Platform Krachtige automation software die een stap verder gaat

Ternair geeft je flexibele tools. Zodat ze passen op jouw datalandschap en bij jouw marketing. We helpen al je gebruikers persoonlijk om de features te gebruiken. En we blijven je helpen. Lees hieronder welke gave middelen je allemaal kunt gebruiken om leads te nurturen, conversie te verhogen en de beste klantervaring te geven.

Download gratis whitepaper marketing automation
down-arrow

Bekijk alle features:

logo
Omnichannel marketing automation

Flexibele 1-1 marketing automation in alle kanalen. Bouw overzichtelijk campagnes, waarbij je al je data combineert. Personaliseer campagnes en voer ze geautomatiseerd uit via het kanaal dat jij kiest.

Ontdek meer
logo
E-mailmarketing

Met drag & drop creëer je in een handomdraai de beste e-mailings. Personaliseer je e-mails, voeg dynamische contentblokken toe, en verstuur ze veilig op grote schaal. Optimaliseer het lees- en klikgedrag met automatische vervolgcampagnes.
Ontdek meer

logo
Contentpersonalisatie

Voeg echte waarde toe aan je kanalen door de content voor iedere klant en prospect uniek te maken.

Ontdek meer
logo
Websiteherkenning

Met onze unieke first party data-oplossing op basis van een optin van bezoekers, herken je lees- en klikgedrag en kun je hen een gepersonaliseerde ervaring geven.

Ontdek meer
logo
Leadgeneratie

Registreer leads, volg ze geautomatiseerd op en kwalificeer de beste prospects voor sales. Nurture de leads die nog niet sales qualified zijn met persoonlijke content en verrijk hun profielen.

Ontdek meer
logo
360-graden klantbeeld

Eén Customer Data Platform (CDP) of marketing database met al je klant- en prospectgegevens zorgt dat je beter op de behoeften, klachten, gebruik en gedrag van klanten en prospects kunt inspelen. We maken het mogelijk zonder op bestaande databases en processen in te grijpen.

Ontdek meer
logo
Data koppelingen

Met of zonder CDP, we verbinden in- en externe databronnen, zodat je gegevens direct kunt activeren in je campagnes. Tijdrovende imports en exports zijn niet nodig: ‘just connect’.

Ontdek meer
logo
Nieuwsbrieven platform

Aanmelden via een dubbele opt-in, instellen van je verzenddomeinen, actief lijstbeheer en verzendmonitoring. Je regelt het voor al je merken en nieuwsbrieven eenvoudig en privacy (GDPR) proof.

Ontdek meer
logo
Hypersegmentatie

Creëer hyper gesegmenteerde doelgroepen door het combineren van klantgegevens uit verschillende databronnen zoals aankoophistorie,  abonnementen, interesses, profielkenmerken, klikgedrag websites, etc.

Ontdek meer
logo
Activering Analytics & AI

Klantdata die door experts op het gebied van artificial intelligence, machine learning en advanced analytics worden gemodelleerd naar realtime triggers en lead scoring, activeren wij in je campagnes en kanalen

Ontdek meer

Vraag een demo aan

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Request a demo | Ternair

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
We zijn er om te helpen | Ternair