Data connectiviteit

Data connectiviteit:
combineer al je klantgegevens

De kern van onze expertise is data geschikt maken voor activatie. Wij connecteren al je online en offline bronnen met minimale impact op je IT. Dat kan een remote connectie met je CRM zijn of een webhook naar een landingspagina. Flexibel en marketing in control.

Bekijk hoe BSL de klantrelatie verbetert door klantbronnen slim te combineren.

Wat is data connectiviteit en hoe werkt onze oplossing

Bekijk alle integraties Vraag demo aan

Flexibele toegang tot je data

Databronnen worden, ook zonder export-import, gekoppeld en zijn direct voor (data)marketeers real-time en eenvoudig te bewerken, combineren, activeren.

Gegegens koppelen met een API, webservice of webhook

Segmenteer en transformeer

Inzicht in klanten krijg je door slimme segmentaties op al je bronnen te kunnen activeren, en data zelf te kunnen bewerken.

Begrijpt je data je klant?
Marketing automation: realtime omnichannel | Ternair.com

Real-time omnichannel

Rechtstreekse toegang tot databronnen op afstand maakt het mogelijk campagnes te starten op on- én offline locaties en op door relaties getriggerde momenten.

Bekijk 4 praktijkvoorbeelden
Data connectiviteit: no import just connect | Ternair.com

No import, just connect

Koppel zonder technische kennis, data uit (live) bronnen direct in je campagne, zonder gegevens te exporteren en importeren.

4 Praktijkvoorbeelden: snel resultaat met realtime

 

 

Flexibele integratie. Ons DNA.

 

Naast snelle maatwerk koppelingen op al je (ook  stokoude) bronnen, flexibele uploads en webservices, geen gedoe met ‘custom fields’ die niet passen, zijn er ook al veel standaard koppelingen beschikbaar:

Bekijk alle applicaties

Ontdek hoe anderen succesvol werken met data connectiviteit

Hoe BSL met specifieke en actuele informatie de klantrelatie verbetert | Ternair.com

"Met een 360 graden klantbeeld weten we van alle klanten wie ze zijn, wat ze afnemen, wat ze doen, wat ze raadplegen en wanneer en hoe vaak ze dat doen. Daarnaast kunnen we de ontwikkelingen daarin analyseren. Dat is belangrijk om bij het inrichten van de marketingkanalen alleen relevante aanbiedingen te sturen en geen klanten lastig te vallen met informatie die niet relevant is."

Michael Dam
Marketingmanager

360°

klantbeeld

60 miljoen

gepersonaliseerde e-mails per jaar

Privacy proof

database van Ternair is privacyproof

Hoe KLM wereldwijd 10 miljoen klanten persoonlijk en relevant benadert | Ternair.com

"Wij sturen het iFly KLM Magazine naar 10 miljoen klanten wereldwijd. Alles moet kloppen in de e-mails, deze moeten in een strak gereguleerd tijdschema verzonden worden om de loads op de servers te managen en binnen de lokale e-mailplanningen te passen. Met Ternair lukt dit en blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kosten beheersbaar."

Marc Jansz
Customer Media Manager

10 miljoen

e-mails verspreid over 80 landen in 5 verschillende talen

90%

tijdsbesparing door data-driven 1-1 e-mailtemplate

83%

stijging in geopende e-mails door personalisatie

Hoe Bouwmaat een persoonlijke winkelervaring omnichannel maakt | Ternair.com

"Ternair biedt ons de mogelijkheid om snel gepersonaliseerde campagnes op te tuigen. Iedere bouwer is anders en hier spelen we graag op in. Ternair houdt net als wij van aanpakken en staat met de voeten in de klei. Zodoende was de samenwerking in no-time opgetuigd en konden we aan de slag. "

Nick Vieberink
Marketing Manager & E-commerce

80.000

gepersonaliseerde e-mails

30%

groei in online bestellingen

8.7

gemiddelde klantbeoordeling

Dagelijks gepersonaliseerde content voor 1.5 miljoen professionals | Ternair.com

"De software van Ternair is flexibel genoeg om aan onze wensen te worden aangepast, robuust genoeg om als professionele tool te worden ingezet en voldoende gebruiksvriendelijk om door de business zelf gebruikt te worden. Een typisch voorbeeld van 'the best of both worlds'. Met Ternair besparen we tijd en realiseren we een hogere productiviteit. Daarnaast zien we een beter resultaat in onder meer clicks en openers."

Stephanie Gillissen
Marketingmanager Data & Projecten

1.5 miljoen

lezers

Klant

als uitgangspunt

Maximale

relevantie

Hoe de RAI 10% meer bezoekers werft | Ternair.com

"Met de inzet van SEO, contentmarketing en marketing automation realiseerde de RAI 10 procent meer bezoekers voor de Aquatech Amsterdam beurs. De rebook door exposanten bereikte een record van 62%."

Annelie Koomen
Senior Brand Marketing Manager

12%

meer registraties

10%

meer bezoekers

62%

rebook door exposanten

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com

Data connectiviteit: wat is het en hoe werkt het

Data en connectiviteit worden steeds belangrijker voor e-commerce, B2B en B2C. Pas als processen met elkaar synchroniseren en systemen gegevens uitwisselen, ontstaat er efficiëntie. Door software en applicaties aan elkaar te koppelen leg je de basis voor groei binnen organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in real time data connectiviteit – we verbinden jouw databronnen, je verbindt zelf nieuwe bronnen, we voorkomen afzonderlijke Data Silos én zorgen dat je niet eerst een compleet Datawarehouse of Datalake hoeft te bouwen.

