Succesverhalen

Multi-brand e-mail­marketing

Logo Admitter | Ternair

Admitter
Multibrand e-mailmarketing

Admitter zocht een oplossing voor het beheren van databases, het selecteren van adressen en het verzenden van e-mails, met als vereiste dat het gehele proces in één applicatie kon worden ondergebracht. Met de Ternair Marketing Cloud heeft Admitter een dedicated product voor het beheer van adresbestanden en multi-brand e-mailmarketing.

Admitter is een bureau voor e-mailmarketing voor zakelijke doelgroepen. Adresbestanden voor de campagnes worden geleverd door b2b-uitgevers, die samen meer dan 120 verschillende zakelijke en vakinhoudelijke titels uitgeven. Admitter beheert deze bestanden, maar bezit zelf geen enkel adres.

Centraliseer en beheer data

In 2010 werkte het bedrijf met circa 50 verschillende adresbestanden. Dat was meer dan de toenmalige oplossing voor beheer en uitlezen van databases kon verwerken. Daarom ging Admitter op zoek naar een nieuwe oplossing.

Met de Ternair Marketing Cloud heeft Admitter een geschikt product voor het beheer van adresbestanden. Klanten worden geautomatiseerd via fuzzy matching herkend en samengevoegd. Profielinformatie wordt geautomatiseerd opgebouwd door het uniformeren van kenmerken tot eenduidige benamingen (branches, functies, etc) en verrijkt door het berekenen van kenmerken op basis van gekoppelde referentiedata.

 

“De kracht van Ternair ligt in twee dingen, de oplossing en de organisatie. De oplossingen zijn heel compleet: 90% van de database- vraagstukken kun je met de
software standaard oplossen. Voor de overige 10% staat Ternair klaar om mee te denken over een oplossing. Daar zie je de kracht van hun organisatie: ze zijn deskundig  en professioneel, ze nemen onze business serieus. Veel uitgevers doen verzending erbij, voor ons is het bedrijfskritisch. Ik moet erop kunnen vertrouwen dat ik elke dag opnieuw onze klanten kan bedienen. Met de software van Ternair heb ik dat vertrouwen."

Erwin van Faassen, Mede-eigenaar en -oprichter Admitter

 

Multi-brand e-mailmarketing 

In de campagnemanagement oplossing kunnen doelgroepen worden geselecteerd op basis van alle velden in de marketingdatabase en de respons op e-mailcampagnes. E-mailcampagnes kunnen worden ingericht en verzonden op basis van één dynamisch template waarbij alle onderdelen (afzender, onderwerp, content) kunnen worden gepersonaliseerd per mediamerk.

 

Over Admitter
Admitter is e-mailmarketing bureau gespecialiseerd in het creëren van zakelijke doelgroepen via opt-in e-mailadressen. Het bedrijf verzorgt zakelijke e-mailcampagnes in opdracht van adverteerders. De meeste klanten van Admitter behoren tot de Nederlandse top-200.

Terug naar succesverhalen

Laten we beginnen!

Wil je meer weten over wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Boek dan een demo met één van onze specialisten. En ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Hoe je connected bereik realiseert

  Vorige

  Van beurswebsite tot platform voor communities