Finance & Verzekeringen Bouw aan goede relaties en efficiency

Personaliseer de onboarding en financiële ervaringen van iedere organisatie en klant door datagedreven communicatie via het juiste kanaal. Automatiseer betalingsverkeer en alle communicatie eromheen.

Download whitepaper Ik wil weten hoe dat werkt
Effectieve marketing automation voor financiële instellingen | Ternair

Effectieve marketing automation voor financiële instellingen

Ternair Marketing Cloud stelt financiële organisaties in staat om op grote schaal klanten en relaties heel gericht te benaderen via verschillende kanalen. Krachtige segmentatie- en personalisatie mogelijkheden ondersteunen je bij het bouwen van langdurige, waardevolle relaties met klanten.

Zo maken we successen behalen nog makkelijker

logo
Maak databronnen snel toegankelijk

Integreer klantgegevens uit meerdere databronnen en combineer alle gegevens voor het heel gericht benaderen van je doelgroep(en).

logo
Relevant aanbod voor specifieke doelgroepen

Verbind klanten aan je merk met relevante content en next-best-actions. En stimuleer zo het aantrekken van nieuwe relaties, het uitbouwen en binden van bestaande klanten en het creëren van een hoge klanttevredenheid.

logo
Creëer campagnes via alle kanalen

Beheer en optimaliseer campagnes over de verschillende kanalen om jouw klanten een optimale customer journey te bieden.

logo
Klantgegevens zijn goed beschermd

Met hoge standaarden voor informatiebeveiliging weet je zeker dat jouw klantgegevens goed zijn beschermd en voldoen aan de privacy wet- en regelgeving.

Organisaties helpen hun doelen te bereiken

Hoe Vesting Finance marketing automation inzet voor online betalingen | Ternair

"Vesting Finance zit midden in de digitale transformatie van de processen. Ternair heeft hierin uitstekend met ons meegedacht. De implementatie hebben we pilotwise opgepakt en is met advies van Ternair steeds breder in onze organisatie geïmplementeerd. Met behulp van Ternair hebben we nu beter inzicht in campagnes, e-mail acties en de geautomatiseerd e-mailflows."

Conrad Doornheim
Senior Data Intelligence Consultant

20%

stijging in aantal online betalingen

Vergroting

betaalgemak

Verlaging

portokosten

Credit Agricole | Ternair

"Wij hebben gekozen voor Ternair vanwege de snelle implementatie en de enorme flexibiliteit die het systeem biedt: van procesboodschappen zoals een welkomstmail tot het bouwen van een complete customer journey. De organisatie achter Ternair werkt echt prettig. Ternair reageert snel, vakkundig maar bovenal flexibel. De combinatie van het systeem met deze flexibele organisatie heeft ertoe geleid dat onze conversies omhoog schoten."

Wim Verbeek
Database Analyst / Marketeer

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Fondsenwerving

  Vorige

  Personeel & Werving