Awards & Certificeringen

Ternair in Main Software 50 2020

26 november 2020

Voor het tweede jaar op rij is Ternair in 2020 opgenomen in de Main Software 50, een lijst van de 50 meest snelst groeiende Nederlandse softwarebedrijven. Ternair, specialist op het gebied van marketing automation, heeft een mooie plaats behaald in deze lijst.

Ternair voor het tweede jaar op rij één van de 50 meest snelst groeiende softwarebedrijven

Om de Nederlandse softwaresector, als aanjager van groei en innovatie, beter zichtbaar te maken bij het grotere publiek organiseert software-investeerder Main Capital Partners ieder jaar de Main Software 50.

Erik van Stiphout, managing partner van Ternair, is trots dat Ternair in de de Main Software 50 is opgenomen. “Dankzij onze innovatieve Ternair Marketing Cloud en de sterke groei hebben wij deze notering waargemaakt. Een goede stimulans om verdere professionalisering en uitbreiding voort te zetten!

Ternair behaalt topnotering in Emerce 100 2021 | Blauw | Ternair.com
Lees ook
Ternair behaalt topnotering in Emerce 100 2021

Over Main Software 50
De Main Software 50 ranking komt objectief tot stand en wordt geaudit door Dialogic, een onafhankelijk ICT-onderzoeksbureau. In deze lijst worden de meest succesvolle niet beursgenoteerde Nederlandse softwareondernemingen gerangschikt op basis van de grootte en groei van de omzet, de kwaliteit van de omzet (recurring vs one-off), de mate van internationalisatie en de partnerstrategie.

Over Ternair
Ternair ontwikkelt en levert marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

Ook aan de slag met award winning marketing automation software?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook aan de slag met award winning marketing automation software?
Volgende

Ternair: ISO 27001 gecertificeerd

Vorige

Bouwmaat wint DIA Award 2020