Telecom Realtime binding met iedere klant

Ga in gesprek met bezoekers, leads, klanten en abonnees. Bouw netwerken van partners en communities door al je producten en diensten aan de juiste relatie aan te bieden met marketing automation.

Hoe werkt marketing automation voor telecom.

Download whitepaper Ik wil een demo

Activeer databronnen snel

Uit een centraal DWH, CRM of CDP of meerdere bronnen combineer je direct alle gegevens voor hyper-segmenteerbare, schaalbare en gerichte benadering van bezoekers, leads, klanten en abonnees.

Slim al je data gekoppeld zonder gedoe en tijdverlies

Converteer websitebezoekers naar abonnees

Herken en volg je websitebezoekers en zet ze stapsgewijs om in klanten met relevante en gepersonaliseerde content en aanbiedingen die ze niet kunnen weerstaan.

Optimale gebruikerservaring met persoonlijke content

Alle kanalen in één platform

Beheer Marketing Automation vanuit één low code platform. E-mail, sms, app message, webpush, printmailingen, websitepersonalisatie en social mediakanalen worden via je First Party Data centraal aangestuurd door één Campagne Management tool.

Geef klanten de maximale beleving in al je kanalen

Help partners met hun sales

Geautomatiseerde Marketing-as-a-Service oplossingen voor partners, locaties of franchises. Efficiënt mailingen versturen met per partner eigen producten en diensten in eigen look-and-feel. Met geautomatiseerde teruglevering van leads.

Begeleid leads bij iedere stap in de journey

Bind en verbind je klanten

Bied abonnees en partners relevante (after) service en (additionele) producten. Automatiseer de communicatieprogramma’s voor het behouden en het verlengen van abonnementen op het juiste moment.

Klantsegmentatie van het hoogste niveau

Resultaten bij onze klanten uit de branche

Ribank | Ternair.com

"Wij hebben gekozen voor Ternair vanwege de snelle implementatie en de enorme flexibiliteit die het systeem biedt: van procesboodschappen zoals een welkomstmail tot het bouwen van een complete customer journey. De organisatie achter Ternair werkt echt prettig. Ternair reageert snel, vakkundig maar bovenal flexibel. De combinatie van het systeem met deze flexibele organisatie heeft ertoe geleid dat onze conversies omhoog schoten."

Wim Verbeek
Database Analyst / Marketeer

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com

Marketing automation voor telecom

Onze oplossing voor marketing automation oplossing voor telecom helpt je in realtime verbinding te maken met al jouw klanten. Ga in gesprek met bezoekers en warm leads op tot nieuwe klanten. Maak van hen loyale abonnees, die als ambassadeurs zo blij zijn met de producten en diensten, omdat je ze precies afstemt op hun behoeften. Wij bieden je het platform voor marketing automation waarmee je persoonlijk communiceert en echt het gesprek kunt aangaan.

 

Waarom marketing automation voor telecom?

Je verzamelt als telecombedrijf waarschijnlijk ontzettend veel data. Die data is waardevol, maar hoe voorkom je dat je daarin verzandt zonder daadwerkelijke inzichten te vinden? Wij helpen je de data te verzamelen in een centraal DWH, CRM of CDP. We zetten dat op een plaats, zodat je alle data vervolgens kunt gebruiken om communicatie te optimaliseren en personaliseren.

Vertel websitebezoekers precies wat ze willen weten en converteer klanten naar trouwe abonnees. Met onze software voor marketing automation communiceer je persoonlijk en speel je voortaan moeiteloos in op de werkelijke behoeften van jouw doelgroep. Zo weet je bijvoorbeeld zeker dat je met de volgende aanbieding of actie de plank niet misslaat.

 

Wat levert marketing automation voor telecom op?

Met marketing automation voor telecom bind en verbind je klanten. Stem jouw aanvullende producten of speciale services af op waar werkelijk behoefte aan is. Communiceer over wat jouw klanten graag willen weten of waar websitebezoekers naar zoeken voordat ze hun beslissing nemen.

 • Gepersonaliseerde communicatie
  Personaliseer de boodschap waarmee je bezoekers klant maakt. Of waarmee je ervoor zorgt dat ze loyale abonnees worden die niet zomaar meer opzeggen. Achterhaal (latente) behoeften en speel daar met gepersonaliseerde content op in.
 • Data die leidt tot nieuwe inzichten
  Verzamel en analyseer data uit meerdere bronnen op een overzichtelijk platform. Voorkom dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gebruik in plaats daarvan onze geavanceerde tools om de rode draad en nieuwe inzichten te vinden.
 • Sterkere samenwerking met partners
  Bied Marketing-as-a-Service-oplossingen aan partners waarmee je samenwerkt of franchises van jouw telecombedrijf. Stuur mailings en personaliseer per partner. Werk sterker samen, dankzij automatische teruglevering van leads.

 

Marketing automation voor telecom: de beste software

Onze specialisten hebben voor jou de beste telecom marketing automation software ontwikkeld. Dus zoek jij een oplossing om communicatie te personaliseren, om klanten te verbinden en om websitebezoekers uiteindelijk te converteren tot loyale abonnees? Dat is precies waar ons platform sterk in is.

 • Beheer alle kanalen vanuit één platform
  Houd het overzicht over e-mail, SMS, app, web-push, print en social media.
 • Optimaliseer de gebruikservaring
  Bied bezoekers de beste ervaring en maak ze van klant tot loyale abonnee.
 • Koppel alle data die je verzamelt
  Koppel data uit DWH, CRM en CDP tot hypersegmenten en schaalbare oplossingen.

 

Marketing automation platform

Bij Ternair hebben we jouw marketing automation platform voor telecom ontwikkeld. Wij kennen de branche en weten waar andere bedrijven zoals dat van jou behoefte aan hebben. Daarom hebben we onze software daarop afgestemd. Het resultaat is een oplossing die gebruiksvriendelijk werkt en ondertussen de professionele mogelijkheden biedt waar je naar op zoek bent.

 

Marketing automation bij Ternair

Wil je met nieuwe bezoekers in gesprek en van klanten loyale abonnees maken? Wij helpen je de relatie op te bouwen, te verbeteren en vervolgens soepel te onderhouden. Onze software biedt je de oplossingen die je zoekt.

Activeer nieuwe databronnen, converteer websitebezoekers en combineer alle kanalen die je gebruikt tot één platform. Met onze Campagne Management Tool en de rest van onze software gebruik je de beste oplossing voor marketing automation voor telecom. Onze specialisten laten het je graag met eigen ogen zien.

 

FAQ: veelgestelde vragen over marketing automation

 • Welke kanalen kan ik allemaal beheren?
  Beheer bijvoorbeeld e-mail, SMS, app, web-push, print, webpersonalisatie en social media. Wij zorgen er met onze software voor dat je alles combineert tot één overzichtelijk geheel.
 • Welke databronnen kan ik combineren?
  Haal data uit het CRM, CDP of uit DWH. Al die data gebruik je voor hypersegmentatie, schaalbare campagnes en de gerichte benadering van bezoekers, nieuwe leads, klanten en bestaande abonnees.
 • Is Ternair geschikt voor mijn telecombedrijf?
  We werken voor telecombedrijven klein en groot. Dus zoek je specifieke oplossingen of gaat het je om een compleet platform? Met onze software gebruik je precies de tools, data en inzichten die je nodig hebt.

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Automotive

  Vorige

  Gezondheid & Welzijn