A.I. marketing & Advanced Analytics

A.I. marketing en Advanced Analytics:
integreer de kracht

Krachtige intelligentie werkt als je veel data hebt. Ternair voedt je partners voor Advanced Analytics en A.I.- modellen met data en activeert hun resultaat in onze geautomatiseerde campagnes.

Bekijk hoe Bouwmaat A.I. toepast in combinatie met Ternair.

Wat is A.I. marketing en Advanced Analytics en hoe werkt onze oplossing

Download whitepaper Vraag demo aan
AI marketing en Advanced Analytics: Data op maat aanleveren | Ternair.com

Data op maat aanleveren

Met Ternair is al je data reeds in ‘mappings’ samengebracht. Je kunt hier naar wens configuraties samenstellen. Vervolgens bieden we deze geautomatiseerd via API aan je partners voor Analytics en A.I.-modellen.

Hoe combineert Bouwmaat A.I. en Ternair?

Activeer A.I. in campagnes

Next-best-actions uit recommenders sturen via webservices direct je in Ternair gereedstaande content, campagnes en kanalen aan.

Hoe je A.I. realtime inzet voor het werven van bezoekers

Feedback dataloop

De resultaten van je door A.I. aangestuurde campagnes verrijken als actuele campagnedata direct weer het model. Zo vormen data en activatie van campagnes een ideaal verfijningsproces.

Ontdek hoe anderen succesvol werken met A.I. marketing

Hoe Vakmedianet AI realtime inzet voor het werven van bezoekers | Ternair.com

"Ternair is goed in het ontsluiten en aan elkaar knopen van data. Cmotions is weer slim in het gebruiken van die data in AI-modellen. Voor Vakmedianet bood deze pilot de kans om de e-mail marketing relevanter te maken."

Stephanie Gillisse
Marketing Manager Data & Projecten

Relevanter

mailen

2x

zoveel inschrijven voor evenementen

Hogere

klanttevredenheid

Hoe Bouwmaat een persoonlijke winkelervaring omnichannel maakt | Ternair.com

"Ternair biedt ons de mogelijkheid om snel gepersonaliseerde campagnes op te tuigen. Iedere bouwer is anders en hier spelen we graag op in. Ternair houdt net als wij van aanpakken en staat met de voeten in de klei. Zodoende was de samenwerking in no-time opgetuigd en konden we aan de slag. "

Nick Vieberink
Marketing Manager & E-commerce

80.000

gepersonaliseerde e-mails

30%

groei in online bestellingen

8.7

gemiddelde klantbeoordeling

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com

AI marketing: wat is het en hoe werkt onze oplossing

AI marketing voegt krachtige intelligentie toe aan data die je als organisatie verzamelt. Dankzij Advanced Analytics en AI-modellen haal je het meeste uit de kennis die je vergaart op basis van data over het gedrag en de behoeften van je klanten. Met onze software leg je de basis voor geautomatiseerde campagnes, waarmee je het meeste rendement haalt uit marketinginvesteringen die je doet.

 

Wat is AI marketing?

AI staat voor Artificial Intelligence, oftewel voor kunstmatige intelligentie. Het gaat om systemen die leren, bijvoorbeeld door goed te kijken naar verzamelde data. Computermodellen krijgen input voor belangrijke uitgangspunten om op basis daarvan geavanceerde analyses te maken.

Met onze software combineer je die kunstmatige intelligentie met de best practices op het gebied van marketing. Dat creëert een technologische samenwerking die leidt tot slimme campagnes op basis van geautomatiseerde systemen. Dat scheelt tijd en inzet, terwijl het slim inspeelt op dat waar klanten daadwerkelijk naar op zoek zijn en behoefte aan hebben.

 

Hoe werkt AI marketing?

Je verzamelt belangrijke en waardevolle data, voedt daarmee de AI-modellen en creëert op die manier campagnes die precies aansluiten bij waar behoefte aan is. Vervolgens gebruik je Advanced Analytics om vast te stellen welke campagnes leiden tot het hoogste rendement.

 

Wat levert AI marketing op?

De analyse van veel data vraagt om enorme rekenkracht. Artificial Intelligence houdt rekening met alle ingevoerde data, analyseert het complete plaatje en doet op basis daarvan aanbevelingen. Het voorkomt dat je iets over het hoofd ziet en wijst je op de rode draad die kansen biedt tot extra optimalisatie.

Onze software helpt je slimmere campagnes te creëren, geautomatiseerd om op grote schaal in te zetten. Benut de meest waardevolle data en technische capaciteit om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen.

 

AI marketing bij Ternair

Bij Ternair helpen we je de kracht van AI marketing te integreren in jouw campagnes. Onze software helpt je waardevolle data te verzamelen en die in ‘mappings’ samen te brengen. Dit vormt de basis om gewenste configuraties samen te stellen. Vervolgens gebruik je een API om die configuraties aan eventuele partners aan te bieden, geschikt voor Analytics en AI-modellen.

Onze aanpak

Activeer AI voor jouw campagnes, waarmee je de technologische mogelijkheden van dit moment benut. Zo gebruik je bijvoorbeeld next-best-actions uit recommenders, om jouw content, campagnes en kanalen geautomatiseerd te optimaliseren. Dat helpt om meer bezoekers te werven, waarmee je uiteindelijk de online omzet verhoogt.

Creëer een feedback dataloop. Gebruik de resultaten van AI-aangestuurde marketingcampagnes om die verder te verrijken en te optimaliseren. Met actuele campagnedata haal je er het meeste uit en kun je tot in detail verfijnen. Het resultaat is een optimale campagne die beschikbare middelen zo efficiënt mogelijk inzet.

 

FAQ: veelgestelde vragen over AI marketing

 • Wat voegt AI toe aan marketing?
  Dankzij AI is het mogelijk om veel meer data gestructureerd te analyseren. Je ziet niets meer over het hoofd, omdat je gebruikmaakt van geautomatiseerde capaciteit om precies uit te zoeken waar klanten behoefte aan hebben.
 • Wat hebben mijn klanten aan AI marketing?
  Dankzij AI marketing verbeter je de personalisatie. Je kunt meer data analyseren en direct verwerken om campagnes op basis van geautomatiseerde inzichten verder te verbeteren en verrijken.
 • Is AI marketing geschikt voor mijn bedrijf?
  We helpen grote en kleinere organisaties met onze software voor AI marketing. De koppeling van data aan slimme systemen en geavanceerde Analytics helpt efficiënter te werken. Dat betekent dat we zelfs kostenbesparingen kunnen realiseren, terwijl je technologisch profiteert van wat er mogelijk is.

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Nieuwsbrieven software

  Vorige

  Hypersegmentatie