Omroepen & Events Maak van je publiek loyale communities

Bied gepersonaliseerde, relevante programma's en stimuleer interactie om aandacht vast te houden. Breng sponsoren of exposanten in contact via data-gestuurd klantinzicht. Meer registraties, tickets en leden door geautomatiseerde campagnes.

Hoe werkt marketing automation voor omroepen en events.

Download whitepaper Ik wil een demo

Personaliseer ervaringen

Personaliseer de ervaring van je doelgroep, voor, tijdens én na het live programma met relevante content en activaties.

Optimale gebruikerservaring met persoonlijke content

Realiseer 'connected bereik'

Bied een kloppende klantbeleving in elk media kanaal. Leg een connectie, verrijk relaties en creëer interactie door data in elke fase met relevante content te combineren.

Klantsegmentatie van het hoogste niveau

Converteer dankzij 360°

Welke content wordt wanneer bekeken en gewaardeerd? Via e-mail, op de website, in je socials en de app. Combineer alle klantgegevens in persoonlijke activaties om op het juiste moment een bezoek of lidmaatschap te promoten.

Compleet klantbeeld geeft ongekende mogelijkheden

Verlaag je no-show

Contact blijven maken met je doelgroep is zó belangrijk. Gebruik ieder touchpoint in de Customer Journey om je no-show te verlagen. Dankzij zelf te configureren real-time campagnes op basis van trigger-momenten in je klantdata zorg je voor blijvende engagement van je publiek.

Geef klanten de maximale beleving in al je kanalen

Maak van je publiek loyale communities

 

Resultaten bij onze klanten uit de branche

Hoe de RAI 10% meer bezoekers werft | Ternair.com

"Met de inzet van SEO, contentmarketing en marketing automation realiseerde de RAI 10 procent meer bezoekers voor de Aquatech Amsterdam beurs. De rebook door exposanten bereikte een record van 62%."

Annelie Koomen
Senior Brand Marketing Manager

12%

meer registraties

10%

meer bezoekers

62%

rebook door exposanten

Hoe BNNVARA connected bereik realiseert | Ternair.com

"Om een intensievere band met deze groepen te ontwikkelen, ontwikkelde BNNVARA een connected-bereik-strategie waarbij de interesses en behoeften van het individu centraal staan."

Niels Kleverlaan
Manager Marketing Operations

Connecteren

Verrijken

Converteren

Relevantie op basis van een 360° klantbeeld | Ternair.com

"Met behulp van de Ternair Marketing Cloud kunnen wij efficiënter en effectiever naar klanten en prospects communiceren over ons beursaanbod. Efficiënter, omdat het onszelf minder tijd en mankracht kost; effectiever, omdat de informatie die wij nu verspreiden is gebaseerd op geïntegreerde, actuele klantkennis. Dat uit zich in hogere conversies op onze marketingcommunicatie."

André Hooijer
Operations Director

360˚ klantbeeld

relevante inhoud op basis van volledige klantgegevens

160.000 Professionele

centrale marketingdatabase

Hogere

conversies en lagere kosten

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com

Marketing automation voor omroepen en events

Personaliseer communicatie, stem programma’s af op jouw doelgroep en organiseer interactie waarmee je de aandacht vasthoudt. Gebruik onze software voor marketing automation voor omroepen en events om sponsoren en exposanten met elkaar in contact te brengen of bereik jouw doelgroep voor registraties en de verkoop van tickets. Met onze oplossing integreer je databronnen, koppel je communicatiekanalen en werk je vanuit één overzichtelijk platform.

 

Waarom marketing automation voor omroepen en events?

Organisaties als BNNVARA. VPRO, RAI Amsterdam, IS Europe en die al met ons platform werken, maken van kijkers en geïnteresseerden leden en bezoekers. Ze verzamelen en activeren klant- en gedragsdata. Het vormt de basis voor relevante communicatie die leidt tot een betere klantervaring.

Iedere doelgroep verlangt een persoonlijke benadering en tijdens events is het van belang om precies te begrijpen welke behoeften er leven. Hoe kun je programma’s ontwikkelen als je niet in gesprek bent met de uiteindelijke kijker en consument? Met marketing automation voor omroepen en events creëer je relevante content en organiseer je activaties die daadwerkelijk respons genereren.

Combineer de klantgegevens die je verzamelt én de kanalen die je gebruikt om naar de doelgroep(en) te communiceren. Met onze software voor marketing automation voor events en omroepen krijg je een veel beter beeld van wat er belangrijk is om te communiceren en op welk moment.

 

Wat levert marketing automation voor omroepen en events op?

Met marketing automation voor omroepen en events communiceer je persoonlijker, organiseer je betrokkener en activeer je met meer engagement. Onze software helpt jou het verschil te maken bij de doelgroep(en) die je probeert te bereiken.

 • Begrijp de daadwerkelijke behoeften
  Begrijp wat er daadwerkelijk speelt bij de doelgroep die je wilt bereiken, omdat je in gesprek bent.
 • Vergroot de loyaliteit bij de doelgroep
  Vergroot de ervaren loyaliteit door op de juiste momenten relevante content aan te bieden.
 • Activeer en creëer engagement
  Activeer met events en oproepen die inspelen op de onderliggende behoeften van de doelgroep.

 

Marketing automation voor omroepen en events: de beste software

Gebruik de beste software voor marketing automation voor omroepen en events, die we daarop specifiek hebben afgestemd. Wij begrijpen dat jij via ieder media-kanaal een kloppende klantbeleving wilt bieden. En dat je klantgegevens uit alle bronnen wilt combineren om een bezoek of lidmaatschap te promoten.

 • Combineer data uit alle bronnen
  Gebruik klantgegevens uit meerdere bronnen en beheer data vanuit één centraal platform.
 • Communiceer via alle mediakanalen
  Communiceer via mail, de website, social media en de andere mediakanalen die je
 • Speciaal voor omroepen en events
  Gebruik onze software voor marketing automation om te activeren en engagement te vergroten.

 

Marketing automation platform

Met ons marketing automation platform voor omroepen en events verzamel je alle (klant)data op één centrale plaats. Bovendien houd je het overzicht over alle communicatie via de verschillende kanalen. Personaliseer en optimaliseer de content en daarmee de boodschap die je overbrengt op de doelgroep die je wilt bereiken.

 

Marketing automation bij Ternair

Kies voor een specifiek daarop afgestemd platform. Wij hebben de software ontwikkeld waarmee we laten zien dat we begrijpen waar jij mee te maken hebt. We kennen de branche, dus onze oplossing biedt je de gebruiksvriendelijke mogelijkheden waarmee je professioneel het verschil maakt.

 

FAQ: veelgestelde vragen over marketing automation

 • Voor welke klanten in deze sector werken jullie al?
  Met klanten als BNNVARA, de VPRO, RAI Amsterdam en Integrated Systems Europe weten we wat er speelt in de branche en welke behoeften omroepen en events hebben als het gaat om marketing automation.
 • Hoe kan ik de software gebruiken?
  Personaliseer e-mails, social media en andere online content. Of stem de ervaring van de doelgroep voor, tijdens en na een live programma af op de specifieke behoeften van dat segment.
 • Wat levert jullie online platform aan inzichten op?
  Combineer diverse (klant)databronnen tot één helder overzicht. Gebruik een 360 graden klantbeeld voor persoonlijke activaties en om specifieke segmenten met relevante content aan te spreken

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Reizen & Vrije tijd

  Vorige

  Uitgeverijen