Personeel & Werving Match en behoud kandidaten en opdrachtgevers

Ondersteun de Applicant Journey van begin tot eind met geautomatiseerde persoonlijke communicatie, om de juiste plaatsing te bevorderen en langdurige relaties op te bouwen.

Hoe werkt marketing automation voor personeel en werving.

Download whitepaper Ik wil een demo

Al je databronnen snel toegankelijk

Integreer klantgegevens uit je ATS, websitegedrag, MijnAccounts, social media en e-mail en combineer ze voor het gericht benaderen van kandidaten en organisaties.

Slim al je data gekoppeld zonder gedoe en tijdverlies

Van websitebezoeker tot geschikte kandidaat

Herken, identificeer en volg jouw websitebezoekers. Gebruik deze data om ze stap voor stap op het juiste moment met relevante content en het juiste aanbod te kwalificeren en converteren naar geschikte kandidaten per vacature.

Complete klantprofielen via online gedragsherkenning

Binden en boeien van kandidaten

Hoe blijven kandidaten bij je? Met relevante content en opdrachten gebaseerd op datagedreven communicatieflows. Dat ene service sms-je met file-informatie voorafgaand aan een sollicitatiegesprek kan net die trigger zijn.

Optimale gebruikerservaring met persoonlijke content

Campagnes voor elk kanaal afstemmen

Geen vacature-advertenties op de social media van een kandidaat die net gestart is; een attente onboardings e-mail voor kandidaten die een maandje zijn begonnen, opdrachtgevers gericht kunnen helpen met relevante communicatie op de website.

Geef klanten de maximale beleving in al je kanalen

Gepersonaliseerde vacature-mailingen

Vanuit een realtime feed vanaf je website worden relevante vacatures per regio per kandidaat gepersonaliseerd in een geautomatiseerde nieuwsbrief. Dagelijks berekend vanuit je geïntegreerde en zelf gesegmenteerde data.

Complete nieuwsbrieven admin

Resultaten bij onze klanten uit de branche

Staffing Associates | Ternair.com

Staffing Associates

Maarten van Vessem
Marketing Automation Manager

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com

Marketing automation voor werving en selectie

Automatiseer content voor de Applicant Journey om kandidaten op ieder moment precies de juiste informatie aan te bieden. Bouw met geautomatiseerde persoonlijke communicatie aan sterke en langdurige relaties die veel waarde opleveren. Ternair levert software voor marketing automation voor werving en selectie, speciaal afgestemd op jouw behoeften binnen deze sector.

 

Waarom marketing automation voor werving en selectie?

Organisaties als Carriere.nu, Staffing Associates, Feadship en Connetix die al met ons platform werken, maken van werkzoekenden en kandidaten loyale klanten. Ze verzamelen, matchen en activeren klant-, gedrags- en vacaturedata. Het vormt de basis voor relevante communicatie die leidt tot een betere klantervaring, minder drop-off en betere, snellere plaatsingen.

Een oplossing voor marketing automation voor werving en selectie maakt alle databronnen zo eenvoudig en snel mogelijk toegankelijk. Dus integreer klantgegevens uit het ATS met bijvoorbeeld gegevens over websitegedrag. Voeg daar input vanuit social media en e-mail aan toe voor een zo compleet mogelijk beeld.

Dat beeld vormt de basis voor slimme marketing automation, speciaal geschikt voor werving en selectie. Benader kandidaten met interesse in een specifieke functie, bied ze de informatie aan die ze zoeken en zorg voor een zo soepel mogelijk sollicitatieproces. Met de juiste informatie en slimme automation wordt marketing een stuk makkelijker, terwijl je bij kandidaten op de juiste knoppen drukt.

 

Wat levert marketing automation voor werving en selectie op?

Software voor marketing automation voor werving en selectie maakt het makkelijker om kandidaten een fijne ervaring te bieden. Ondertussen zorg je er binnen de organisatie voor dat alle onderdelen van het proces goed op elkaar zijn afgestemd. Je creëert mogelijkheden om bijvoorbeeld vacaturepagina’s te personaliseren uniek voor iedere kandidaat.

