Succesverhalen

Multi-brand e-mail­marketing

Admitter zocht een oplossing voor het beheren van databases, het selecteren van adressen en het verzenden van e-mails, met als vereiste dat het gehele proces in één applicatie kon worden ondergebracht. Met de Ternair Marketing Cloud heeft Admitter een dedicated product voor het beheer van adresbestanden en multi-brand e-mailmarketing.

Logo Admitter klein | Ternair.com

Admitter
B2B e-mailmarketing

Admitter is een bureau voor e-mailmarketing voor zakelijke doelgroepen. Adresbestanden voor de campagnes worden geleverd door b2b-uitgevers, die samen meer dan 120 verschillende zakelijke en vakinhoudelijke titels uitgeven. Admitter beheert deze bestanden, maar bezit zelf geen enkel adres.

 

Centraliseer en beheer data

In 2010 werkte het bedrijf met circa 50 verschillende adresbestanden. Dat was meer dan de toenmalige oplossing voor beheer en uitlezen van databases kon verwerken. Daarom ging Admitter op zoek naar een nieuwe oplossing.

Met de Ternair Marketing Cloud heeft Admitter een geschikt product voor het beheer van adresbestanden. Klanten worden geautomatiseerd via fuzzy matching herkend en samengevoegd. Profielinformatie wordt geautomatiseerd opgebouwd door het uniformeren van kenmerken tot eenduidige benamingen (branches, functies, etc) en verrijkt door het berekenen van kenmerken op basis van gekoppelde referentiedata.

 

“De kracht van Ternair ligt in twee dingen, de oplossing en de organisatie. De oplossingen zijn heel compleet: 90% van de database- vraagstukken kun je met de software standaard oplossen. Voor de overige 10% staat Ternair klaar om mee te denken over een oplossing.

Erwin van Faassen, Mede-eigenaar en -oprichter Admitter

 

Multi-brand e-mailmarketing 

In de marketing automation oplossing van Ternair kunnen doelgroepen worden geselecteerd op basis van alle velden in de marketingdatabase en de respons op e-mailcampagnes. E-mailcampagnes kunnen worden ingericht en verzonden op basis van één dynamisch template waarbij alle onderdelen (afzender, onderwerp, content) kunnen worden gepersonaliseerd per mediamerk.

 

“De organisatie van Ternair is deskundig en professioneel, ze nemen onze business serieus. Veel uitgevers doen verzending erbij, voor ons is het bedrijf kritisch. Ik moet erop kunnen vertrouwen dat ik elke dag opnieuw onze klanten kan bedienen. Met de software van Ternair heb ik dat vertrouwen.”

Erwin van Faassen, Mede-eigenaar en -oprichter Admitter

 

Over Admitter
Admitter is e-mailmarketing bureau gespecialiseerd in het creëren van zakelijke doelgroepen via opt-in e-mailadressen. Het bedrijf verzorgt zakelijke e-mailcampagnes in opdracht van adverteerders. De meeste klanten van Admitter behoren tot de Nederlandse top-200.

Ook aan de slag met multi-brand e-mail­marketing?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Demo aanvragen
Ook aan de slag met multi-brand e-mail­marketing?
Volgende

Hoe BNNVARA connected bereik realiseert

Vorige

Van beurswebsite tot platform voor communities