Awards & Certificeringen

Ternair behaalt topnotering in Emerce100 2022

28 april 2022

Voor het vierde jaar op rij behoort Ternair tot de beste "Marketing Automation Software" in Nederland. Met een score van 5 sterren behaalt Ternair een gedeelde tweede plaats in de Emerce100 2022. Het aantal sterren wordt jaarlijks door beslissers uit de branche toegekend in de categorieën ‘kennis/knowhow’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’. 

5 sterren Marketing Automation Software

De Emerce100 publiceert jaarlijks een overzicht van de beste bedrijven in de e-commerce branche. Met 5 sterren behoort Ternair tot de beste in de categorie Marketing Automation Software.

Wij zijn ontzettend trots op onze medewerkers en willen onze klanten, gebruikers en partners bedanken voor hun stem en de grote waardering,” aldus Erik van Stiphout, managing partner van Ternair.

“Deze erkenning is voor ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn en een stimulans om dit voort te zetten. Dagelijks proberen we het verschil te maken met onze visie, gedrevenheid en vakmanschap. We zijn voor onze klanten altijd op zoek naar oplossingen waarmee marketing professionals zelf hun klantdata-gedreven marketingprocessen kunnen versnellen en verbeteren,” aldus van Stiphout.

Agio genomineerd voor Dutch Interactive Award 2022 | Ternair.com
Lees ook
Arjan Goorman (Agrio): ‘Data is van levensbelang voor mediabedrijven’

Over Emerce100
Ieder jaar presenteert Emerce de Emerce100. Hierin publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het aantal sterren dat de Emerce100 ranking bepaalt, komt voort uit “kennis/knowhow”, “prijs-kwaliteitverhouding”, “betrouwbaarheid” en “flexibiliteit” van de onderzochte bureaus.

 

Over Ternair
Ternair ontwikkelt en levert marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

Ook aan de slag met award winning marketing automation software?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook aan de slag met award winning marketing automation software?
Volgende

Clinic Beeckestijn [video]

Vorige

Voiceworks en i4IP (Enreach) richten partnerservice verder in met Ternair