 

Wat is data connectiviteit?

Je verzamelt klantgegevens in systemen, (web)applicaties en software-oplossingen. In 99% van de gevallen leidt dat tot silo’s vol data die slechts door één afdeling worden gebruikt of geschikt zijn voor één toepassing.

Data connectiviteit maakt het mogelijk om die verschillende silo’s te verbinden. Het zorgt ervoor dat data uit de ene silo ook beschikbaar is voor de andere afdeling of organisatie. En dat de systemen, applicaties en software-oplossingen die je gebruikt van elkaars data gebruik kunnen maken. Daarnaast is het mogelijk om data te exporteren voor bijvoorbeeld reporting of analytics doeleinden.

Onze data connectiviteit oplossing maakt het mogelijk om de verschillende silo’s met elkaar te verbinden, zonder dat daar via imports/exports en synchronisatie eerst een centrale databases (datawarehouse, datalake, customer data platform) met bijbehorende hoge kosten en beheer bij nodig is. In plaats daarvan connecteren we met je applicatie en halen gegevens pas op als daar behoefte aan is.

Uiteraard is het ook mogelijk om via API’s of op een ftp-server data op te halen. Daarbij ben je ook niet afhankelijk van bestaande webservices, maar kun je elke databron met een API aan Ternair verbinden.

 

Waarom data connectiviteit?

Data connectiviteit combineert een aantal fijne voordelen voor e-commerce, B2B en B2C:

 • Krijg (real-time) toegang tot alle data
  De onderlinge connectiviteit maakt gegevens beschikbaar voor iedere afdeling binnen de organisatie, in plaats van in aparte gegevenssilo’s. Kassadata, e-maildata, transactiedata, crm-data, websitegedragsdata, openbare data en klantenservicedata kunnen worden gecombineerd.
 • Verbeter de klantervaring en verhoog het serviceniveau
  Het onderling uitwisselen van data maakt een hoger serviceniveau mogelijk, dankzij een beter begrip van wat klanten doen en wat zij belangrijk vinden.
 • Voldoe aan regelgeving en garandeer veiligheid
  Dankzij data connectiviteit beheer je de toegang tot gegevens en voldoe je aan strikte richtlijnen en regelgeving via beveiligde verbidingen.

 

Data connectiviteit strategie

Een sterke data connectiviteit strategie baseer je op de processen binnen jouw organisatie. Een goed beeld van hoe er bij jou wordt gewerkt en wat er allemaal belangrijk is, legt de basis om daarvoor de benodigde data beschikbaar te maken.

De strategie vraagt om een structurering van het datalandschap, zodat je technisch in kaart kunt brengen wat er nodig is aan datastromen. Daarna volgen de verbindingen en de datamapping. Een belangrijk uitgangspunt voor een goede strategie zijn vervolgens bewaking van de verbindingen en monitoring om in te grijpen als er iets mis gaat.

 

Software voor data connectiviteit

Met software voor data connectiviteit koppel je de applicatie die je wilt. Je bent niet afhankelijk van bestaande integraties. Via remote connect, API’s, webhooks, ftp, alle denkbare applicaties, software-oplossingen en interfaces. Mogelijk maak je gebruik van Microsoft Dynamics 365, Kerridge, EasyPos, Unit4, Exact, SAP, Magento, Lightspeed, Adobe, Visma, NetSuite, AFAS, WooCommerce, Shopware, Icecat of Akeneo. Het zijn slechts enkele voorbeelden van wat je met software kunt koppelen dankzij data connectiviteit.

 

Data connectiviteit bij Ternair

Bij Ternair helpen we je slim alle data te koppelen. Dat doen we zonder gedoe en zonder tijdverlies, dankzij software waar je eenvoudig zelf mee aan de slag kunt. Je kunt het vervolgens zelf bedienen of aan ons overlaten.

Ook het exporteren van data voor reporting of analytics doe je eenvoudig zelf door datamarts met de gewenste output te creëren en aan je applicatie te verbinden.

Onze aanpak

Met onze oplossing voorkom je exports en imports en duur beheer daarop. Zo koppel je databronnen die je meteen kan combineren en activeren. En als er velden wijzigen, wijzig je die direct in Ternair. WDat betekent dat (data)marketeers er veel sneller mee kunnen werken en beschikken over real-time data.

Je segmenteert en transformeert vervolgens de data om campagnes (real-time, triggerbased) te starten op online én offline locaties, ook als je vanuit een omnichannel-aanpak wilt zorgen voor maximale klantvriendelijkheid.

 

FAQ: veelgestelde vragen over data connectiviteit

 • Is data connectiviteit niet ontzettend ingewikkeld?
  Al was het ingewikkeld, wij zorgen er met onze software voor dat jij daar zo min mogelijk van merkt.
 • Vraagt data connectiviteit om maatwerk?
  Als integraties nog niet bestaan, maak je die via de tooling, zonder dure consultancy. Tegelijk bestaan er al veel integraties die je direct kunt gebruiken. Dus geen beperkingen, maar ook ‘Plug&Play’. Dat scheelt in de mogelijkheden die je via bestaande ‘Plug&Play’ pakketten als ActiveCampaign en Hubspot krijgt (veel integraties, maar net niet die jij nodig hebt, en dus maatwerk nodig), in de kosten, én maakt het mogelijk om veel sneller oplossingen te realiseren.
 • Welke databronnen kunnen jullie koppelen?
  Onze software koppelt elke API. Bekijk alle standaard integraties hier.

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Hypersegmentatie

  Vorige

  360-graden klantbeeld