Succesverhalen

Hoe Connetix beschikbare kandidaten structureel onder de aandacht brengt bij klanten en prospects

Ontdek hoe Connetix een slimme oplossing heeft ontwikkeld om beschikbaar talent effectiever te presenteren aan klanten en prospects, en hoe dit heeft geleid tot opmerkelijke verbeteringen in interactie en betrokkenheid.

Efficiëntie in het matchen van vraag en aanbod

Recruitmentbureau Connetix streeft naar het creëren van de perfecte match. Of het nu gaat om een professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een bedrijf dat op zoek is naar talent. Voorheen werden potentiële kandidaten via lange, onoverzichtelijke e-mails naar klanten en prospects gestuurd. Dit kostte veel tijd en moeite en resulteerde niet altijd in de gewenste interactie.

Geautomatiseerde landingspagina met persoonlijke touch

In samenwerking met Ternair heeft Connetix een oplossing ontwikkeld die het proces van kandidaten presenteren aanzienlijk verbetert. Een nieuwe, volledig gepersonaliseerde e-mail leidt nu direct naar een geautomatiseerde landingspagina. Hier vinden klanten en prospects een overzichtelijke lijst van beschikbare kandidaten, inclusief extra informatie en de mogelijkheid om direct contact op te nemen met de bijbehorende consultant.

Verhoogde interactie en inzicht

Deze geoptimaliseerde workflow heeft indrukwekkende resultaten opgeleverd.

“E-mailinteracties zijn verviervoudigd en de click-through rate (CTO) is gestegen van 14% naar 54%.”

Door deze verbeterde interactie krijgt Connetix waardevol inzicht in de behoeften van klanten en prospects, wat hen in staat stelt om gerichte acties te ondernemen en de service verder te personaliseren.

Automatisering en uitbreiding van follow-up

Connetix kijkt nu naar verdere optimalisatie van het proces. De landingspagina zal in de toekomst automatisch worden gevuld op basis van gegevens uit het Applicant Tracking System (ATS), waardoor het matchen van kandidaten nog efficiënter wordt. Daarnaast zal de follow-up worden uitgebreid en gepersonaliseerd, met een geautomatiseerde campagne die voortkomt uit de inzichten die de landingspagina genereert.

Over Connetix: Passie voor technologie, toewijding aan succes

Connetix is toegewijd aan het creëren van de perfecte match tussen technisch talent en bedrijven. Met een persoonlijke aanpak en een passie voor technologie, streven ze ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die zowel kandidaten als bedrijven ten goede komen. Samen bouwen ze aan een wereld waarin technologische innovatie gedijt en talent tot bloei komt.

Ook vraag en aanbod op elkaar afstemmen?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Demo aanvragen
Ook vraag en aanbod op elkaar afstemmen?
Volgende

Hoe Carrière de no-show van kandidaten op hun sollicitatiegesprek verlaagt

Vorige

Hoe Artsen zonder Grenzen effectief fondsen blijft werven na verdwijnen acceptgiro