Reizen & vrije tijd Meer boekingen met aanbiedingen op maat

Genereer een blijvende stroom boekingen door geautomatiseerde marketing in al je kanalen. Bind prospects en klanten door rekening te houden met (taal)voorkeuren in een relevant aanbod en door een persoonlijke onboarding.

Bekijk hoe CruiseOnline.com 'verlaten boekingen' en oriënterend webgedrag realtime reactiveert.

Hoe werkt marketing automation in de reis en vrije tijd sector.

Download whitepaper Ik wil een demo

Van webbezoeker naar boeker

Converteer zoekers naar boekers door rekening te houden met alle klantsignalen. Bezochte pagina’s, clicks, eerdere boekingen, je crm: combineer ze real-time voor het berekenen van de juiste communicatie en aanbod per kanaal.

Complete klantprofielen via online gedragsherkenning

Onboarding op maat

Een prettige klantervaring is cruciaal. Automatiseer en personaliseer je onboardingscommunicatie, stuur relaties op het juiste moment relevante informatie. Je kunt ook real-time campagnes starten op basis van triggers in klantgedrag.

Optimale gebruikerservaring met persoonlijke content

Ontdek omnichannel marketing

Stem kanalen op elkaar af en laat ze elkaar versterken. Activeer bezoek aan de app en website via e-mail en social media. Verrijk data in je crm, toon een webpushbericht met je last-minute aanbieding en stuur klanten een welkom-sms zodra zij bij de locatie zijn.

Geef klanten de maximale beleving in al je kanalen

Alle data via één tool

Of je nu websitepersonalisaties, social media audiences, e-mailnieuwsbrieven of DM campagnes voorbereid, zorg dat al je data centraal wordt geselecteerd en gecombineerd. Zonder technische kennis en real-time!

Slim al je data gekoppeld zonder gedoe en tijdverlies

Re-engage inactieve klanten

Ook het gedrag van inactieve klanten kan worden opgemerkt. Wie een bepaalde periode inactief is, krijg een re-engagement campagne via meerdere kanalen. Het aanbod bepaal je zelf en kun je ook testen en personaliseren per kanaal.

Klantsegmentatie van het hoogste niveau

Resultaten bij onze klanten uit de branche

Hoe KLM wereldwijd 10 miljoen klanten persoonlijk en relevant benadert | Ternair.com

"Wij sturen het iFly KLM Magazine naar 10 miljoen klanten wereldwijd. Alles moet kloppen in de e-mails, deze moeten in een strak gereguleerd tijdschema verzonden worden om de loads op de servers te managen en binnen de lokale e-mailplanningen te passen. Met Ternair lukt dit en blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kosten beheersbaar."

Marc Jansz
Customer Media Manager

10 miljoen

e-mails verspreid over 80 landen in 5 verschillende talen

90%

tijdsbesparing door data-driven 1-1 e-mailtemplate

83%

stijging in geopende e-mails door personalisatie

Nederland Reist Voordelig (NRV) | Ternair.com

"Met dank aan de Ternair Marketing Cloud hebben wij al veel stappen gezet op het gebied van e-mailmarketing. Zo hebben wij diverse retargeting campagnes opgezet die voor een stijging van de conversieratio hebben gezorgd."

Dianne Ramakers
Online Marketeer

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com

Marketing automation voor travel- en recreatiesector

Genereer meer boekingen met marketing automation voor de reis- en recreatiesector. Houd automatisch rekening met taalvoorkeuren en presenteer een relevant aanbod aan iedereen die interesse toont. Combineer meerdere databronnen en integreer communicatiekanalen om met één stem te vertellen over reizen, vrije tijd en dat wat je aanbiedt. Ons platform voor marketing automation combineert gebruiksvriendelijke software met professionele mogelijkheden.

 

Waarom marketing automation voor de travel- en recreatiesector?

Organisaties zoals KLM, NRV, Cruisereizen.com en SpaOnline die al met ons platform werken, maken boekers van websitebezoekers. Ze verzamelen en activeren klant- en gedragsdata. Het vormt de basis voor relevante communicatie die leidt tot een betere klantervaring en meer conversie.

