Data connectiviteit

Data connectiviteit:
combineer al je klantgegevens

De kern van onze expertise is data geschikt maken voor activatie. Wij connecteren al je online en offline bronnen met minimale impact op je IT. Dat kan een remote connectie met je CRM zijn fo een webhook naar een landingspagina. Flexibel en marketing in control.

Bekijk hoe BSL de klantrelatie verbetert door klantbronnen slim te combineren.

Wat is data connectiviteit en hoe werkt onze oplossing

Bekijk alle integraties Vraag demo aan

Flexibele toegang tot je data

Databronnen worden, ook zonder export-import, gekoppeld en zijn direct voor (data)marketeers real-time en eenvoudig te bewerken, combineren, activeren.

Gegegens koppelen met een API, webservice of webhook

Segmenteer en transformeer

Inzicht in klanten krijg je door slimme segmentaties op al je bronnen te kunnen activeren, en data zelf te kunnen bewerken.

Begrijpt je data je klant?
Marketing automation: realtime omnichannel | Ternair.com

Real-time omnichannel

Rechtstreekse toegang tot databronnen op afstand maakt het mogelijk campagnes te starten op on- én offline locaties en op door relaties getriggerde momenten.

Bekijk 4 praktijkvoorbeelden
Data connectiviteit: no import just connect | Ternair.com

No import, just connect

Koppel zonder technische kennis, data uit (live) bronnen direct in je campagne, zonder gegevens te exporteren en importeren.

4 Praktijkvoorbeelden: snel resultaat met realtime

 

 

Flexibele integratie. Ons DNA.

 

Naast snelle maatwerk koppelingen op al je (ook  stokoude) bronnen, flexibele uploads en webservices, geen gedoe met ‘custom fields’ die niet passen, zijn er ook al veel standaard koppelingen beschikbaar:

Bekijk alle applicaties

Ontdek hoe anderen succesvol werken met data connectiviteit

Hoe BSL met specifieke en actuele informatie de klantrelatie verbetert | Ternair.com

"Met een 360 graden klantbeeld weten we van alle klanten wie ze zijn, wat ze afnemen, wat ze doen, wat ze raadplegen en wanneer en hoe vaak ze dat doen. Daarnaast kunnen we de ontwikkelingen daarin analyseren. Dat is belangrijk om bij het inrichten van de marketingkanalen alleen relevante aanbiedingen te sturen en geen klanten lastig te vallen met informatie die niet relevant is."

Michael Dam
Marketingmanager

360°

klantbeeld

60 miljoen

gepersonaliseerde e-mails per jaar

Privacy proof

database van Ternair is privacyproof

Hoe KLM wereldwijd 10 miljoen klanten persoonlijk en relevant benadert | Ternair.com

"Wij sturen het iFly KLM Magazine naar 10 miljoen klanten wereldwijd. Alles moet kloppen in de e-mails, deze moeten in een strak gereguleerd tijdschema verzonden worden om de loads op de servers te managen en binnen de lokale e-mailplanningen te passen. Met Ternair lukt dit en blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kosten beheersbaar."

Marc Jansz
Customer Media Manager

10 miljoen

e-mails verspreid over 80 landen in 5 verschillende talen

90%

tijdsbesparing door data-driven 1-1 e-mailtemplate

83%

stijging in geopende e-mails door personalisatie

Hoe Bouwmaat een persoonlijke winkelervaring omnichannel maakt | Ternair.com

"Ternair biedt ons de mogelijkheid om snel gepersonaliseerde campagnes op te tuigen. Iedere bouwer is anders en hier spelen we graag op in. Ternair houdt net als wij van aanpakken en staat met de voeten in de klei. Zodoende was de samenwerking in no-time opgetuigd en konden we aan de slag. "

Nick Vieberink
Marketing Manager & E-commerce

80.000

gepersonaliseerde e-mails

30%

groei in online bestellingen

8.7

gemiddelde klantbeoordeling

Dagelijks gepersonaliseerde content voor 1.5 miljoen professionals | Ternair.com

"De software van Ternair is flexibel genoeg om aan onze wensen te worden aangepast, robuust genoeg om als professionele tool te worden ingezet en voldoende gebruiksvriendelijk om door de business zelf gebruikt te worden. Een typisch voorbeeld van 'the best of both worlds'. Met Ternair besparen we tijd en realiseren we een hogere productiviteit. Daarnaast zien we een beter resultaat in onder meer clicks en openers."

Stephanie Gillissen
Marketingmanager Data & Projecten

1.5 miljoen

lezers

Klant

als uitgangspunt

Maximale

relevantie

Hoe de RAI 10% meer bezoekers werft | Ternair.com

"Met de inzet van SEO, contentmarketing en marketing automation realiseerde de RAI 10 procent meer bezoekers voor de Aquatech Amsterdam beurs. De rebook door exposanten bereikte een record van 62%."

