Websitepersonalisatie

Websitepersonalisatie:
altijd relevant, meer conversie

Begroet prospects en klanten persoonlijk. Geef bij ieder contact zinvolle, relevante informatie. Wij halen meer inzicht uit je data, ontdek de business case van personalisatie.

Bekijk hoe RAI 24% meer websitebezoekers werft met websitepersonalisatie.

Wat is websitepersonalisatie en hoe werkt onze oplossing

Download whitepaper Vraag demo aan

Herken elke websitebezoeker

Leg leesgedrag en profielen per webgebruiker vast (opt-in). Combineer je online first-party-data met je andere bronnen voor klantgerichte campagnes in al je kanalen.

First-party data: 7 best practices

Datagestuurd personaliseren

Gebruik het inzicht om klantprofielen te vormen uit persoonlijke data, transactiedata en gedragsdata zodat je ieder contact (real-time) bereikt met (deels) gepersonaliseerde content.

Bekijk een voorbeeld

Timing perfect afstemmen

Stuur op basis van triggers in je data geautomatiseerd de juiste boodschap op het moment dat er behoefte aan is.

Timing: essentiële bouwsteen van personalisatie

Ontdek hoe anderen succesvol werken met websitepersonalisatie

Hoe de RAI 10% meer bezoekers werft | Ternair.com

"Met de inzet van SEO, contentmarketing en marketing automation realiseerde de RAI 10 procent meer bezoekers voor de Aquatech Amsterdam beurs. De rebook door exposanten bereikte een record van 62%."

Annelie Koomen
Senior Brand Marketing Manager

12%

meer registraties

10%

meer bezoekers

62%

rebook door exposanten

Hoe BSL met specifieke en actuele informatie de klantrelatie verbetert | Ternair.com

"Met een 360 graden klantbeeld weten we van alle klanten wie ze zijn, wat ze afnemen, wat ze doen, wat ze raadplegen en wanneer en hoe vaak ze dat doen. Daarnaast kunnen we de ontwikkelingen daarin analyseren. Dat is belangrijk om bij het inrichten van de marketingkanalen alleen relevante aanbiedingen te sturen en geen klanten lastig te vallen met informatie die niet relevant is."

Michael Dam
Marketingmanager

360°

klantbeeld

60 miljoen

gepersonaliseerde e-mails per jaar

Privacy proof

database van Ternair is privacyproof

Hoe Vakmedianet gepersonaliseerde content toepast op websites | Ternair.com

"Door inzet van een integraal klantbeeld en slim opgebouwde campagnes maakt Vakmedianet niet alleen nieuwsbrieven dynamisch maar ook de content op zijn websites. Met een fors hogere click through ratio als resultaat."

Stephanie Gillissen
Marketingmanager Data & Projecten

360°

klantbeeld

x3-x10

Click-Through-Ration

>50

titels met websiteherkenning

Hoe Agrio haar doelgroep van hoogwaardige en gepersonaliseerde content voorziet | Ternair.com

"De software van Ternair is flexibel en de implementatie van de verschillende modules was binnen no-time geregeld. Ternair denkt mee vanuit de business, zij willen gas geven, net als wij."

Arjan Goorman
Hoofd Marketing

x4

stijging in conversie

x7

stijging in proefabonnementen

57%

stijging instroom nieuwe abonnementen

Hoe Springer Nature 50 procent meer conversie realiseert | Ternair.com

"Met Ternair kunnen we geautomatiseerd het juiste moment kiezen om bepaalde boodschappen te sturen. De flows zijn afgestemd op de interesses die iemand toont. We hebben zicht op het hele proces en weten steeds beter wie we wanneer wat moeten sturen, zodat we niemand lastigvallen met onze boodschappen."

Michael Dam
Marketingmanager

50%

stijging in open rates

x2

Click-Through-Ratio

30%

lagere opt-out

Hoe MindCampus de e-mailmarketing conversie verdrievoudigd | Ternair

"De kracht van Ternair is dat zij zich snel kunnen verplaatsen in de problematiek. Dankzij de Ternair Marketing Cloud kunnen wij op een gestructureerde manier met onze doelgroep communiceren. Wij verliezen geen tijd meer met interne afstemming en zoekacties, maar kunnen focussen op output."

Pieter Lieverse
Algemeen Directeur

x3

stijging in conversie

x2

stijging in geopende e-mails

25%

conversie afkomstig van remarketing e-mails

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com

Websitepersonalisatie: wat is het en hoe werkt het?

