Nieuws

Ternair groeit verder met Nedvest

08 mei 2023

Bij Ternair hebben we ambitieuze plannen. We merken dat onze unieke propositie aanslaat. De combinatie van softwareontwikkeling voor flexibele Marketing Automation met Customer Data Platform functionaliteit, aangevuld met deskundige, hands-on dienstverlening slaat aan. We groeien zowel in productontwikkeling als in nieuwe markten. In Nedvest hebben een partner gevonden die bij beide ambities past.

Nedvest investeert al geruime tijd in digitale economie bedrijven. Bedrijven die met softwareoplossingen klantdataprocessen versnellen in specifieke sectoren als retail, e-commerce, verzekeringen, groothandel en recruitment. De software van Ternair is in staat die klantdata snel te ontsluiten, combineren en activeren voor gepersonaliseerde 1-op-1 communicatie in alle marketing- en saleskanalen. Een perfecte aanvulling. Daarnaast zullen we kijken waar we Ternair verder kunnen uitbreiden en onze backbone verstevigen.

We verheugen ons ontzettend op deze stap vooruit. De klik met Nedvest is goed en geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Voor onze klanten is het mooi dat ze in de toekomst verzekerd zijn van steeds bredere expertise en geavanceerde Ternair software.

Geïnteresseerd in Ternair Marketing Automation voor uw organisatie of in een partnership? Neem contact op met Ceesjan de Vos, Marketing Sales Director: c.de.vos@ternair.com, 06 50 244 295. www.ternair.com.

Ternair in Emerce 100 2023 | Blauw | Ternair.com
Lees ook
Ternair voor vijfde jaar op rij in Emerce100

Geïnteresseerd in Ternair?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Geïnteresseerd in Ternair?
Volgende

Agrio en Ternair verlengen partnership

Vorige

Ternair voor vijfde jaar op rij in Emerce100