Voor wie Maak je data persoonlijk met Ternair

Wij snappen dat je in het oerwoud aan data en automation leveranciers een oplossing zoekt die past bij je huidige data- en marketingtools, die stapsgewijs met je meegroeit, en waar je deskundige hands-on hulp krijgt.

De oplossing voor jouw uitdaging(en)

Loop jij tegen deze uitdagingen aan?

In de complexe wereld van data en marketingtools kan het lastig zijn om de juiste oplossing te vinden die aansluit bij jouw behoeften. Herken je een van de volgende problemen?

 • Onvoldoende benutten van klantpotentieel? Misschien heb je het gevoel dat er meer uit je klantrelaties te halen valt, maar weet je niet precies hoe je dit kunt aanpakken.
 • Weinig onderscheid in aanbod aan klanten? Het kan zijn dat je moeite hebt om je boodschap te laten opvallen bij je klanten en dat je je niet voldoende kunt onderscheiden van je concurrenten.
 • Gefragmenteerde databronnen? Misschien vind je het een uitdaging om al je verzamelde data te integreren en een compleet beeld van je klanten te verkrijgen. 
 • Mis je slagkracht door gebrek aan capaciteit en kennis? Het kan zijn dat je niet over de juiste expertise of middelen beschikt om je marketingstrategieën effectief uit te voeren. 
 • Heb je te weinig inzicht in klantpatronen en salesfunnels? Het kan lastig zijn om te begrijpen hoe je klanten zich gedragen en hoe je hen het beste kunt bereiken gedurende hun klantreis.

De oplossing voor jouw uitdaging(en) 

 • Huidige e-mailtool is op data/segmentatiegebied te beperkt
  Stel je voor dat je huidige e-mailtool niet genoeg mogelijkheden biedt voor gedetailleerde data-analyse en segmentatie. Ternair kan je helpen door geavanceerde functies voor data-analyse en segmentatie aan te bieden, waardoor je gerichter kunt communiceren met je doelgroep.
 • Plug & play software werkt niet optimaal
  Als je merkt dat je huidige plug & play software niet voldoet aan je verwachtingen en je behoefte hebt aan een Nederlandse softwarepartner die je ontzorgt en helpt, dan kan Ternair de juiste oplossing zijn. Wij bieden niet alleen een gebruiksvriendelijke software, maar ook uitgebreide ondersteuning en service om ervoor te zorgen dat je het maximale uit onze tools haalt.
 • De CRM-software heeft een complexe en dure marketingtoepassing
  Als je te maken hebt met een complexe en dure marketingtoepassing binnen je CRM-software en je op zoek bent naar een meer flexibele en hands-on oplossing, dan kan Ternair de perfecte partner zijn. Wij kunnen naadloos integreren met je CRM-systeem en bieden een flexibele aanpak en persoonlijke ondersteuning om je marketingactiviteiten te optimaliseren. 
 • Huidige middelen en werkwijze volstaan niet om volgende stap te zetten
  Als je huidige middelen en werkwijze niet meer voldoen aan je groeiende behoeften en je klaar bent om een stap verder te zetten, dan kan Ternair je helpen om die volgende stap te zetten. Met onze geavanceerde functies en persoonlijke ondersteuning kun je je marketinginspanningen naar een hoger niveau tillen. 

   Wanneer passen wij bij jullie

   Ternair Marketing Cloud voor gebruikers | Ternair.com

   Gebruikers

   Snel en eenvoudig werken met al je data en content direct in eigen beheer, en zelf je kanalen aansturen.

   Ternair Marketing Cloud voor managers | Ternair.com

   Managers

   Software die op elke databron aan te sluiten is en veel innovatieve opties biedt om snel rendement te halen

   Ternair Marketing Cloud voor IT’ers | Ternair.com

   IT

   Marketing automation zonder zorgen: veilig, betrouwbaar, schaalbaar en privacy-proof.

   Hoe ziet jouw organisatie eruit?

   Jullie hebben veel klant- of prospectdata

   Bekijk antwoord

   Is er voldoende data in huis, maar niet goed samengebracht en tijdrovend te activeren in al je kanalen? Door vernieuwing, veroudering of processen. Bel dan direct ;-), want dat is onze specialiteit.

   Jullie zijn actief in meerdere markten en/of labels

   Bekijk antwoord

   Als er sprake is van meerdere proposities, labels, merken, locaties, dan is schaalbaarheid een belangrijke voorwaarde. Neem zeker contact op, want daar hebben wij een zeer efficiënte oplossing voor!

