Telecom In verbinding staan met elke relatie

Ga in gesprek met bezoekers, leads, klanten en abonnees. Bouw netwerken van individuele partners en communities door elke dienst gericht aan de juiste relatie aan te bieden met marketing automation.

Ja, ik wil mijn marketing automatiseren
Schaalbare marketing automation voor telecom | Ternair

Gerichte content en producten voor elke doelgroep

Ternair helpt om al je doelgroepen gericht te benaderen met verschillende content via verschillende kanalen. Elke titel en elk merk heeft haar eigen verhaal.

Zo maken we successen behalen nog makkelijker

logo
Automatiseer je nieuwsbriefproces

Beheer het inschrijf- en uitschrijf proces van abonnees. Automatiseer het opmaken van content en het verzenden van nieuwsbrieven voor meerdere merken en titels.

logo
Converteer websitebezoekers naar klanten

Herken en volg je websitebezoekers en zet ze stapsgewijs om in klanten met relevante en gepersonaliseerde content en aanbiedingen die ze niet kunnen weerstaan.

logo
Personaliseer de ervaring van evenementen

Werf bezoekers voor je evenementen met gerichte communicatie gebaseerd op gedrag en profielen. Personaliseer de ervaring van je bezoekers voor, tijdens én na het evenement met relevante content en aanbod.

logo
Binden van je klanten

Activeer en stimuleer de consumptie van content bij je klanten voor het opbouwen van trouwe abonnees. Automatiseer de communicatie programma’s voor het behouden en het verlengen van abonnementen op het juiste moment.

logo
Afgeschermde toegang tot online content

Beheer op grote schaal het login- en registratieproces van online accounts achter je websites, portals en digitale touchpoints en verleen toegang tot afgeschermde content.

logo
Bouw verdienmodellen met klantprofielen

Vergroot de waarde van je advertentie ruimtes door het creëren en aanbieden van rijke klantprofielen op basis van abonnementen, persoonlijke informatie, aankopen, registraties, bezoeken, interesses, voorkeuren, klikgedrag en nog veel meer.

Organisaties helpen hun doelen te bereiken

Hoe de RAI 10% meer bezoekers werft | Ternair

"Met de inzet van SEO, contentmarketing en marketing automation realiseerde de RAI 10 procent meer bezoekers voor de Aquatech Amsterdam beurs. De rebook door exposanten voor 2021 bereikte een record van 62%"

Annelie Koomen
Senior Brand Marketing Manager

12%

meer registraties

10%

meer bezoekers

62%

rebook door exposanten voor 2021. Beursrecord!

Hoe Springer Nature 50 procent meer conversie realiseert | Ternair

"Met Ternair kunnen we geautomatiseerd het juiste moment kiezen om bepaalde boodschappen te sturen. De flows zijn afgestemd op de interesses die iemand toont. We hebben zicht op het hele proces en weten steeds beter wie we wanneer wat moeten sturen, zodat we niemand lastigvallen met onze boodschappen."

Michael Dam
Marketingmanager

50%

stijging in open rates

x2

Click-Through-Ratio

20% - 30%

lagere opt-out

Hoe Mindcampus de e-mailmarketing conversie verdrievoudigd | Ternair

"De kracht van Ternair is dat zij zich snel kunnen verplaatsen in de problematiek. Dankzij de Ternair Marketing Cloud kunnen wij op een gestructureerde manier met onze doelgroep communiceren. Wij verliezen geen tijd meer met interne afstemming en zoekacties, maar kunnen focussen op output."

Pieter Lieverse
Algemeen Directeur

x3

stijging in conversie

x2

stijging in geopende e-mails

25%

conversie via remarketing e-mails

Hoe Agrio boeren van gepersonaliseerde content voorziet | Ternair

"De software van Ternair is flexibel en de implementatie van de verschillende modules was binnen no-time geregeld. Ternair denkt mee vanuit de business, zij willen gas geven, net als wij."

Arjan Goorman
Hoofd Marketing

40 events per jaar

Van 6 naar 40 events per jaar

Binnen 1,5 jaar

Van outbound naar inbound

Hoe Vakmedianet gepersonaliseerde content toepast op websites | Ternair

"Door inzet van een integraal klantbeeld en slim opgebouwde campagnes maakt Vakmedianet niet alleen nieuwsbrieven dynamisch maar ook de content op zijn websites. Met een fors hogere click through ratio als resultaat."

Stephanie Gillissen
Marketingmanager Data & Projecten

>50 titels

herkenning van websitebezoekers van meer dan 50 titels

x3 - x10

stijging van de CTR met factor 3 tot 10

Hoe BNNVARA connected bereik realiseert | Ternair

"Om een intensievere band met deze groepen te ontwikkelen, ontwikkelde BNNVARA een connected-bereik-strategie waarbij de interesses en behoeften van het individu centraal staan."

Niels Kleverlaan
Manager Marketing Operations

Connecteren

Verrijken

Converteren

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Gezondheid & Welzijn

  Vorige

  Uitgeverijen