Managers Klantwaarde en ROI

Met Ternair kunnen marketeers hun tijd focussen op gebruiksvriendelijke, datagedreven customer journeys. Voor het genereren van leads, directe omzet en klantbehoud.

Ternair is multi-label inzetbaar, werkt met alle bestaande online en offline data, en heeft hands-on specialisten voor ondersteuning.

Groei door met Ternair Terug naar voor wie
down-arrow

We helpen je met relevante vraagstukken

Hoe gemakkelijk is het om jullie tool te implementeren?

Bekijk antwoord

We zorgen dat je snel aan de slag kan. “Time-to-market” is niet voor niets een sleutelwoord voor ons. Geen eindeloze trajecten, maar implementaties met een helder stappenplan, een vast aanspreekpunt, mijlpalen, kennisoverdracht en korte doorlooptijden.

Hoe zorgt Ternair ervoor dat wij onze marketing efficiënter en effectiever in kunnen zetten?

Bekijk antwoord

Met alle databronnen in 1 tool en gebruikersvriendelijke drag& drop functies kun je snel en eenvoudig campagnes creëren en automatiseren. Door de intuïtieve opbouw van de tool ben je minder tijd kwijt aan de uitvoering en heb je meer tijd voor andere zaken.

Wat is jullie innovatiekracht en zijn jullie voorbereid op de toekomst?

Bekijk antwoord

Met een volledige focus op marketing automation werken we met een toegewijd team continu aan de verdere ontwikkeling van onze software. Op basis van onze visie kiezen we tussen "bouwen of verbinden". Op deze manier blijven we flexibel en slagvaardig naar (toekomstige) ontwikkelingen.

Wij houden van een goed succesverhaal

Hoe Springer Nature 50 procent meer conversie realiseert | Ternair.com

"Met Ternair kunnen we geautomatiseerd het juiste moment kiezen om bepaalde boodschappen te sturen. De flows zijn afgestemd op de interesses die iemand toont. We hebben zicht op het hele proces en weten steeds beter wie we wanneer wat moeten sturen, zodat we niemand lastigvallen met onze boodschappen."

Michael Dam
Marketingmanager

50%

stijging in open rates

x2

Click-Through-Ratio

30%

lagere opt-out

Hoe Bouwmaat een persoonlijke winkelervaring omnichannel maakt | Ternair.com

"Ternair biedt ons de mogelijkheid om snel gepersonaliseerde campagnes op te tuigen. Iedere bouwer is anders en hier spelen we graag op in. Ternair houdt net als wij van aanpakken en staat met de voeten in de klei. Zodoende was de samenwerking in no-time opgetuigd en konden we aan de slag. "

Nick Vieberink
Marketing Manager & E-commerce

80.000

gepersonaliseerde e-mails

30%

groei in online bestellingen

8.7

gemiddelde klantbeoordeling

Hoe de RAI 10% meer bezoekers werft | Ternair.com

"Met de inzet van SEO, contentmarketing en marketing automation realiseerde de RAI 10 procent meer bezoekers voor de Aquatech Amsterdam beurs. De rebook door exposanten bereikte een record van 62%."

Annelie Koomen
Senior Brand Marketing Manager

12%

meer registraties

10%

meer bezoekers

62%

rebook door exposanten

Hoe KLM wereldwijd 10 miljoen klanten persoonlijk en relevant benadert | Ternair.com

"Wij sturen het iFly KLM Magazine naar 10 miljoen klanten wereldwijd. Alles moet kloppen in de e-mails, deze moeten in een strak gereguleerd tijdschema verzonden worden om de loads op de servers te managen en binnen de lokale e-mailplanningen te passen. Met Ternair lukt dit en blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kosten beheersbaar."

Marc Jansz
Customer Media Manager

10 miljoen

e-mails verspreid over 80 landen in 5 verschillende talen

90%

tijdsbesparing door data-driven 1-1 e-mailtemplate

83%

stijging in geopende e-mails door personalisatie

Dagelijks gepersonaliseerde content voor 1.5 miljoen professionals | Ternair.com

"De software van Ternair is flexibel genoeg om aan onze wensen te worden aangepast, robuust genoeg om als professionele tool te worden ingezet en voldoende gebruiksvriendelijk om door de business zelf gebruikt te worden. Een typisch voorbeeld van 'the best of both worlds'. Met Ternair besparen we tijd en realiseren we een hogere productiviteit. Daarnaast zien we een beter resultaat in onder meer clicks en openers."

Stephanie Gillissen
Marketingmanager Data & Projecten

1.5 miljoen

lezers

Klant

als uitgangspunt

Maximale

relevantie

Hoe Vesting Finance marketing automation inzet voor online betalingen | Ternair.com

"Ternair heeft uitstekend meegedacht in de digitale transformatie van de processen binnen Vesting Finance. De implementatie hebben we pilotwise opgepakt en is met advies van Ternair steeds breder in onze organisatie geïmplementeerd. Met behulp van Ternair hebben we nu beter inzicht in campagnes, e-mail acties en de geautomatiseerd e-mailflows."

Conrad Doornheim
Senior Data Intelligence Consultant

20%

meer online betalingen

Vergroting

betaalgemak

Verlaging

portokosten

Hoe MindCampus de e-mailmarketing conversie verdrievoudigd | Ternair

"De kracht van Ternair is dat zij zich snel kunnen verplaatsen in de problematiek. Dankzij de Ternair Marketing Cloud kunnen wij op een gestructureerde manier met onze doelgroep communiceren. Wij verliezen geen tijd meer met interne afstemming en zoekacties, maar kunnen focussen op output."

