Nieuws

Bouwmaat genomineerd voor DIA Awards

02 juni 2020

Onze klant Bouwmaat is genomineerd voor de DIA Awards in categorie B2B Commerce. De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers.

Hoe maak je unieke en persoonlijke aandacht omnichannel?

De kracht van Bouwmaat ligt in het persoonlijke contact met de echte vakman. In 2019 heeft Bouwmaat deze unieke persoonlijke aandacht in fysieke winkels ook omnichannel toegepast. Deze omnichannel klantervaring wordt nu geleverd via 48 vestigingen, én via volledige personalisatie met de mobiele app, op de website en in e-mailuitingen.

Bekijk de gehele case hier.

Over de DIA awards

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers. De DIA reikt binnen 16 categorieën een Gold en Silver award uit aan de meest vooraanstaande bureaus en opdrachtgevers.  Elk jaar krijgen ook de beste online professionals uit het vakgebied de DIA PRO’s én ontvangen baanbrekende digitale bedrijven de Company of the Year award. De DIA wordt georganiseerd door Emerce en DDA en sinds 2010 jaarlijks uitgereikt.

Op vrijdag 11 september mag Bouwmaat haar case kort pitchen tijdens de jurydag. Deze presentatie en kritische vragenronde bepaalt de uiteindelijke keuze van de jury voor de winnaars. De publieke bekendmaking is op 3 november in de Beurs van Berlage.

De andere genomineerde zijn:

  • DSM Digital Congress Platform - TRIMM
  • Global B2B(2B) voor Dutch Flower Group - Accenture Interactive
  • Kramp-app - Q42, GriDD, Defigners
  • Een empathische campagne voor Philips Compressed SENSE - Valtech
  • Nationale-Nederlanden ‘Verzuim van 2 kanten’ - Business Insider, Virtue Mindshare, Storm Digital
Volgende

Sijthoff Media en Ternair breiden samenwerking uit

Vorige

DDMA Privacy Waarborg label “GOUD” voor Ternair