IT Ontzorging, secure en privacy proof

Ternair past zich aan uw organisatie aan, niet andersom. Wij kunnen data koppelen op bronsystemen, op datawarehouses, CDP, CRM, ERP, etc. Maar ook zelf een CDP voor u inrichten.

Er hoeven geen schaduwprocessen te draaien, eenmaal gekoppeld via API, FTP, batchgewijs of via remote connect, is de business gebruiker aan zet. Zonder impact op bestaande IT processen.

Uiteraard werken wij als professionele data-organisatie volgens het DDMA Privacy Waarborg en andere certificeringen.

Laat Ternair voor je werken Terug naar voor wie
down-arrow

We helpen je met relevante vraagstukken

Hoe zit het met informatiebeveiliging? Zijn de gegevens van onze klanten veilig in jullie tool?

Bekijk antwoord

Het beschermen van gegevens maakt deel uit van ons DNA. Onze oplossingen voldoen aan de hoogste standaarden voor informatiebeveiliging en zijn volledig compliant met EU data en privacy wet- en regelgeving.

Onze klantgegevens worden beheerd in verschillende systemen. Hoe werkt de koppeling met jullie?

Bekijk antwoord

Met Ternair koppelen we met klantgegevens uit meerdere databronnen via beveiligde directe verbindingen, API's of bestandsuitwisselingen. Klantgegevens worden niet geïmporteerd binnen de marketing automation tool maar "gemapt" via een connectie-laag.

Wat is jullie technology stack?

Bekijk antwoord

Ternair Marketing Cloud is een SAAS-oplossing die wordt gebouwd op de technology stack van Microsoft. De architectuur principes zijn gebaseerd op de laatste industrie standaarden. “Always use the last proven technique and framework with a large, active developers community”.

Wij houden van een goed succesverhaal

Hoe KLM wereldwijd 10 miljoen klanten persoonlijk en relevant benadert | Ternair.com

"Wij sturen het iFly KLM Magazine naar 10 miljoen klanten wereldwijd. Alles moet kloppen in de e-mails, deze moeten in een strak gereguleerd tijdschema verzonden worden om de loads op de servers te managen en binnen de lokale e-mailplanningen te passen. Met Ternair lukt dit en blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kosten beheersbaar."

Marc Jansz
Customer Media Manager

10 miljoen

e-mails verspreid over 80 landen in 5 verschillende talen

90%

tijdsbesparing door data-driven 1-1 e-mailtemplate

83%

stijging in geopende e-mails door personalisatie

Hoe Springer Nature 50 procent meer conversie realiseert | Ternair.com

"Met Ternair kunnen we geautomatiseerd het juiste moment kiezen om bepaalde boodschappen te sturen. De flows zijn afgestemd op de interesses die iemand toont. We hebben zicht op het hele proces en weten steeds beter wie we wanneer wat moeten sturen, zodat we niemand lastigvallen met onze boodschappen."

Michael Dam
Marketingmanager

50%

stijging in open rates

x2

Click-Through-Ratio

30%

lagere opt-out

Hoe Bouwmaat een persoonlijke winkelervaring omnichannel maakt | Ternair.com

"Ternair biedt ons de mogelijkheid om snel gepersonaliseerde campagnes op te tuigen. Iedere bouwer is anders en hier spelen we graag op in. Ternair houdt net als wij van aanpakken en staat met de voeten in de klei. Zodoende was de samenwerking in no-time opgetuigd en konden we aan de slag. "

Nick Vieberink
Marketing Manager & E-commerce

80.000

gepersonaliseerde e-mails

30%

groei in online bestellingen

8.7

gemiddelde klantbeoordeling

Dit kun je verwachten

logo
Snel, betrouwbaar en veilig

Een snelle, robuuste, schaalbare marketing automation oplossing gebaseerd op de hoogste standaarden voor informatiebeveiliging.

logo
Open & uitbreidbaar

Ternair beschikt over een uitgebreide set aan out-of-the box connectoren om de integratie met databases, applicaties en AI-modellen van derden te vereenvoudigen en complexe berichten af te handelen.

logo
Data integratie zonder impact

Geen datasilo’s meer of onvolledige gegevens, maar alle klantdata beschikbaar binnen één omgeving zodat je direct aan de slag kunt met het segmenteren van je doelgroepen op basis van een compleet klantbeeld.

Hoe ervaren andere onze tool?

"Door de professionele begeleiding van Ternair hebben we de Marketing Cloud gefaseerd kunnen introduceren bij de diverse Business Units. Door goed rekening te houden met de verschillen hebben we overal de juiste oplossing kunnen krijgen. Hierdoor is sneller en effectiever werken mogelijk, de conversie hoger en het IT-lanschap vereenvoudigd. Door de vele integraties met andere software, het altijd innoveren en het "hoe maken we het mogelijk" denken is Ternair voor ons een belangrijke businesspartner en is de Marketing Cloud voor ons een onmisbare tool."

Daan van Renterghem
IT Director

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com
Volgende

Gebruikers

Vorige

Managers