Finance & Verzekeringen Verzekerd van persoonlijke communicatie

Personaliseer de onboarding, belangrijke beslismomenten en financiële ervaringen van iedere klant met datagedreven communicatie. Automatiseer betalingsverkeer, verzekeringen en alle communicatie daarover.

Hoe werkt marketing automation voor finance en verzekeringen.

Download whitepaper Ik wil een demo

Klantdata gecombineerd beschikbaar

Integreer klantgegevens zodat je alle informatie meeneemt bij het benaderen van klanten. Websitegedrag, klantenservicecontact, betaalinformatie, profielgegevens.

Het combineren van data hoeft geen jarenlang project te zijn

Relevant aanbod voor specifieke doelgroepen

Low code krachtige segmentatie- en personalisatie mogelijkheden ondersteunen je bij het bouwen van langdurige, waardevolle communicatie met elke klant.

Optimale gebruikerservaring met persoonlijke content

Zet je kanalen geïntegreerd in

Benader via meerdere kanalen klanten en relaties. E-mail, SMS, webpush, appberichten, social en offline kanalen worden door klanten doorelkaar gebruikt. Met Ternair houd je daar rekening mee op basis van data.

Geef klanten de maximale beleving in al je kanalen

Klanttevredenheid is key

Prettige klantervaringen zijn in Finance en Verzekeringen sleutels voor loyaliteit. Dingen moeten goed en snel geregeld zijn. Met persoonlijke automatisering ben je er op momenten dat het telt en val je niemand lastig op irrelevante momenten.

Klantsegmentatie van het hoogste niveau
Nieuwsbrieven platform: GDPR optout management | Ternair.com

Klantgegevens goed beschermd

Met hoge professionele standaarden voor informatiebeveiliging (binnen de EU) weet je zeker dat jouw klantgegevens goed zijn beschermd en voldoen aan privacy wet- en regelgeving.

Resultaten bij onze klanten uit de branche

Hoe Vesting Finance marketing automation inzet voor online betalingen | Ternair.com

"Ternair heeft uitstekend meegedacht in de digitale transformatie van de processen binnen Vesting Finance. De implementatie hebben we pilotwise opgepakt en is met advies van Ternair steeds breder in onze organisatie geïmplementeerd. Met behulp van Ternair hebben we nu beter inzicht in campagnes, e-mail acties en de geautomatiseerd e-mailflows."

Conrad Doornheim
Senior Data Intelligence Consultant

20%

meer online betalingen

Vergroting

betaalgemak

Verlaging

portokosten

Ribank | Ternair.com

"Wij hebben gekozen voor Ternair vanwege de snelle implementatie en de enorme flexibiliteit die het systeem biedt: van procesboodschappen zoals een welkomstmail tot het bouwen van een complete customer journey. De organisatie achter Ternair werkt echt prettig. Ternair reageert snel, vakkundig maar bovenal flexibel. De combinatie van het systeem met deze flexibele organisatie heeft ertoe geleid dat onze conversies omhoog schoten."

Wim Verbeek
Database Analyst / Marketeer

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com

Marketing automation voor finance en verzekeringen

Automatiseer de communicatie zoals je ook betalingsverkeer, financiële zaken en bijvoorbeeld declaraties makkelijker maakt. Met marketing automation voor finance en verzekeringen communiceer je precies op het juiste moment met een persoonlijke boodschap voor verzekerden en anderen. Met onze software heb je alle tools in handen om data-gedreven te optimaliseren.

 

Waarom marketing automation voor finance en verzekeringen?

Organisaties als Monuta, Vesting Finance, Crédit Agricole (Ribank) en Harmony maken van verzamelen en activeren continu actuele klant- en gedragsdata. Het vormt de basis voor relevante communicatie op het juiste moment die leidt tot een betere klantervaring en conversie.

De financiële- en verzekeringssector vragen om vertrouwen. Je wilt bouwen aan een sterke band met jouw verzekerden of financiële klanten. Met persoonlijke communicatie op het juiste moment bewijs je steeds weer dat je goed begrijpt wat er speelt. Ondertussen gebruik je alle verzamelde klantdata om op ieder moment optimaal relevant te zijn.

