Nieuws

Bouwmaat wint DIA Award 2020

03 november 2020

Bouwmaat heeft de zilveren DIA Award in categorie B2B Commerce gewonnen. De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers.

Juryrapport DIA awards 2020

Bouwmaat voelt de klant goed aan en weet een moeilijke doelgroep zonder kunstgrepen (met de klantenkaart) mee te krijgen naar een nieuwe wereld. Dit alles op een natuurlijke wijze. Indrukwekkende cijfers ook. Het begeleidende bureau Ternair toont zich overigens ook als een probleemoplossende klantdenker. De casus heeft veel trekken van een B2C-benadering. Dat is de kracht ook. Het advies van de jury: pik nog meer dingen uit B2C e-commerce. Het past jullie.”

John Jelsma, Manager E-commerce & Klantdata van Bouwmaat: “Wij als Bouwmaat zijn trots om deze award in ontvangst te mogen nemen. Een mooie erkenning voor ons harde werk en die van onze partners Ternair en Sparque.”

“En zeker ook van ons team. We werken elke dag keihard om Bouwmaat net weer een beetje relevanter te maken voor die eigen bazen in de bouw. ” vult Nick Vieberink, Manager Marketing & E-commerce verder aan.

“Ook wij zijn enorm trots op Bouwmaat en onze bijdragen in de behaalde resultaten. Een mooi voorbeeld hoe mensen, samenwerking en techniek goed bij elkaar komen!,” zegt Nick Kerschgens, consultant van Bouwmaat bij Ternair.

DIA Award: Hoe maakt Bouwmaat persoonlijke winkelervaring omnichannel | Ternair
Lees ook
Hoe Bouwmaat een persoonlijke winkelervaring omnichannel maakt

Hoe maak je unieke en persoonlijke aandacht omnichannel?

De kracht van Bouwmaat ligt in het persoonlijke contact met de echte vakman. In 2019 heeft Bouwmaat deze unieke persoonlijke aandacht in fysieke winkels ook omnichannel toegepast. Deze omnichannel klantervaring wordt nu geleverd via 48 vestigingen, én via volledige personalisatie met de mobiele app, op de website en in e-mailuitingen.

Ternair Marketing Cloud vervult hierin de centrale rol m.b.t. data selecties en marketing automation.

Bekijk de gehele case hier.

 

Over de DIA awards

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers. De DIA reikt binnen 16 categorieën een Gold en Silver award uit aan de meest vooraanstaande bureaus en opdrachtgevers.  Elk jaar krijgen ook de beste online professionals uit het vakgebied de DIA PRO’s én ontvangen baanbrekende digitale bedrijven de Company of the Year award. De DIA wordt georganiseerd door Emerce en DDA en sinds 2010 jaarlijks uitgereikt.

Ook aan de slag met award winning marketing automation software?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Volgende

Ternair in Main Software 50 2020

Vorige

Nieuwe website voor Ternair