Persoonlijke consultant Onze experts maken van jou een expert

Haal alles uit de software van Ternair met behulp van onze specialisten. Samen haal je nog meer uit je lopende campagnes en bekijken we welke marketingprocessen datagedreven kunnen worden ingericht.

Vertel mij meer

Waar gaan we samen aan werken?

logo
Datagedreven customer journeys

Samen met jou creëren en automatiseren we datagedreven campagnes en customer journeys

logo
Geavanceerde Ternair functies

We ondersteunen je bij het instellen en toepassen van geavanceerde functies binnen Ternair. En we helpen je op weg en zorgen voor een goede kennisoverdracht zodat je het daarna zelf kunt toepassen.

logo
Marketing consultancy

Onze consultants staan voor je klaar om je te adviseren en ondersteunen bij vraagstukken zoals het vertalen van marketingplannen naar datagedreven 1-op-1 customer journeys binnen Ternair.

logo
Ontwikkeling

Onze specialisten helpen je graag bij het verder doorontwikkelen en uitbouwen van je Ternair omgeving. Denk aan het ontsluiten van nieuwe klantgegevens of het bouwen van nieuwe e-mailtemplates en landingspagina’s.

logo
Kennisoverdracht op maat

Wil je training of extra uitleg over een bepaalde module of functie? Onze specialisten geven online en face-to-face trainingen voor nieuwe en bestaande gebruikers.

logo
Interim capaciteit

Mocht je tijdelijk handen tekort komen, dan helpen onze specialisten je graag uit de brand.

Wat anderen zeggen

"Door geweldige begeleiding vanuit Ternair hebben we een aantal klantreizen vanaf social media tot aan het callcenter kunnen automatiseren. Dit levert ons een efficiëntere klantreis op, met een kleinere foutkans en waar we minder repetitief werk aan hebben. Daarnaast is het fijn om te werken met een partner die er alles aan doet om een oplossing te bieden aan de wensen, problemen en uitdagingen waar we tegenaan lopen."

Vincent van Baarle
Overdevest Online Marketing & Communicatie Manager

"Sinds 2015 werk ik samen met de mensen van Ternair. Vanaf die tijd hebben we samen grote stappen gemaakt op het gebied van mailings, tracking, personalisatie etc. Persoonlijk vind ik het fijn dat we een vaste set van contactpersonen bij Ternair hebben die ook vaak bij ons op kantoor zijn te vinden, mensen die de cultuur en processen binnen Vakmedianet goed kennen en op die manier bijna aanvoelen alsof ze een directe collega zijn."

Martijn Roskam
Online Coördinator

"Onze consultant is technisch goed op de hoogte en weet direct wensen te managen. De commitment overweldigend. Het is prettig om te ervaren en het geeft het gevoel dat je het samen doet."

Erik Leenders
Functioneel Applicatie Beheerder

"Ternair denkt actief met ons mee over optimalisaties door zich als partner op te stellen in de samenwerking. Op die manier blijven we relevant in onze directie communicatie met onze klanten."

Mark de Bra
Database Marketeer

"Vanuit VluchtelingenWerk zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Ternair. Met grote flexibiliteit en professionaliteit worden oplossingen gezocht en gevonden. Ternair levert een belangrijke bijdrage aan de marketingcommunicatie van VluchtelingenWerk."

Aase Kretzschmar
Communicatieadviseur

"Het is prettig werken met Ternair. Er wordt gedacht vanuit de business en niet alleen vanuit de techniek. Bovendien kunnen ze snel schakelen en dat is belangrijk voor ons."

Richard van Yperen
Online Strateeg

"Door de samenwerking met Ternair consultants kunnen we in korte tijd veel bereiken."

Mark van Dorresteijn
Projectmanager

Hoe kunnen we jou verder helpen?

Wil je meer weten over hoe wij van jou een campagne-expert gaan maken? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Ja, help mij verder

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Marketing automation specialist

  Vorige

  Support team