 • Alle procesonderdelen met elkaar verweven
  Automation creëert waarde als de verschillende procesonderdelen met elkaar verweven zijn. Stem de voorkant en de achterkant op elkaar af, voor kwalitatief betere kandidaten die de juiste verwachtingen hebben bij een vacature of een functie. Ondertussen bied je die kandidaten dankzij marketing automation voor werving en selectie de beste (digitale) ervaring.
 • Iedereen een unieke vacaturepagina
  Personaliseer op basis van slimme automation. Gebruik data uit de verschillende bronnen om bijvoorbeeld een unieke vacaturepagina samen te stellen. Dat spreekt de kandidaat beter aan, waardoor je veel meer kans hebt om op te vallen en aan te zetten tot de gewenste actie.
 • Ideaal voor interne mobiliteit
  Gebruik onze software voor marketing automation om nieuw talent aan te trekken én voor interne mobiliteit. Juist bij vacatures voor bestaande medewerkers is er veel data beschikbaar, dus komt marketing automation optimaal tot z’n recht. Laat onze software het werk doen, afgestemd op de doelstellingen zoals jij die bepaalt.

 

Marketing automation voor werving en selectie: de beste software

Dankzij onze geavanceerde software verzamel, combineer en optimaliseer je beschikbare data. Herken binnen websitebezoekers de geschikte kandidaat door die te identificeren en vervolgens nauwgezet te volgen. Wij laten je stap voor stap ontdekken wie er waarschijnlijk het meest geschikt is voor de vacature die beschikbaar is.

 • Precies de juiste informatie
  Met onze software voor marketing automation stuur je iedere kandidaat precies de juiste informatie. Categoriseer kandidaten op basis van hun stap binnen de Candidate Journey en stem daar de communicatie op af.
 • Handige automatisering voor kandidaten
  Stuur kandidaten die komen solliciteren een handige SMS met een routebeschrijving precies op de tijd dat ze vertrekken. Gebruik onze automatisering om extra attent te zijn en kandidaten te helpen met wat zij nodig hebben.
 • Eenvoudig te personaliseren
  Personaliseer een vacaturepagina of de boodschap die je aan kandidaten verstuurt. Onze marketing automation voor werving en selectie zorgt ervoor dat je iedereen vanaf het begin zo persoonlijk mogelijk aanspreekt.

 

Marketing automation platform

Gebruik ons marketing automation platform voor werving en selectie om kandidaten vanaf het begin de beste (digitale) ervaring te bieden. Optimaliseer de Applicant Journey of de Candidate Journey aan de hand van inzichten uit de data die je verzamelt.

Met onze software doe je dat heel gebruiksvriendelijk en intuïtief. Optimaliseer het proces dat je al hebt ingericht of start helemaal opnieuw tot in de puntjes doordacht. Met onze software bied je kandidaten de beste ervaring, dus vergroot je de kans dat ze graag bij je komen solliciteren.

 

Marketing automation bij Ternair

Bij Ternair zijn we jouw specialisten in marketing automation, bijvoorbeeld voor werving en selectie. We hebben veel ervaring met onze software voor recruiters, voor grote werkgevers en voor anderen die zoeken naar nieuwe kandidaten. Onze specialisten vertellen je graag meer over de specifieke mogelijkheden.

 

FAQ: veelgestelde vragen over marketing automation

 • Welke databronnen kan ik koppelen?
  Koppel allerlei databronnen, bijvoorbeeld met klantgegevens uit het ATS en gegevens over het gedrag van bezoekers op de website. Combineer MijnAccounts, social media en data uit e-mails voor een zo compleet mogelijk beeld.
 • Wat kan ik personaliseren?
  Personaliseer de vacaturepagina die kandidaten te zien krijgen en de communicatie die je verstuurt. Zorg voor een optimale Candidate Journey, helemaal afgestemd op wat een kandidaat belangrijk vindt of graag van je ziet.
 • Hebben jullie ervaring met werving en selectie?
  Ja, we werken voor diverse recruitmentbureaus en grote werkgevers die zelf hun recruitment doen. Wij weten wat er belangrijk is bij werving en selectie, dus hebben onze software voor werving en selectie daarvoor geoptimaliseerd.

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Gezondheid & Welzijn

  Vorige

  Finance & Verzekeringen