Met marketing automation voor de travel- en recreatiesector stem je verschillende communicatiekanalen op elkaar af om die samen te versterken. Spoor aan tot appgebruik of websitebezoek en verrijk data in het CRM. Lanceer last minute aanbiedingen als die het meest effectief zijn en verwelkom klanten met een SMS als zij arriveren.

 

Wat levert marketing automation voor de travel- en recreatiesector op?

Investeer in marketing automation voor vrije tijd en reizen om jouw communicatie effectiever te maken. Maak het persoonlijk en zorg dat je attent, actueel en relevant bent als het de klant goed uitkomt.

 • Gericht met klanten in gesprek
  Ga gerichter in gesprek met klanten, omdat je weet wat hen motiveert en wat belangrijk voor ze is. Analyseer klantdata en gebruik die inzichten om de communicatie te verbeteren.
 • Betrokkenheid en meer relevantie
  Toon betrokkenheid en presenteer relevante informatie op het moment dat die ertoe doet. Kom een stap dichterbij de klant te staan om de (reis)ervaring verder te verbeteren.
 • Activeren tijdens acties
  Gebruik inzicht in (onderliggende) behoeften om effectiever te activeren met acties. Weet wat er speelt en ontdek waar klanten behoefte aan hebben om uitgebreid te ontspannen.

 

Marketing automation voor de travel- en recreatiesector: de beste software

Wij hebben onze software speciaal ontwikkeld voor de travel- en recreatiesector. We begrijpen wat er speelt en wat er belangrijk is, bijvoorbeeld om klanten te inspireren. Maak boekers van websitebezoekers en stuur updates waar op dat specifieke moment behoefte aan is.

 • Integreer communicatiekanalen voor een betere beleving
  Communiceer consistent via e-mail en social media en verrijk ondertussen data in het CRM. Toon web-pushberichten die relevant zijn of presenteer een last minute-aanbieding als klanten daarnaar zoeken.
 • Combineer data uit allerlei bronnen
  Gebruik data en inzichten uit websitestatistieken, social media-activiteit en het klikgedrag in e-mails. Combineer al die data voor een 360 graden klantbeeld waarmee je jouw klanten het best kunt inspireren.
 • Re-activeer inactieve klanten
  Gebruik onze software voor marketing automation voor vrije tijd en reizen om inactieve klanten opnieuw aan te spreken. Test en personaliseer de communicatie tot je de perfecte aanpak ontdekt.

 

Marketing automation platform

Ons marketing automation platform biedt professionele mogelijkheden voor de travel- en recreatiesector. Ondertussen gebruik je gebruiksvriendelijke software, waar jouw medewerkers meteen mee aan de slag kunnen.

 

Marketing automation bij Ternair

Met onze marketing automation voor de travel- en recreatiesector ontwikkel je aanbiedingen op maat en genereer je meer boekingen. Dankzij de blijvende stroom nieuwe boekingen verdien je de investering in geautomatiseerde marketing vanzelf terug.

 

FAQ: veelgestelde vragen over marketing automation

 • Welke bedrijven gebruiken jullie platform al?
  Onze software voor marketing automation in de travel- en recreatiesector wordt bijvoorbeeld gebruikt door Voy, CruiseReizen, NRV en KLM. Die laatste stuurt het iFly KLM Magazine naar 10 miljoen klanten over heel de wereld.
 • Welke databronnen kan ik koppelen?
  Combineer data van de website, social media, uit nieuwsbrieven en andere bronnen. Analyseer bijvoorbeeld bezochte pagina’s, clicks, eerdere boekingen en andere informatie uit het CRM.
 • Kan iedereen werken met jullie software?
  We hebben onze software bewust gebruiksvriendelijk ontwikkeld. De professionele functies hebben we afgestemd op de travel- en recreatiesector, zodat je precies de mogelijkheden ziet die relevant zijn voor jouw organisatie.

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Indien het formulier niet wordt verzonden, kunt u een email sturen naar info@ternair.com. Excuses voor het ongemak.

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Retail & E-commerce

  Vorige

  Omroepen & Events