Er valt ontzettend veel te vertellen, maar je wilt klanten liever niet te veel wilt belasten. Dankzij marketing automation voor verzekeraars en financiële instellingen beperk je de belasting, terwijl je precies communiceert wat er allemaal belangrijk is. Jouw medewerkers gebruiken daarvoor één platform met alle (klant)data en alle communicatiekanalen ineen.

 

Wat levert marketing automation voor finance en verzekeringen op?

Verhoog de relevantie van jouw communicatie en ervaar hoe verzekerden en financiële klanten je daardoor beter vertrouwen. Stem de boodschap af op een specifieke doelgroep of zelfs een uniek segment. Met onze software word jij de financiële instelling die echt begrijpt wat er belangrijk is.

 • Win het vertrouwen met relevantie
  Wie relevant communiceert, wordt beter vertrouwd. Laat zien dat je begrijpt wat er speelt en voorkom berichten over onderwerpen waar verzekerden of financiële klanten op dat moment niet mee bezig zijn.
 • Bied de beste beleving tijdens de customer journey
  Breng de volledige customer journey van klanten in kaart en verstuur steeds de gevraagde informatie. Bied de beste beleving door rekening te houden met het moment waarop er behoefte is aan bepaalde content.
 • Segmenteer klanten uiterst specifiek
  Spreek ieder segment binnen de doelgroep op een unieke wijze aan. Achterhaal onderliggende motivaties door in de data te duiken. Gebruik die inzichten om beter te communiceren.

 

Marketing automation voor finance en verzekeringen: de beste software

Wij begrijpen dat klanttevredenheid key is als het gaat om finance en verzekeringen. Daarom hebben we onze software voor marketing automation daar volledig op ingericht. We kennen de verzekeringswereld en die van financiële organisaties en instellingen. Onze software biedt je precies de marketing-mogelijkheden waar je behoefte aan hebt.

 • Combineer alle klantdata op een plek
  Dankzij alle klantdata zoals websitegedrag, contact met de klantenservice en betaalinformatie heb je altijd één compleet beeld van alles wat belangrijk is.
 • Communiceer relevante informatie
  Gebruik segmentatie en personalisatie om precies dat te communiceren wat de klant van je wil weten. Zo bouw je aan langdurige en loyale relaties met iedereen die je helpt.
 • Communiceer consistent via alle kanalen
  Integreer e-mail, SMS, web-push, appberichten, social media en zelfs offline kanalen om altijd en overal consistent bij verzekerden en klanten over te komen.

 

Marketing automation platform

Ternair is jouw marketing automation platform voor finance en verzekeringen. Wij helpen financiële instellingen en verzekeraars met onze software-oplossing. Dat doen we bijvoorbeeld voor Harmony en voor Ribank. Daardoor weten we wat er speelt in de branche en hebben we de software daar specifiek op afgestemd.

 

Marketing automation bij Ternair

Gebruik onze software om klanten te helpen bij belangrijke beslismomenten en om de financiële ervaringen van klanten te optimaliseren. Of zet ons platform in om de onboarding persoonlijker te maken. Onze oplossing creëert kansen voor datagedreven communicatie en om die te automatiseren waar dat voor iedereen van toegevoegde waarde is.

 

FAQ: veelgestelde vragen over marketing automation

 • Welke databronnen kan ik koppelen?
  Ons platform voor marketing automation voor verzekeringen en finance combineert alle klantbronnen. Je kunt denken aan websitegedrag, klantenservicecontact, betaalinformatie en bijvoorbeeld profielgegevens.
 • Hoe beschermen jullie klantgegevens?
  Onze software voor marketing automation voldoet aan alle belangrijke standaarden en wetgeving voor informatiebeveiliging binnen de Europese Unie. Alle gegevens zijn goed beschermd.
 • Welke resultaten kan ik verwachten?
  Met marketing automation voor finance en verzekeringen krijg je beter inzicht in de effectiviteit van jouw communicatie en ontdek je kansen om klanten en verzekerden beter van dienst te zijn.

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Personeel & Werving

  Vorige

  Fondsenwerving