Inspiratie masterclasses Leer van elkaar en vergroot je netwerk

Van tijd tot tijd organiseren we masterclasses. Op een leuke locatie inspireren gebruikers elkaar. Leer van collega’s uit je sector, van voorbeelden uit andere branches en inspirerende deskundigen.

Aanmelden nieuwsbrief

Laat je inspireren

logo
Voorbeelden

We selecteren in het oog springende campagnes die door de klant zelf wordt toegelicht. De opzet, de doelen, inrichting en evaluatie worden besproken.

logo
Sprekers

We nodigen regelmatig deskundigen uit om een trend, nieuwe technologie en ontwikkelingen in marketing automation toe te lichten.

logo
Features

Omdat we vaak nieuwe features uitbrengen en nog niet iedereen die kent of gebruikt, pikken we enkele praktijkvoorbeelden op. We laten je stap voor stap zien hoe je ze gebruikt in je marketing.

logo
Netwerken

Het ontmoeten van vakgenoten geeft energie. Onder het genot van een borrel en hapje vergroot je je kennis en netwerk en je komt boordevol ideeën thuis.

logo
Uitnodiging

Voor elke Masterclass sturen we een uitnodiging. Ben je aangemeld op onze nieuwsbrief, dan ontvang je deze automatisch. Nog niet, meld je dan hier aan.

logo
Locatie

We doen de Masterclasses altijd op locatie. Gewoon real life, wel zo prettig na coronatijden. We zorgen voor een goed bereikbare en inspirerende locatie. Heb je zelf een leuk idee, laat het weten!

Wat anderen zeggen

"Ternair denkt actief met ons mee over optimalisaties door zich als partner op te stellen in de samenwerking. Op die manier blijven we relevant in onze directie communicatie met onze klanten."

Mark de Bra
Database Marketeer

"Sinds 2015 werk ik samen met de mensen van Ternair. Vanaf die tijd hebben we samen grote stappen gemaakt op het gebied van mailings, tracking, personalisatie etc. Persoonlijk vind ik het fijn dat we een vaste set van contactpersonen bij Ternair hebben die ook vaak bij ons op kantoor zijn te vinden, mensen die de cultuur en processen binnen Vakmedianet goed kennen en op die manier bijna aanvoelen alsof ze een directe collega zijn."

Martijn Roskam
Online Coördinator

"Vanuit VluchtelingenWerk zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Ternair. Met grote flexibiliteit en professionaliteit worden oplossingen gezocht en gevonden. Ternair levert een belangrijke bijdrage aan de marketingcommunicatie van VluchtelingenWerk."

Aase Kretzschmar
Communicatieadviseur

"Onze consultant is technisch goed op de hoogte en weet direct wensen te managen. De commitment overweldigend. Het is prettig om te ervaren en het geeft het gevoel dat je het samen doet."

Erik Leenders
Functioneel Applicatie Beheerder

"Door de samenwerking met Ternair consultants kunnen we in korte tijd veel bereiken."

Mark van Dorresteijn
Projectmanager

"Het is prettig werken met Ternair. Er wordt gedacht vanuit de business en niet alleen vanuit de techniek. Bovendien kunnen ze snel schakelen en dat is belangrijk voor ons."

Richard van Yperen
Online Strateeg

"Door geweldige begeleiding vanuit Ternair hebben we een aantal klantreizen vanaf social media tot aan het callcenter kunnen automatiseren. Dit levert ons een efficiëntere klantreis op, met een kleinere foutkans en waar we minder repetitief werk aan hebben. Daarnaast is het fijn om te werken met een partner die er alles aan doet om een oplossing te bieden aan de wensen, problemen en uitdagingen waar we tegenaan lopen."

Vincent van Baarle
Overdevest Online Marketing & Communicatie Manager

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Support team

  Vorige

  Gebruikerstrainingen