Awards & Certificeringen

Vakmedianet genomineerd voor DDMA Customer Data Award 2016

14 juli 2016

Uit een recordaantal inzendingen heeft de jury Vakmedianet, Marlies Dekkers, Centraal Beheer Achmea en Essent genomineerd voor de DDMA Customer Data Award 2016. De vier genomineerden presenteren hun case tijdens de DDMA Customer Data Award Night op het Westergasterrein, waar de winnaar bekend wordt gemaakt.

Toename datavolwassenheid bij Nederlandse bedrijven

Juryvoorzitter Kees Groenewoud, directeur van Cmotions, ziet de datavolwassenheid bij Nederlandse bedrijven al jaren toenemen: “De ingezonden cases van dit jaar bevestigen deze trend wederom – het niveau ligt hoger dan ooit. De vier genomineerde organisaties lopen hierbij voorop, omdat we bij hen echt zien dat het gebruik van data een verandering in de hele bedrijfsvoering én het contact met klanten teweegbrengt. Sleutelwoorden hierbij zijn personalisatie, relevantie en automatisering.”

Dagelijks gepersonaliseerde content voor 1.2miljoen professionals | Ternair
Lees ook
Dagelijks gepersonaliseerde content voor 1.5 miljoen professionals

Tiende editie

De Customer Data Award is een initiatief van DDMA, branchevereniging voor data en marketing. De prijs wordt dit jaar voor de tiende keer uitgereikt aan de organisatie die het managen van klantgegevens op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol weet toe te passen. Alle ingezonden cases zijn door een vakjury getoetst aan de hand van criteria als analyse, segmentatie, datakwaliteit, datagebruik en data-integratie.

Ook aan de slag met award winning marketing automation software?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook aan de slag met award winning marketing automation software?
Volgende

Bedrijven hebben moeite met integreren klantdata

Vorige

Beursorganisatie ISE kiest voor de Ternair Marketing Cloud