   Jullie zijn een middelgrote tot grote organisatie

   Bekijk antwoord

   Ternair is zeer geschikt voor organisaties met zo'n 50-1000 werknemers, en voor grote organisaties (1000+) met een landelijk of interregionaal management, zelfstandige besluiten en korte lijnen.

   Wat wij anders doen | Ternair.com

   Waarin wij uniek zijn

   Data blijft altijd bewerkbaar Data blijft altijd bewerkbaar

   Het klinkt wat cryptisch, maar we hoeven niet altijd data eerst te importeren in een (statische) database. Je kunt data direct ophalen, uit meerdere (nieuwe) bronnen, alsnog mappen, bewerken en combineren met andere data voor activatie. Als business user ben je altijd in controle en IT wordt blijvend ontzorgd.

   Extreem schaalbaar Extreem schaalbaar

   Of je nu meerdere labels, merken, locaties of landen bedient. De flow- en contenttemplates zijn zeer dynamisch opgebouwd. Een template richt je eenmalig in met meerdere dynamische kenmerken. Je data doet de rest. Je kunt ook copy-pasten voor andere gebruikers. Je gaat minimaal 5x zoveel campagnes doen.

   De ultieme vrijheid De ultieme vrijheid

   De software beperkt je workflow niet. Geen afhankelijkheden en beperkingen, maar zelf aan het stuur. Of je nu eenvoudige of geavanceerde campagneflows bouwt.

   Wat klanten zeggen

   "Ternair heeft uitgebreide ervaring en vakinhoudelijke kennis over e-mailen dataprocessen die goed aansluit op onze eisen en wensen. Wij zijn een internationale marketingorganisatie en sturen het iFly KLM Magazine naar 10 miljoen klanten wereldwijd. Alles moet kloppen in de e-mails, deze moeten in een strak gereguleerd tijdschema verzonden worden om de loads op de servers te managen en binnen de lokale e-mailplanningen te passen. Ternair stelt ons in staat om al deze complexiteit te managen waarbij kwaliteit gegarandeerd is en de kosten beheersbaar blijven."

   Marc Jansz
   Customer Media Manager

   "Door de professionele begeleiding van Ternair hebben we de Marketing Cloud gefaseerd kunnen introduceren bij de diverse Business Units. Door goed rekening te houden met de verschillen hebben we overal de juiste oplossing kunnen krijgen. Hierdoor is sneller en effectiever werken mogelijk, de conversie hoger en het IT-lanschap vereenvoudigd. Door de vele integraties met andere software, het altijd innoveren en het "hoe maken we het mogelijk" denken is Ternair voor ons een belangrijke businesspartner en is de Marketing Cloud voor ons een onmisbare tool."

   Daan van Renterghem
   IT Director

   "Ternair is een erg gebruiksvriendelijke software voor een e-mailmarketing. Met name het opmaken van e-mails werkt erg prettig. Ook het maken opzetten van a/b tests en het maken van selecties werkt goed."

   Thomas Karsdorp
   Online Marketeer

   "We werken nu sinds 2018 samen met Ternair. Vesting Finance zit midden in de digitale transformatie van de processen. Ternair heeft hierin uitstekend met ons meegedacht. De implementatie hebben we pilotwise opgepakt en is met advies van Ternair steeds breder in onze organisatie geïmplementeerd. Met behulp van Ternair hebben we nu beter inzicht in campagnes, e-mail acties en de geautomatiseerd e-mailflows. Wij bevelen Ternair zeker aan!"

   Conrad Doornheim
   Senior Data Intelligence Consultant

   "Met Ternair kunnen we geautomatiseerd het juiste moment kiezen om bepaalde boodschappen te sturen. De flows zijn afgestemd op de interesses die iemand toont. We hebben zicht op het hele proces en weten steeds beter wie we wanneer wat moeten sturen, zodat we niemand lastigvallen met onze boodschappen. De frequentie van onze e-mails kan dus omlaag terwijl de effectiviteit hoger is."

   Michael Dam
   Marketing Manager

   "Vanuit VluchtelingenWerk zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Ternair. Met grote flexibiliteit en professionaliteit worden oplossingen gezocht en gevonden. Ternair levert een belangrijke bijdrage aan de marketingcommunicatie van VluchtelingenWerk."