Pieter Lieverse
Algemeen Directeur

x3

stijging in conversie

x2

stijging in geopende e-mails

25%

conversie afkomstig van remarketing e-mails

Zo helpen wij jou succesvoller worden

logo
Meer met minder

Bouw razendsnel campagnes en automatiseer de uitvoering. Zo krijg je met een klein team heel veel voor elkaar.

logo
Snelle time-to-market

Met onze tool heeft jouw team alle klantdata bij elkaar en beschikken ze over geavanceerde functies om marketingplannen en ideeën razendsnel te vertalen naar effectieve 1-op-1 customer journeys.

logo
Verbeter resultaten

Zet klantdata op het juiste moment in om de betrokkenheid en tevredenheid van je doelgroepen te vergroten en de conversie van je campagnes te verbeteren.

Hoe ervaren andere organisaties onze tool?

"Ternair Marketing Cloud biedt ons de mogelijkheid om snel en flexibel nieuwsbrieven te versturen naar onze verschillende doelgroepen. Door geweldige begeleiding vanuit Ternair hebben we een aantal klantreizen vanaf social media tot aan het callcenter kunnen automatiseren. Dit levert ons een efficiëntere klantreis op, met een kleinere foutkans en waar we minder repetitief werk aan hebben. Daarnaast is het fijn om te werken met een partner die er alles aan doet om een oplossing te bieden aan de wensen, problemen en uitdagingen waar we tegenaan lopen."

Vincent van Baarle – Overdevest
Online Marketing & Communicatie Manager

"De kracht van Ternair is dat zij zich snel kunnen verplaatsen in de problematiek. Wij hebben nooit met salesmensen gesproken, maar alleen met vaklieden. Het is makkelijk schakelen en de lijnen zijn kort. Dankzij de Ternair Marketing Cloud kunnen wij op een gestructureerde manier met onze doelgroep communiceren. Wij verliezen geen tijd meer met interne afstemming en zoekacties, maar kunnen focussen op output."

Pieter Lieverse
Algemeen Directeur

"Ternair biedt ons de mogelijkheid om snel gepersonaliseerde campagnes op te tuigen. Iedere bouwer is anders en hier spelen we graag op in. Ternair houdt net als wij van aanpakken en staat met de voeten in de klei. Zodoende was de samenwerking in no-time opgetuigd en konden we aan de slag. De samenwerking tussen Ternair en Sparque heeft er bovendien voor gezorgd dat wij nu in staat zijn om over alle kanalen 100% te personaliseren."

Nick Vieberink
Marketing Manager & E-commerce

"Met behulp van de Ternair Marketing Cloud kunnen wij efficiënter en effectiever naar klanten en prospects communiceren over ons beursaanbod. Efficiënter, omdat het onszelf minder tijd en mankracht kost; effectiever, omdat de informatie die wij nu verspreiden is gebaseerd op geïntegreerde, actuele klantkennis. Dat uit zich in hogere conversies op onze marketingcommunicatie."

André Hooijer
Operations Director

"Met Ternair kunnen we geautomatiseerd het juiste moment kiezen om bepaalde boodschappen te sturen. De flows zijn afgestemd op de interesses die iemand toont. We hebben zicht op het hele proces en weten steeds beter wie we wanneer wat moeten sturen, zodat we niemand lastigvallen met onze boodschappen. De frequentie van onze e-mails kan dus omlaag terwijl de effectiviteit hoger is."

Michael Dam
Marketing Manager

"De software van Ternair is flexibel en de implementatie van de verschillende modules was binnen no-time geregeld. Ternair denkt mee vanuit de business, zij willen gas geven, net als wij."

Arjan Goorman
Hoofd Marketing

"Ternair heeft uitgebreide ervaring en vakinhoudelijke kennis over e-mailen dataprocessen die goed aansluit op onze eisen en wensen. Wij zijn een internationale marketingorganisatie en sturen het iFly KLM Magazine naar 10 miljoen klanten wereldwijd. Alles moet kloppen in de e-mails, deze moeten in een strak gereguleerd tijdschema verzonden worden om de loads op de servers te managen en binnen de lokale e-mailplanningen te passen. Ternair stelt ons in staat om al deze complexiteit te managen waarbij kwaliteit gegarandeerd is en de kosten beheersbaar blijven."

Marc Jansz
Customer Media Manager

"Met onze merken willen wij mensen verbinden en verder brengen in hun ontwikkeling en persoonlijke groei. We bereiken dagelijks meer dan 850.000 professionals binnen marketing & communicatie, IT en overheid. Dankzij de slimme oplossingen van Ternair kunnen wij relevante content op het juiste moment aanbieden. Hierdoor krijgen onze klanten niet alleen een zeer gepersonaliseerde ervaring, maar kunnen wij ook de effectiviteit en return on investment van onze campagnes en activiteiten nog beter optimaliseren!"

Kevin Wetzel
Marketing Director

"De kracht van Ternair ligt in twee dingen, de oplossing en de organisatie. De oplossingen zijn heel compleet: 90% van de databasevraagstukken kun je met de software standaard oplossen. Voor de overige 10% staat Ternair klaar om mee te denken over een oplossing. Daar zie je de kracht van hun organisatie: ze zijn deskundig en professioneel, ze nemen onze business serieus. Veel uitgevers doen verzending erbij, voor ons is het bedrijfskritisch. Ik moet erop kunnen vertrouwen dat ik elke dag opnieuw onze klanten kan bedienen. Met de software van Ternair heb ik dat vertrouwen."

Erwin van Faassen
Mede-eigenaar en -oprichter

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com
Volgende

IT

Vorige

Gebruikers