Awards & Certificeringen

Ternair blijft bovenaan in Emerce100

29 april 2024

Voor het zesde opeenvolgende jaar heeft Ternair zijn positie als een van de beste "Marketing Automation Software" providers van Nederland verstevigd, volgens de recente Emerce100 ranglijst. Met een indrukwekkende score van 4,5 sterren blijft Ternair een leidende rol spelen in de branche, zoals beoordeeld door beslissers uit de sector in de categorieën ‘kennis/knowhow’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’.

Ternair Marketing Automation Software

De Emerce100, een jaarlijks overzicht van de meest toonaangevende bedrijven in de e-commerce branche, plaatst Ternair opnieuw bovenaan in de categorie Marketing Automation Software, waar het bedrijf al jarenlang een leidende rol vervult.

Deze herhaalde erkenning in de Emerce100 bevestigt de toewijding van Ternair aan uitmuntendheid en innovatie, zoals benadrukt door een woordvoerder van het bedrijf: “We zijn ontzettend trots op onze continue aanwezigheid in de Emerce100 en willen onze klanten, gebruikers en partners bedanken voor hun voortdurende steun. Deze erkenning motiveert ons om onze inspanningen voort te zetten en te blijven innoveren, zodat we onze klanten kunnen blijven voorzien van hoogwaardige oplossingen voor klantgedreven marketing.”

6 signalen en oplossingen voor klant-gedreven marketing | Ternair.com
Lees ook
6 signalen en oplossingen voor klant-gedreven marketing

Over Emerce100
Ieder jaar presenteert Emerce de Emerce100. Hierin publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het aantal sterren dat de Emerce100 ranking bepaalt, komt voort uit “kennis/knowhow”, “prijs-kwaliteitverhouding”, “betrouwbaarheid” en “flexibiliteit” van de onderzochte bureaus.

Over Ternair
Ternair ontwikkelt en levert marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

Ook aan de slag met award winning marketing automation software?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook aan de slag met award winning marketing automation software?
Volgende

Ternair groeit verder met Nedvest

Vorige

Ternair voor vijfde jaar op rij in Emerce100