   Aase Kretzschmar
   Communicatieadviseur

   "Ternair biedt ons de mogelijkheid om snel gepersonaliseerde campagnes op te tuigen. Iedere bouwer is anders en hier spelen we graag op in. Ternair houdt net als wij van aanpakken en staat met de voeten in de klei. Zodoende was de samenwerking in no-time opgetuigd en konden we aan de slag. De samenwerking tussen Ternair en Sparque heeft er bovendien voor gezorgd dat wij nu in staat zijn om over alle kanalen 100% te personaliseren."

   Nick Vieberink
   Marketing Manager & E-commerce

   "Ternair geeft vrijheid. Het inrichten of verbeteren van processen is ingewikkeld, maar het wordt pas echt gecompliceerd zonder vrijheid. Ternair geeft ons de blokkendoos om te bouwen wat wij nodig hebben, zowel binnen de suite als in koppeling met onze eigen applicaties. Door de samenwerking met Ternair consultants kunnen we in korte tijd veel bereiken."

   Mark van Dorresteijn
   Projectmanager

   "Met onze merken willen wij mensen verbinden en verder brengen in hun ontwikkeling en persoonlijke groei. We bereiken dagelijks meer dan 850.000 professionals binnen marketing & communicatie, IT en overheid. Dankzij de slimme oplossingen van Ternair kunnen wij relevante content op het juiste moment aanbieden. Hierdoor krijgen onze klanten niet alleen een zeer gepersonaliseerde ervaring, maar kunnen wij ook de effectiviteit en return on investment van onze campagnes en activiteiten nog beter optimaliseren!"

   Kevin Wetzel
   Marketing Director

   "De kracht van Ternair is dat zij zich snel kunnen verplaatsen in de problematiek. Wij hebben nooit met salesmensen gesproken, maar alleen met vaklieden. Het is makkelijk schakelen en de lijnen zijn kort. Dankzij de Ternair Marketing Cloud kunnen wij op een gestructureerde manier met onze doelgroep communiceren. Wij verliezen geen tijd meer met interne afstemming en zoekacties, maar kunnen focussen op output."

   Pieter Lieverse
   Algemeen Directeur

   "We hebben voor Ternair gekozen vanwege de snelle implementatie en de enorme flexibiliteit die het systeem biedt: van procesboodschappen zoals een welkomstmail tot het bouwen van een complete customer journey. De organisatie achter Ternair werkt echt prettig: kom je er niet uit of wil je ondersteuning? Ternair reageert snel, vakkundig maar bovenal flexibel. De combinatie van het systeem met deze flexibele organisatie heeft ertoe geleid dat onze conversies omhoog schoten."

   Wim Verbeek
   Database Analyst / Marketeer

   "Ternair Marketing Cloud biedt ons de mogelijkheid om snel en flexibel nieuwsbrieven te versturen naar onze verschillende doelgroepen. Door geweldige begeleiding vanuit Ternair hebben we een aantal klantreizen vanaf social media tot aan het callcenter kunnen automatiseren. Dit levert ons een efficiëntere klantreis op, met een kleinere foutkans en waar we minder repetitief werk aan hebben. Daarnaast is het fijn om te werken met een partner die er alles aan doet om een oplossing te bieden aan de wensen, problemen en uitdagingen waar we tegenaan lopen."

   Vincent van Baarle – Overdevest
   Online Marketing & Communicatie Manager

   "Sinds 2015 werk ik samen met de mensen van Ternair. Vanaf die tijd hebben we samen grote stappen gemaakt op het gebied van mailings, tracking, personalisatie etc. Persoonlijk vind ik het fijn dat we een vaste set van contactpersonen bij Ternair hebben die ook vaak bij ons op kantoor zijn te vinden, mensen die de cultuur en processen binnen Vakmedianet goed kennen en op die manier bijna aanvoelen alsof ze een directe collega zijn."

   Martijn Roskam
   Online Coördinator

   "Met behulp van de Ternair Marketing Cloud kunnen wij efficiënter en effectiever naar klanten en prospects communiceren over ons beursaanbod. Efficiënter, omdat het onszelf minder tijd en mankracht kost; effectiever, omdat de informatie die wij nu verspreiden is gebaseerd op geïntegreerde, actuele klantkennis. Dat uit zich in hogere conversies op onze marketingcommunicatie."

   André Hooijer
   Operations Director

   "De supportafdeling is gemakkelijk bereikbaar via de support applicatie en lost vragen en tickets snel op."