Annelie Koomen
Senior Brand Marketing Manager

12%

meer registraties

10%

meer bezoekers

62%

rebook door exposanten

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com

Data connectiviteit: wat is het en hoe werkt het

Data en connectiviteit worden steeds belangrijker voor e-commerce, B2B en B2C. Pas als processen met elkaar synchroniseren en systemen gegevens uitwisselen, ontstaat er efficiëntie. Door software en applicaties aan elkaar te koppelen leg je de basis voor groei binnen organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in data connectiviteit – wij verbinden jouw databronnen en voorkomen daarmee afzonderlijke Data Silos.

 

Wat is data connectiviteit?

Alle systemen, applicaties en software-oplossingen die je gebruikt, genereren en/of gebruiken data. In 99% van de gevallen leidt dat tot Data Silos vol data die slechts één afdeling gebruikt of die slechts geschikt is voor één toepassing.

Dankzij data connectiviteit wordt het mogelijk om die verschillende silo’s met elkaar te verbinden. Het zorgt ervoor dat data uit de ene silo ook beschikbaar is voor de andere afdeling. En dat de systemen, applicaties en software-oplossingen die je gebruikt met elkaar kunnen communiceren.

Onze data connectiviteit oplossing maakt het mogelijk om de verschillende silo’s met elkaar te verbinden, zonder dat daar veel maatwerkcode met bijbehorende hoge kosten voor nodig is. In plaats daarvan ontstaat er dankzij data connectiviteit een makkelijkere manier om gegevens van de ene naar de andere applicatie te sturen en daarmee samen te werken.

 

Waarom data connectiviteit?

Data connectiviteit combineert een aantal fijne voordelen voor e-commerce, B2B en B2C:

 • Krijg toegang tot alle data binnen de organisatie
  De onderlinge connectiviteit maakt gegevens beschikbaar voor iedere afdeling binnen de organisatie, in plaats van in aparte gegevenssilo’s.
 • Verbeter de klantervaring en verhoog het serviceniveau
  Het onderling uitwisselen van data maakt een hoger serviceniveau mogelijk, dankzij een beter begrip van wat klanten doen en wat zij belangrijk vinden.
 • Voldoe aan regelgeving en garandeer veiligheid
  Dankzij data connectiviteit controleer je de toegang tot gegevens en voldoe je aan strikte richtlijnen en regelgeving die gelden voor de opslag en het beheer daarvan.

 

Data connectiviteit strategie

Een sterke data connectiviteit strategie baseer je op de processen binnen jouw organisatie. Een goed beeld van hoe er wordt gewerkt en wat er allemaal belangrijk is, legt de basis om daarvoor de benodigde data beschikbaar te maken.

De strategie vraagt om een structurering van het datalandschap, zodat je technisch in kaart kunt brengen wat er nodig is aan datastromen. Daarna volgen de verbindingen en de datamapping, net als de man-in-the-middle om de communicatie met applicatieleveranciers te doen. Een belangrijk uitgangspunt voor een goede strategie zijn vervolgens bewaking van de verbindingen en monitoring om in te grijpen als er iets mis dreigt te gaan.

 

Software voor data connectiviteit

Met onze software voor data connectiviteit koppel je allerlei applicaties, software-oplossingen en interfaces. Mogelijk  maak je gebruik van Microsoft  Dynamics 365, Kerridge, EasyPos, Unit4, Exact, SAP, Magento, Lightspeed, Adobe, Visma, NetSuite, AFAS, WooCommerce, Shopware, Icecat of Akeneo. Het zijn slechts enkele voorbeelden van wat je met onze software kunt koppelen dankzij data connectiviteit.

 

Data connectiviteit bij Ternair

Bij Ternair helpen we je slim alle data te koppelen. Dat doen we zonder gedoe en zonder tijdverlies, dankzij software waar je eenvoudig zelf mee aan de slag kunt.

Onze aanpak

Met onze oplossing voorkom je export en import door daar technisch omheen te werken. Zo koppel je databronnen en die je meteen kan combineren en activeren. Dat betekent dat (data)marketeers er veel beter mee kunnen werken.

Je segmenteert en transformeert data om beter inzicht te krijgen in wat klanten echt belangrijk vinden. Dat doe je als het even kan in realtime. Dat biedt de mogelijkheid om campagnes te starten op online én offline locaties, zelfs als je vanuit een omnichannel-aanpak wilt zorgen voor het volledige plaatje.

 

FAQ: veelgestelde vragen over data connectiviteit

 • Is data connectiviteit niet ontzettend ingewikkeld?
  Al was het ingewikkeld, wij zorgen er met onze software voor dat jij daar zo min mogelijk van merkt.
 • Vraagt data connectiviteit om maatwerk?
  Het meeste maatwerk is niet meer nodig, dankzij slimme software voor data connectiviteit. Dat scheelt in de kosten en maakt het mogelijk om daar veel sneller oplossingen mee te realiseren.
 • Welke databronnen kunnen jullie koppelen?
  Onze software koppelt onder andere Microsoft Dynamics 365, Kerridge, EasyPos, Unit4, Exact, SAP, Magento, Lightspeed, Adobe, Visma, NetSuite, AFAS, WooCommerce, Shopware en Icecat. Bekijk alle applicaties hier.

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Hypersegmentatie

  Vorige

  360-graden klantbeeld