de maximale beleving in al je kanalen
Nieuwsbrieven en vacature-mailingen | Ternair.com

Afspraken-proces automatiseren

Beheer het afsprakenproces, het behandelproces en het betaalproces met dynamische content en het verzenden van persoonlijke nieuwsbrieven en mailingen.

Klantvriendelijkheid bepaalt je imago

Marketing automation voor zorg en welzijn

Met marketing automation voor zorg en welzijn behandel je iedere cliënt uniek. Je communiceert op maat, precies op het moment dat dit voor cliënten belangrijk is. Ondertussen optimaliseer je conversie op basis van vraag en aanbod, dus levert de investering in marketing automation software onderaan de streep altijd meer op dan het kost.

Onze software combineert klantgegevens uit reserveringssystemen met die uit het ERP en online formulieren. Bovendien maak je alles met onze software heel eenvoudig en snel beschikbaar, om zowel websitebezoekers als cliënten beter van dienst te zijn. Bind en boei klanten, met content die het verschil maakt of specifiek van waarde is op het moment van versturen.

 

Waarom marketing automation voor zorg en welzijn?

De opkomst van steeds meer particuliere initiatieven maakt het belangrijk om, ook binnen de zorgsector, na te denken over het bereiken, binden en behouden van cliënten. Dat hoeft niet op basis van traditionele online marketing en concurrentie, want kan ook met maximale toegevoegde waarde.

Onze software voor marketing automation maakt het makkelijker om bezoekers en cliënten precies op het juiste moment de communicatie en informatie aan te bieden die zij zoeken. Jouw organisatie groeit op basis van toegevoegde waarde, omdat je de beste zorg biedt voor iedereen die voor jouw instelling of praktijk kiest.

 

Wat levert marketing automation voor de zorgsector op?

In de zorgsector is het belangrijk om kristalhelder te communiceren, precies op het juiste moment. Met onze oplossing voor marketing automation is het zelfs mogelijk om die communicatie te personaliseren en steeds verder te optimaliseren. Dat levert minstens drie belangrijke voordelen op:

 • Betere band met iedere cliënt
  Personaliseer communicatie, om de onderlinge band met cliënten te verbeteren. Onze software helpt cliënten te bereiken, te binden en langer te behouden.
 • Automatisering van herhalende taken
  Voorkom dat er veel tijd gaat zitten in herhalende taken, die zich prima laten automatiseren. Maak meer tijd vrij voor persoonlijk contact en voor wat er echt belangrijk is.
 • Meer toegevoegde waarde bieden
  Bied maximale toegevoegde waarde, bijvoorbeeld met een herinnerings-SMS of relevante content die aansluit bij de zorgvraag of -behoefte van specifieke cliënten.

 

Marketing automation voor zorg en welzijn: de beste software

Onze software voor marketing automation is speciaal geschikt voor zorg en welzijn. Wij kennen de afspraken, de cliënt-gegevens die belangrijk zijn en bijvoorbeeld het belang van een goede onboarding voor medewerkers. Wij kennen de contentbehoeften, omdat we werken voor meerdere organisaties binnen de zorgsector.

 • Speciaal voor zorg en welzijn
  We hebben onze marketing automation speciaal voor de zorg ingericht. Onze software biedt specifieke mogelijkheden om berichten te personaliseren en cliënten te herinneren aan bijvoorbeeld een afspraak die ze hebben.
 • Uniek af te stemmen op jouw organisatie
  Tegelijkertijd biedt onze oplossing allerlei mogelijkheden tot unieke afstemming. Het resultaat is marketing automation die herhalende taken uit handen neemt. En die meer personalisatie en communicatie met meer waarde mogelijk maakt.

 

Marketing automation bij Ternair

Kies voor onze marketing automation voor zorg en welzijn en bied cliënten de informatie waar zij naar op zoek zijn. Beheer bijvoorbeeld het afsprakenproces, het behandelproces én het betaalproces met dynamische content. Dat betekent dat de content verandert, op basis van het proces waar de cliënt zich in bevindt.

Daarnaast bieden we mogelijkheden voor bijvoorbeeld persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings die je wilt versturen. Dat kan allemaal met één druk op de knop, zonder dat medewerkers daar ervaring mee hoeven te hebben. Bied cliënten de beste beleving, omdat medewerkers werken met een systeem dat zij makkelijk onder de knie krijgen.

Onze oplossing voor marketing automation in de zorgsector maakt het makkelijk om een automatische herinnerings-SMS in te plannen op de dag van een afspraak. Of om nog eens na te vragen hoe een cliënt de behandeling heeft ervaren, om daarvan de puntjes de volgende keer nog beter op de ‘i’ te zetten.

 

FAQ: veelgestelde vragen over marketing automation

 • Welke klantgegevens gebruikt jullie software?
  Ons platform voor marketing automation kan allerlei klantbronnen met data combineren. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens uit het reserveringssysteem, uit het ERP en uit online formulieren. Combineer alle gegevens, om cliënten gericht te benaderen en zo goed mogelijk van dienst te zijn.
 • Hoe verdient de investering zich weer terug?
  Met onze software wordt het makkelijker om (website)bezoekers precies de informatie aan te bieden die zij zoeken. Daarnaast zullen cliënten meer tevreden zijn, dus is de kans groter dat zij ook anderen aanraden om voor jouw instelling of organisatie te kiezen.
 • Wat is er nodig om te starten?
  We begrijpen dat je misschien weinig of geen ervaring hebt met marketing automation. Dat is gelukkig ook niet nodig. Onze specialisten leggen de software uit, en we optimaliseren de oplossing voor de wijze waarop je die binnen de zorginstelling wilt gebruiken.

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Telecom

  Vorige

  Personeel & Werving