Websitepersonalisatie vertegenwoordigt een revolutionaire aanpak in digitale marketing, waarbij de interactie tussen bedrijven en hun online doelgroep opnieuw wordt vormgegeven. Maar wat houdt het precies in en hoe werkt het? Websitepersonalisatie is het proces waarbij de inhoud en ervaring op een website worden aangepast aan de unieke voorkeuren en gedragingen van individuele bezoekers. Dit wordt mogelijk gemaakt door geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en machine learning, die in realtime data analyseren en dynamisch relevante content tonen aan elke gebruiker.

 

Wat is websitepersonalisatie?

Websitepersonalisatie gaat verder dan alleen het tonen van de naam van een bezoeker. Het omvat het begrijpen van het gedrag van bezoekers, zoals welke pagina’s ze bekijken, hoelang ze op de site blijven, en welke acties ze ondernemen. Door deze informatie te gebruiken, kan websitepersonalisatie, op individuele basis, inhoud en aanbiedingen aanpassen. Met deze benadering optimaliseer je de online aanwezigheid van je bedrijf en creëer je een betekenisvolle connectie met je doelgroep.

 

Waarom websitepersonalisatie?

De kracht van websitepersonalisatie ligt in het vermogen om de gebruikerservaring te transformeren en de betrokkenheid te vergroten. Door bezoekers relevante en boeiende content te bieden op basis van hun specifieke interesses en behoeften, stijgt niet alleen de kans op conversies, maar ontstaat er ook een duurzame relatie tussen je merk en de gebruiker. Dit leidt tot een hogere klanttevredenheid en een verbeterde ROI voor marketingactiviteiten.

 

Websitepersonalisatie: data en software

Websitepersonalisatie is een combinatie van data en software. Voor het verzamelen van gegevens over gebruikersgedrag heb je een tool nodig die in staat is om grote hoeveelheden data te verwerken en te analyseren. De juiste software is essentieel om deze data om te zetten in waardevolle inzichten, waarmee marketeers strategieën kunnen ontwikkelen om de website-ervaring te personaliseren op basis van real-time informatie.

 

Strategie voor personalisatie

Een doordachte strategie voor personalisatie vormt de kern van effectieve websitepersonalisatie. Het begint met het identificeren van doelgroepsegmenten en het vaststellen van specifieke doelen. Door vervolgens gepersonaliseerde content te creëren die aansluit bij de behoeften van elke segment, kan je de betrokkenheid maximaliseren en conversies stimuleren. Een dynamische, data-gedreven aanpak zorgt ervoor dat de personalisatiestrategie voortdurend evolueert om te blijven voldoen aan veranderende behoeften en trends.

 

Websitepersonalisatie bij Ternair

Bij Ternair geloven we in het ontketenen van de volledige potentie van websitepersonalisatie voor bedrijven. Onze aanpak omvat een diepgaande analyse van doelgroepgedrag, de ontwikkeling van op maat gemaakte personalisatiestrategieën, en het gebruik van geavanceerde technologieën om deze strategieën te implementeren.

Onze aanpak

We starten met een grondige analyse van de doelgroep, identificeren specifieke doelen en ontwikkelen vervolgens op maat gemaakte strategieën voor personalisatie. We richten ons niet alleen op het personaliseren van content, maar ook op het optimaliseren van de strategie voor voortdurend succes op de lange termijn.

 

FAQ: veelgestelde vragen over websitepersonalisatie

 • Hoe snel kan ik resultaat verwachten met websitepersonalisatie?
  De snelheid van resultaten hangt af van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van de implementatie en de omvang van de doelgroep. Over het algemeen kunnen bedrijven echter snel positieve veranderingen zien, zoals verbeterde betrokkenheid en hogere conversiepercentages.
 • Hoe waarborgt Ternair de privacy van verzamelde gebruikersgegevens?
  Bij Ternair hechten we groot belang aan gegevensprivacy en volgen we strikte richtlijnen om ervoor te zorgen dat alle verzamelde gegevens in overeenstemming zijn met privacywetgeving. We implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen om de integriteit en vertrouwelijkheid van gebruikersgegevens te waarborgen.
 • Kan websitepersonalisatie geïntegreerd worden met bestaande marketingstrategieën?
  Ja, websitepersonalisatie kan naadloos worden geïntegreerd met bestaande marketingstrategieën. Bij Ternair zorgen we ervoor dat onze personalisatiestrategieën aansluiten op andere marketingactiviteiten, waardoor een consistente en krachtige merkervaring wordt geboden over alle kanalen heen.

Ontdek het zelf

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Indien het formulier niet wordt verzonden, kunt u een email sturen naar info@ternair.com. Excuses voor het ongemak.

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Contentpersonalisatie

  Vorige

  Omnichannel marketing