Onboarding & Implementatie Snel en soepel van start

Met een betrokken team van toegewijde specialisten zorgen we ervoor dat je snel aan de slag kunt met het bouwen van je eerste campagnes in Ternair Marketing Cloud.

Ja, dit wil ik

Implementatie met een helder stappenplan

We zorgen ervoor dat jouw organisatie snel aan de slag kan met Ternair Marketing Cloud. “Time-to-market” is niet voor niets binnen ons bedrijf een sleutelwoord. Geen lange, eindeloze trajecten, maar implementaties met een helder stappenplan, een vast aanspreekpunt, mijlpalen, kennisoverdracht en korte doorlooptijden.

Dit komt aan bod bij een implementatie

logo
Opzetten en inrichten van jouw omgeving

Binnen Ternair maken we een nieuwe omgeving aan en zorgen we dat alle benodigde settings naar wens worden ingesteld. Denk aan autorisaties, trackers, kanalen, huisstijlen, webservices en meer.

logo
Koppelen databronnen

Al jouw klantgegevens uit verschillende databronnen worden gekoppeld en beschikbaar gemaakt binnen Ternair.

logo
E-mail templates & RSS feeds

Op basis van jullie wensen maken we flexibele, responsive HTML e-mail content-templates die je kunt toepassen voor verschillende labels. Daarnaast integreren we jullie RSS contentfeeds in de e-mailtemplates.

logo
In- en uitschrijven nieuwsbrieven

In samenspraak zorgen we voor een juiste inrichting van het volledige nieuwsbriefproces: van inschrijving, bevestiging (dubbele opt-in) tot het uitschrijven op nieuwsbrieven.

logo
Aflevering e-mailings

In afstemming met jouw organisatie zorgen we voor de juiste inrichting en configuratie van e-mail verzenddomeinen en instellingen om een uitstekende en betrouwbare aflevering van e-mailings te garanderen.

logo
Training & livegang

We gaan jou en je collega’s trainen in het gebruik van Ternair zodat je direct aan de slag kunt. En we helpen je bij de livegang en bij het inrichten en opstarten van je eerste campagnes.

Wat anderen zeggen

"De tools die Ternair aanbiedt zijn relatief makkelijk te implementeren en snel in te richten zodat iedereen ermee kan werken. Bovendien zijn ze pragmatisch: je organisatie hoeft zich niet te modelleren naar de software, de software wordt aangepast op de wensen en behoeften van de organisatie. Daardoor heb je snel een tool en omgeving waarmee je kunt werken. Bovendien hebben ze ook klanten in andere sectoren dan de uitgeverij, zoals KLM en de RAI. Daar worden soms verrassende oplossingen bedacht, waarvan wij ook wat kunnen leren."

Michael Dam
Marketingmanager

"We hebben voor Ternair gekozen vanwege de snelle implementatie en de enorme flexibiliteit die het systeem biedt: van procesboodschappen zoals een welkomstmail tot het bouwen van een complete customer journey. De organisatie achter Ternair werkt echt prettig: kom je er niet uit of wil je ondersteuning? Ternair reageert snel, vakkundig maar bovenal flexibel. De combinatie van het systeem met deze flexibele organisatie heeft ertoe geleid dat onze conversies omhoog schoten."

Wim Verbeek
Database Analyst / Marketeer

"De software van Ternair is flexibel en de implementatie van de verschillende modules was binnen no-time geregeld. Ternair denkt mee vanuit de business, zij willen gas geven, net als wij."

Arjan Goorman
Hoofd Marketing

"NRV maakt inmiddels al twee jaar gebruik van Ternair. Het team van Ternair heeft voldoende ondersteuning geboden bij de implementatie van de tool en komt tot op heden snel met oplossingen als wij ergens tegenaan lopen."

Dianne Ramakers
Online Marketeer

"We werken nu sinds 2018 samen met Ternair. Vesting Finance zit midden in de digitale transformatie van de processen. Ternair heeft hierin uitstekend met ons meegedacht. De implementatie hebben we pilotwise opgepakt en is met advies van Ternair steeds breder in onze organisatie geïmplementeerd. Met behulp van Ternair hebben we nu beter inzicht in campagnes, e-mail acties en de geautomatiseerd e-mailflows."

Conrad Doornheim
Senior Data Intelligence Consultant

Hoe kunnen we jou verder helpen?

Wil je meer weten over het implementatietraject? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Ja, help mij verder

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Trainingen

  Vorige

  Partners