Nieuws

IJsselstein is een unieke fiets rijker

15 november 2023

IJsselstein, [november 2023] – Ternair, Marketing Automation softwarebedrijf gevestigd aan de Floridalaan, heeft in samenwerking met Van Ekeris tweewielers een unieke en ludieke bedrijfsfiets gerealiseerd die vanaf nu het IJsselsteinse straatbeeld verrijkt.

Met oog voor detail, passie voor kwaliteit en gevoel voor lokale communicatie hebben de twee ondernemers de handen ineengeslagen om het vervoersmiddel te creëren.
“De samenwerking met Van Ekeris is een goed voorbeeld van hoe lokale bedrijven samen iets unieks creëren,” zegt Eelco Gerritsma van Ternair. “Deze bedrijfsfiets is niet alleen efficiënt voor onze medewerkers, maar ook een zichtbaar resultaat van de onderlinge binding in IJsselstein”.

De fiets is ontworpen met het oog op comfort, duurzaamheid en stijl. Zo moeten er heel praktisch de dagelijkse lunchboodschappen mee vervoerd worden. Medewerkers Tonnie, Mervat en Marleen zijn degenen die waarschijnlijk het meest gebruik zullen maken van deze fiets in hun dagelijkse taken, maar alle medewerkers kunnen hun lokale bestemming er voortaan mee bereiken.

Wie weet gaat IJsselstein wel meer van dit soort unieke exemplaren zien. Duurzaam vervoer binnen de stad en een leuke vondst.

Volgende

E-mailmarketing relevanter maken

Vorige

Ternair breidt Marketing Automation software uit met Quezy