   Mark de Bra
   Database Marketeer

   "De kracht van Ternair ligt in twee dingen, de oplossing en de organisatie. De oplossingen zijn heel compleet: 90% van de databasevraagstukken kun je met de software standaard oplossen. Voor de overige 10% staat Ternair klaar om mee te denken over een oplossing. Daar zie je de kracht van hun organisatie: ze zijn deskundig en professioneel, ze nemen onze business serieus. Veel uitgevers doen verzending erbij, voor ons is het bedrijfskritisch. Ik moet erop kunnen vertrouwen dat ik elke dag opnieuw onze klanten kan bedienen. Met de software van Ternair heb ik dat vertrouwen."

   Erwin van Faassen
   Mede-eigenaar en -oprichter

   "Wij hebben inmiddels al veel stappen gezet op het gebied van e-mailmarketing met dank aan deze geavanceerde tool. Zo hebben wij diverse retargeting campagnes opgezet die voor een stijging van de conversieratio hebben gezorgd."

   Dianne Ramakers
   Online Marketeer

   "De software van Ternair is flexibel en de implementatie van de verschillende modules was binnen no-time geregeld. Ternair denkt mee vanuit de business, zij willen gas geven, net als wij."

   Arjan Goorman
   Hoofd Marketing

   We helpen je met relevante vraagstukken

   Is jullie softwaretool gemakkelijk om mee te werken?

   Ternair Marketing Cloud is een gebruiksvriendelijke en intuïtieve tool waarmee je via drag & drop snel en eenvoudig campagnes in elkaar kunt klikken zonder IT-kennis. Na een korte training kun je direct zelf aan de slag.

   Hoe zorgt Ternair ervoor dat wij onze marketing efficiënter en effectiever in kunnen zetten?

   Met alle databronnen in 1 tool en gebruikersvriendelijke drag& drop functies kun je snel en eenvoudig campagnes creëren en automatiseren. Door de intuïtieve opbouw van de tool ben je minder tijd kwijt aan de uitvoering en heb je meer tijd voor andere zaken.

   Hoe zit het met informatiebeveiliging? Zijn de gegevens van onze klanten veilig in jullie tool?

   Het beschermen van gegevens maakt deel uit van ons DNA. Onze oplossingen voldoen aan de hoogste standaarden voor informatiebeveiliging en zijn volledig compliant met EU data en privacy wet- en regelgeving.

   Hoe gemakkelijk is het om jullie tool te implementeren?

   We zorgen dat je snel aan de slag kan. “Time-to-market” is niet voor niets een sleutelwoord voor ons. Geen eindeloze trajecten, maar implementaties met een helder stappenplan, een vast aanspreekpunt, mijlpalen, kennisoverdracht en korte doorlooptijden.

   Hoeveel vrijheid heb ik binnen de tool om zelf iets te bouwen?

   Ternair biedt een veelvoud aan geavanceerde, self-service functies voor het selecteren, bewerken, toepassen en automatiseren van klantgegevens en content binnen campagnes. En kom je er zelf niet uit? Geen zorgen, wij staan altijd voor je klaar.

   Ik heb vaak gedoe met klantgegevens die niet beschikbaar zijn. Hoe werkt dat bij jullie?

   Met Ternair Marketing Cloud kunnen we klantgegevens uit meerdere databronnen tegelijkertijd koppelen. Geen datasilo's meer of onvolledige gegevens, maar alle klantdata beschikbaar binnen één omgeving.

   Onze klantgegevens worden beheerd in verschillende systemen. Hoe werkt de koppeling met jullie?

   Met Ternair koppelen we met klantgegevens uit meerdere databronnen via beveiligde directe verbindingen, API's of bestandsuitwisselingen. Klantgegevens worden niet geïmporteerd binnen de marketing automation tool maar "gemapt" via een connectie-laag.

   Wat is jullie innovatiekracht en zijn jullie voorbereid op de toekomst?

   Met een volledige focus op marketing automation werken we met een toegewijd team continu aan de verdere ontwikkeling van onze software. Op basis van onze visie kiezen we tussen "bouwen of verbinden". Op deze manier blijven we flexibel en slagvaardig naar (toekomstige) ontwikkelingen.

   Wat is jullie technology stack?

   Ternair Marketing Cloud is een SAAS-oplossing die wordt gebouwd op de technology stack van Microsoft. De architectuur principes zijn gebaseerd op de laatste industrie standaarden. “Always use the last proven technique and framework with a large, active developers community”.

   Vraag een demo aan!

   We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

   Nu aanvragen
   Vraag een demo aan | Ternair.com

   We zijn er om te helpen

   Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

   Stel je vraag
   Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com